Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- eGPU tapasztalatok
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Most 25h volt, de a mellek kuldetesek 90%-at megcsinaltam. Viszont en mar tudom mindenhova az egyenes utat igy jopar vegigjatszas utan, ugyhogy lesz az 30-35 is.
Viszont sok fugg, hogy colonist vagy-e, spacer, foldlako, haborus hos, tulelo, ruthless...stb.
Azok alapjan is fuggnek a mellek kuldetesek es modosito tenyezojuk van, ugyhogy erdemes 3-4-5x vegigtolni ilyen-olyan kaszttal, mas backgrounddal, renegade /dark side
/ vagy , paragonnal es igy tovabb. En mar olyan 4-5 honapja el vagyok vele, 2-3 heten egyszer vegigtolom. 
"viszonnt xboxon elakadasjelzo volt"
Ezt nem vagom

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/ vagy , paragonnal es igy tovabb. En mar olyan 4-5 honapja el vagyok vele, 2-3 heten egyszer vegigtolom.