- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz tiv83us #2119 üzenetére
Igen, pc-n játszom, immár másodjára, az ME2 is megvolt az első ME1 mentéssel. A BDTS-t próbáltam volna, de szólt, hogy nem az a nyelvi verzió. Az ME-ket a cdgalaxisban vettem, hu-cz-sk-pl(?) verziók. Gondolom át lehet állítani valamit, hogy felmenjen...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz tiv83us #2117 üzenetére
Végigjártam a bolygót a lángoló Mékóval, szóval vissza már nem megyek, de legközelebb ha ez lesz, megcsinálom :-)
Még egy olyanba is belefutottam; hirtelen most nem jut eszembe, melyik bolygón (Vermár?), ahol a nagy légvédelmi ágyút le kellett állítani ill. felrobbantani a szaporítótelepet és Saren laborjában összefutottam egy reaperrel, aki a hajója is egyben?!...szóval a karakterspeci-képernyőn - Garrust és Talit vittem - bárkit választottam, Tali 'arca' félig minig ott volt, egybemosódva a kiválasztott karakterrel. Egyébként minden szuper :-)
Apropó, jók az ME1 dlc-k?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Pá
addikt
válasz tiv83us #1818 üzenetére
Az elején még nem tudtam melyik kell, így mindkettőnek csaptam a szelet. Úgy tűnik a végén meg már későn határoztam, addigra Ashlyeka kisasszony besértődött. Pedig azt hittem a megmentés nagy piros pont lesz.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
válasz tiv83us #1286 üzenetére
Annyira nekem nem jött be az első rész, hogy most várjam a kettőt. Sajnos a közelébe sem jön egy Baldur's Gate-nek, Planescape: Tormentről nem is beszélve. A konzol feeling annyira erős benne, hogy az már a játékélmény rovására megy.
Szerencsére a mobilok már annyira fejlettek, hogy manapság pont olyan szinvonalú játékokat készítenek rájuk, melyeken felnőttem, ezért még tudok mivel játszani. De ez ami manapság megy a játékiparban, ami a Mass Effectben csúcsosodik ki, az szörnyű.(#1289) D1Rect: valami screenshotot benyomathatnál, hogy lássuk miről is van szó.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Szasinka
tag
Bevallom töredelmesen sikerült megoldást találnom. Felraktam három drivert (köztük a 175.16 final relased) de nem lett jobb. 20 percenként megfagyott. Felraktam a 175.16 bétát és levettem a power save módot a monitorról (ezt is írta valaki a bioware fórumon) és......
tadam MÜKÖDIK el sem tudom mondani mennyire örülök neki. Du. hatkor láttam neki próbálkozni és hétre már összeállt ez a rendszer és azóta nyomom (Négy óra van) most már nem tervezem lefeküdni -
whitezo88
nagyúr
SPOILER
COnsort chambersben eddig 2x voltam (most játszom végig2.-szor) de hiába csináltam meg a legjobban a küldetést, csak egy köszönetet kaptam, és semmi... mit rontottam el?
a másik 2 csajnál se volt semmi előző végigjátszáskor, bár nem is mentem rá a hajón a sok dumálásra.még valami: ha nőt indítok kivel lehet összejönni? Kaidannal? mert nem hisem h a Turian vagy a Krogan pajtás nagyon tetszene neki
[ Szerkesztve ]
-
CriticalHit
őstag
Nézd meg jól, itt is szerepel, hogy "Internet kell": [link]
A cinikus megjegyzésed pedig lepereg rólam, hiszem nem tudhatod, hogy mennyi eredeti játékom van.
Én az internetes aktivizációs örület ellen vagyok, nem pedig a warez mellett, de ha egy cég csak az internettel rendelkezők számára készít játékot, akkor én bizony nem veszem meg a termékét, hiszen az burkolt árucsatolás."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Romvr
őstag
Őőőő.... nem De majd visszamegyek a Noveria-ra, és meghallgatom még egy párszor. Szerintem Ráknájt mondanak akkor is Majd este kiderül...
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Tudok én jobbat is: "Micsoda? A játékot pontos jével írják? Akkor ez warez lesz."
Most olvasom másik fórumon, hogy a srác csak bepöntyögte a telepítésnél a CD kulcsot, felment a játék és játszik. Semmi internetes aktivációs hülyeséget nem tapasztalt.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
-kdM-
senior tag
-
senior tag
1. Ha figyelmesen elolvasod, akkor láthatod magad is, hogy azt írtam, hogy "nem írja ki" A játékról beszéltem, az ott megjelenő "hint"-ekről és a tutorial-ről, nem a kézikönyvről... örülök, ha abban szerepel.
2. Mint azt korábban tisztáztuk - miután kitiltottál a fórumról - nem gyári, ámde eredeti cuccom van, a magyar fordítást készítő csapat projectvezetője jó barátom, tőle kunyeráltam el.
3. A fentiekből következik, hogy nincs kézikönyvem - ami ugye önmagában is halálos bűn.
4. Abból, hogy valaki nem tud valamit és ezt megkérdezi egy erre a célra létrehozott fórumban, nem tudom, hogy miért kell egyből arra következtetni hogy biztos nincs kézikönyve, mert lopott a cucc, amivel játszik. Ez igazságtalan prekoncepció.
5. Gondolom minden felhasználó, aki itt hozzászólt, eredeti teljesen jogtiszta példánnyal rendelkezik - van valami különleges oka, amiért kiemelésre kerültem?
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Kelvin
őstag
Hát ez nem túl kedves...
Ha nem Mo.-n élnénk hanem egy olyan külföldi országban ahol többszöröse a fizetés az itthoninak kevesebb az adó (még sorolhatnám) és ráadásul még olcsóbb is a játék akkor igazad lenne e a warezjankó megnevezéssel. De amíg az átlag ilyen szarul él (a többség önhibáján kívül) addig nem tehet róla, h warezjankó....
Van pár barátom aki kint él és 4-6 e euro-t keres, nem is warezolnak de amíg itthon ez max protekcióval vagy bűnözéssel érhető csak el addig szerintem ne beszéljen senki így...."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
maskimx
senior tag
a Seth Greenes nagyon jó, főleg a 24-es duma
Meg amikor a papírt összegyűri; "i'll pay for that" , hatalmas#395
a játék blokkolja. Ha első végigjátszásnál eléred az 50. szintet, utána egész egyszerűen nem kapsz több xp-t, csak ha előlről kezded ugyanazzal a karival.www.tacticalgamer.com
-
-kdM-
senior tag
-
Vistaboy
veterán
"/es nem log semmi a labuk kozt/" - Ezen befostam... Tényleg nem semmi érzés lehet férfiként átélni azt a bizonyos érzést, tudod, mint az Ace Ventura-ba:
- A pisztolyod nyomja a csípőmet...
A témához: Csak azért kérdeztem, mert ugye a K.O.T.O.R.-ban is Bastila-val össze lehetett jönni rosszként és jóként is (Utóbbi nehezebb volt), de ott sokat számított a beállítottságod is abban, hogy melyik nőnemű (Vagy olyasmi) karakterrel jöthettél össze.
"es megy a leszbiszex az asarival"
Persze, hiszen ő maga mondja el neked, hogy bármilyen fajjal és nemmel tud "egyesülni" az utódnemzéshez. A beltenyészet úgy látszik, már az űrben sem divat, csak bizonyos sötétebb Earth-Clone-oknál... (Bocsi.)
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
A jellemednek van rá hatása? Vagy mindegy, csak annak a függvénye, hogy melyikre nyomulsz?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Romvr
őstag
Légterelő!!! (Spoiler)
Igaz, de ott el lehet küldeni melegebb éghajlatra és akkor benyögi hogy ha meggondolnád magad akkor megtalálod XY helyen. Én már mentem így fel lifttel és vettem át a Normandy-t. Csak persze az még a "demo" volt így tovább nem is jutottam. Aztán rájöttem hogy a legjobb fej karakter Wrex ezért ő mindig a csapat tagja. És bizony tud egy kicsit.
-
maskimx
senior tag
"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"
na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Neked folyamatosan nyíltak meg új felfedezetlen systemek a clusterekben, vagy már az elején rajta volt mind?
Én most mentem el valahova, ahol mintha már jártam volna és csak egy systemre emlékeztem, de már kettő volt.
A másik, gyakran találtál a systemekben elsőre nem látható dolgokat? Olyat, amire ha ráviszed az egeret, akkor megjelenik?
És végül, sok olyan ásvány lelőhely van, ami csak akkor látszik, ha közel mész hozzá a makoban? A surveyed cuccok.A bónusz meg: fel lehet borulni a makoval? Nekem eddig nem sikerült, nagyon magasról meg még nem zuhantam le.
Így hirtelen ennyi lenne
www.tacticalgamer.com
-
-
maskimx
senior tag
Nekem előbb family guy ugrott be, aztán italian job, aztán az austin powers
Nem így gondoltam az akcentusokat, elég amerikán belül. Mondjuk azok a kis bankár törpék lehetnének mexikóiak, a negatív ember karakterek redneckek, a kemények brooklyniak, stb
Csak az a bajom a tiszta beszéddel, hogy nézem a szájukat, és nehezen hiszem el, hogy tök más biológiai felépítéssel ugyanúgy tudnak beszélni. Legalább lenne valami említés, hogy mindenkinek van tolmács implantja, vagy valami.
Ami még hiányzik, az az ember fajok közötti változatosság. Ha jól emlékszem, eddig láttam egy feketét, aztán annyi. Ja, meg az indiai doki, aki a lánya holttestét akarja vissza.
Viszont rég jó, ha ezek a legnagyobb gondok a játékkal, én még mást nem nagyon találtam.Eredetileg itthon akartam megvenni, de amikor megtudtam, hogy csak magyar felirat lesz benne, egyből megvettem az ea boltból. Igaz, nincs doboz, de a félrefordított baromságokat sem kell olvasnom
A viccet meg értettem, bár a konkrét idézetre nem emlékszem, igaz, nem is néztem annyi MP-t. De hogy hülyék, az biztos
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Azért ha hang nélkül játszom, akkor ha ütnek sem találom ki, hogy kiről mintázták Jokert
Szerintem köze nincs az arcnak Greenéhez, sokkal komolyabb, öregebb. De a hangja az tuti, direkt szeretek Jokerrel beszélgetni, nagyon jól játssza az ember. Néha érezni is, hogy a voice actorok közül ki az igazi színész, de általában azért nagyon jók a többiek is. Van pár meglepően gagyi színvonalú beszólás, de ez belefér.
Mondjuk annyit tehettek volna, hogy variálják az akcentusokat, ez a része tényleg elvesz kicsit az élményből. Nem mondom, hogy hörögjenek, de azért néha kicsit törhetnék az angolt. Vagy ha mégsem, akkor magyarázzák meg, bábelfish, translator microbes, vagy valamiAzok a reviewk meg pont erre építenek. Legalább garantáltan nem kiadók által fizetett cucc, meg a játék hibái is lelepleződnek. Én nagyon bírom az angol akcentust, már csak ezért is szeretem ezeket a videókat, meg bejön ez a fajta humor.
Amúgy a srác angol, de ausztráliában él, azt, hogy ettől hülyébb vagy sem, mindenki maga döntse elwww.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
Félreérted, ezt a fajta review-t nem kell komolyan venni, csak nevetni rajta, azért van.
Az meg, hogy a voice actorok közül kihagytad Seth Green-t, elég durva
Mikor először hallottam, rendesen felcsillant a szemem, de ismerős ez a hang, csak nem? Aztán persze csak deaki meg azt a kis flasht csinálta, csinált másokat is, javaslom megtekintésre
www.tacticalgamer.com
-
tiv83us
veterán
Meg valami. Aki ezt a kis flash-t csinalta, az maradjon a Mortal Kombat-nal, ott nem tipikus jokepu hosok lesznek es nem lesz sok dialogus. Vagy valaki vilagositsa fel, hogy ez egy RPG /SZEREPJATEK/ es minnel jobban beleolvadsz a vilagba, annal jobban elvezed a jatekot, ehhez meg ugye kell egy interaktiv kornyezet, sok szereplovel, sok dumaval.
Ez mar csak ilyen ...[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
senior tag
25 óra az már tisztességes. Anno ennyi volt nekem a Fable, a két KotOR is, meg az uccsó Bioware kiadvány a Jade Empire is - de ezek side-storyval együtt (és az utóbbin majdnem elúszott a pszichológia szigorlatom ).
A 35-40 óra meg kifejezetten jó. Eddig nálam a Gothic sorozat a csúcstartó játékidőben: 1. 48 óra, 2. 52 óra, 3. fogalmam sincs, hogy mennyi, de messze 60 felett és még mindig nem toltam végig, mert már kicsit csömöröm is lett tőle. Meglátom, hogy mit lehet az új trónbitorlóval kezdeniPixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Vistaboy
veterán
Akkor még tini a kicsike? Hát, ha ezer évig fog élni, akkor sok értelme nincsen. Max ha én is elélnék vagy 800-ig. (Mondjuk Aragorn és Arwen is máshogyan öregedett, de azért nem lettem volna az ő helyében sem, amikor 90-100 évesnek megfelelő korban van éppen "legaktívabb" időszakában az asszony. ).
-
-kdM-
senior tag
Csak bennem vetodott fel a kerdes, hogy ha az Asariknal csak csajok vannak akkor megis hogy megy a fajfenttartas? Meg csak tegnap kezdtem es nem olvastam el minden anyagot szal lehet hogy hianyos a hatterismeretem ezzel kapcsolatban, de kivancsi vagyok, hogy hogyan kivitelezheto a dolog.
-
senior tag
És az 5 bolygó magában kb. hány óra játékidő?
Mondjuk mellékszál nélkül elég fura végigtolni egy RPG-t: egyrészt hurka marad a karakter, mert nem lesz elég XP-d, másrészt pl. a Witcher-ben, vagy a két KotOR-ban volt hogy akaratlanul is megcsináltál vmit (volt egy nő a KotOR 1-ben, akinek egy pass kellett, hogy elhúzzon egy bolygóról - már száz éve megvolt a cucc, mire először elsírta a bánatát)Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
Vistaboy
veterán
Köszi. Hát az tényleg kár, hogy a Földre nem szállhatunk le. Megnéztem volna, milyen lesz a Föld 2183-ban?
A csaj csak 106 éves? Akkor még hajadon, nem?
-
Vistaboy
veterán
Látom, a mi kedves Joker-ünk kiosztott egy pár Adu Ászt...
Hát igen, 18.-áig még elég sok melód lesz ezzel a topikkal...Hogy ON is legyek:
Azt írtad korábban, hogy már egy párszor végigvitted az XBOX verziót. Namost, légyszi áruld már el hogy voltaképpen hány bolygóra kell/lehet elmenni a játékban?
Remélem legalább 10 van benne."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Drizzt
nagyúr
SPOILER
Van az elején az az asszisztens, az elején ott hebeg-habog, vészmadárkodik, én is leütöttem a vérbe. Mondjuk utána pár perccel megöltek, lehet hallgatnom kellett volna a károgására.
Jah, Pc-s manual letölthető, de csak 41 oldal.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
T.Peter
őstag
A játék nagyon magával ragadott, annak ellenére, hogy nem játszottam még rpg-vel. A játék szempontjából is kérdeztem (nem csak a számodra egyértelmű okból, amiben igazad van, de nem onnan lesz meg, az első mondat miatt), mert 10 naponta aktiválni elég macerás. Engem például zavarna.
-
Annál számít akinek a winfosa nem szereti a védelmeket (x64-es win). Nálam pl Hellgate London elmegy cd nélkül x64 -módban, de 32bit-esben cd-t kér.
De a splinter cell újab részei nem hajlandóak elindulni (eredeti) cd-vel sem, na ilyenkor jogosan crackelem a játékot hogy menjen. Emiatt számít hogy milyen védelem, mert nem mindíg támogatják az x64-es win-eket.
Szerncsére az ilyen eset ritka. -
-
Vistaboy
veterán
Nekem nem magával a termékkel van bajom, hanem azzal a hozzáállással, hogy mostantól minden csak konzolra jön ki elsőnek. Ezt pedig az MS indította be az XBOX-al.
-
Vistaboy
veterán
Nekem nem jelent problémát, mert értek angolul. Azért remélem hogy az angol változatra nem kell 2010-ig várnunk.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Felvágós...
Akkor sem veszek X360-at. Inkább várok egy évet."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Szerintem biztos, hiszen sokkal jobb volt az első rész.
Amúgy én legjobban most mégis abban reménykedek, hogy a ME-t és a KOTOR-t is elkészítik PC-re is. Nem baj ha egy-két évet várni kell az átírásra, csak legalább jelentsék be hogy meg fogják csinálni.
Mod: Hát, mivel a Bioware csinálta, akkor a játékidővel sem lesz baj szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest