Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Én nem tudtam végigjátszani, ha fenn volt a BDtS DLC, le kellett szedni hozzá. Mert nem csak arról volt szó hogy nem láttam, merre kell menni, hanem akkor is megdöglöttem Mékóstul ha elméletileg a jó úton haladtam. Volt egy rész, ahol a talaj is "elfeketedett" ahol menni kellett, és ott mindenképpen bekrepált a csapat. Úgyhogy végigjátszottam a DLC-t, aztán leszedtem, és a DLC előtti mentésből folytattam a főküldetést. Ez volt az egyik oka, hogy aztán beszereztem inkább egy eredeti UK verziót. Most ezt a honosított változatot ajándékoztam a haveromnak, de itt meg ugye a fönti (remélhetőleg megoldható) problémákba ütköztünk. Szóval: SOHA TÖBBÉ HONOSÍTOTT progit!
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs