Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• beluschi

tag

Üdv mindenkinek!

Ma hajnalban fél 1-kor fejeztem be a játékot és már nagyon várom a folytatást. A végén Sarennel nem is volt túl nehéz a küzdelem, elsőre sikerült /50-es szint, VII-es szintű fantom fegyverek, brutál páncél pajzsfejlesztésekkel/. 13 képzettségpontot még fel sem használtam, mert tartalékoltam, ha kell még valamit erősíteni, de nem volt rá szükség.

A játékot mindenkinek csak ajánlani tudom. Kezdetben pisztolyt használtam, majd átváltottam gépkarabélyra, ezzel nyomtam végig. Amint lehet mindenki vásárolja meg a VII-es szintű fantom fegyvereket, mert nem lesz erősebb a játékban /mondjuk gépkarabélyból a Kovalyov IX-es erősebb, de pontatlanabb is, így maradtam a fantomnál/.

A vásárlás egyébként nem létszükséglet, a ládák módszeres fosztogatásával minden szükséges felszerelést meg lehet szerezni. Ilosz előtt nálam már kiakadt a pénzszámláló, mert a felesleges tárgyak eladásából annyi pénz jött be, a végén meg VIII-as, IX-es szintű fegyvereket kellett medigéllé alakítanom, hogy az újabb tárgyakat egyáltalán fel tudjam venni.

Új hozzászólás Aktív témák