- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
CriticalHit #48 üzenetére
Nem válogatják.
Ahogy az Asus sem. Még a Strix-hez sem.Az a golden sample marhaság annyit jelent ,hogy gyárilag nagyobb a power limit.
És ugyanezt jelenti a TUF vs TUF OC. Vagy Strix vs Strix OC.
Gainward féle non GS vs GS.
Az egyetlen amihez tényleg volt leválogatás, az a Kingpin volt az előző szériában.
De ők bedobták a törölközőt. -
C64
őstag
Az nagyon tetszett, mikor megjelentek az első 4090-ek és egy ASUS STRIX-et míg valaki megvett 1.2M addig egy Palit, Gigabyte Windforce vagy Gainward volt 900. Tehát csak azért adtak érte +300K-t mert az ROG STRIX. Belül viszont ugyanaz a GPU és ugyanazok a VRAM-ok, mosfetek stb, csak a design és a hírnév más. Pedig az ASUS is ugyanúgy döglik mint egy Palit
-
CapriBoy
tag
Szép!!
-
nexplo
őstag
Nekem tetszik. Bár lassan ott tartunk hogy egy klasszikus kinézetű kártya ami végre az én korosztályomnak (bocsánat már 40+ vagyok) is tetszik, az már limitált és külön alig beszerezhető és gondolom feláras is... Ilyennek kéne lenni egy alap modellnek kb (az arany részeken lehetne vitázni...) és lennének gamer vagy "gamerebb" verziók sok sok színnel, rgb-vel mindennel. Árban pedig kb nem szabadna eltérnie egymástól mert mindet tömeggyártásban tolnák... De ez csak az én véleményem
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CriticalHit #37 üzenetére
A többi is rendben van, csak később throttlingol a jobb hűtés miatt.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
CriticalHit #34 üzenetére
Jellemzően a drágábbak. Általában 3 sorozat van egy gyártón belül, MSI-nél pl. Ventus >> Gaming OC >> Suprim, így sorrendben egyre jobbak. Nagyobb hűtés + némi filléres tuning, ebből szerintem a hűtés ami ér valamit, nem a +25 MHz és társai.
-
Nekem tetszik. Sima 4070 is jöhetne, két ventivel. A Pro felirat maradhat a lecsapott részen.
-
C64
őstag
Kéne most már egy ELITE is meg lehetne LMBTQ is meg BLM is meg mondjuk METOO meg mittoménmégmiakármi....
-
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay #23 üzenetére
Szerverekben nyilván jobb (stabilabb) delejt is kapnak a cuccok, mint egy rissz-rossz otthoni táppal, nem?
-
-Skylake-
addikt
na ez egy objektiven szep kartya. igy mar ketto is van (founder rtx 3/4xxx) jo latni hogy vannak ilyenek is.
-
Le tud állni a ventilátor teljesen ha a GPU hőmérséklet egy szint alatt van, alapvetően jó dolog de nem minden esetben.
A top end kártyáknál nem gond de vannak olyanok ahol a ram és vrm nem érintkezik a gpu bordával és ott előfordul olyan hogy a GPU hűvös de a többi alkatrész meg csak fő meg, vagy legalább is nagyobb lesz hőmérséklet különbség az alkatrészek között. Videókártyáknál tipikus hiba szokott lenne hogy a forrasztások engednek el a túl sok oda vissza felmelegedés és lehüléstől. Így bár furcsa de egy fix hőmérsékleten tartott kártya jobb állapotú lehet mint egy ki be kapcsolgatott. Saját tapasztalat hogy a szerverekben 24/7 futott kártyák tovább bírják a strapát mint az asztali keveset használtak bár persze lehet minőségbeli eltérés is. -
Szerintem egész pofás. Nekem tetszik a kinézete.
Ez a félpasszív működés mit jelent? -
Rickeffe
aktív tag
Amikor az a feature hogy nincs feature. És még drágábban is tudják eladni.
-
Szóval végre csináltak egy normálisan kinéző kártyát nem pedig valami bucsusat. És persze ez a pro art... oké legyen...és elcseszik egy felirattal a hátán...meg az eléggé rosszhírű tácsatival... Fail.
-
Sinesol
veterán
Nem tudom az rgb-vel amugy mi a gond, nekem is van ROG lap miatt, de ki van kapcsolva, problem solved, ha nem tetszik nem kell használni és kész, nem kell itt rinyálni...
Azt már meg sem emlitem, hogy a profi felhasználók/a hétköznapi felhasználók 99%-a is pont telibe.szarja hogy vilagit vagy hogy mi van ráirva, sok esetben el van dugva amugyis a gép, senkit se érdekel hogy néz ki. Én is csak azert lőttem ki az rgb-t mert a perforált előlapon keresztül pont a szemembe világit a led, ha az ágyból nézek valami filmet, vidót..ha ez nem lenne, pont szrnék bele, hogy miféle fényár van a zárt házban.
-
Dr. Akula
félisten
2.5 slotos hűtés?? 3.5 a jobbfajta. Tehát itt az a célcsoport, aki nem is akarja kihasználni, csak úgy elketyeg üresjáraton, meg olyan programjai vannak, amik gyengébb kártyákkal is megelégszenek. Így csinálják az Inno3D félék is, igaz ők nem ideologizálják meg (proart), csak annyit tudnak és kész.
-
törölt tag
És akkor ráírja arannyal, hogy PRO
progémer verzió lesz? még próbb, mint az, amelyiken letáboroznak a ledsorok?
-
Rayyy
senior tag
Aszongya' "...kreatív lelkületűeket célzó...", mintha a lelkemnek bármi köze lenne ahhoz, amit melóznom kell
-
omfgk
veterán
Egész pofásan néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a Las Vegasban megrendezett NAB Show alkalmával mutatott be két ízlésesre sikerült VGA-t, amelyek hadat üzennek az RGB-nek.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest