Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy te mi mindent csinálsz a driverben és milyen gyakran, hogy szerinted 2010 szint a control center? Mert én beállítom a pár dolgot rendszer telepítéskor, amik nekem kellenek és onnan kezdve többet meg se nyitom. Nekem amd mellett semmi gondom nem volt az msi afterburner mellett, sőt annyira nvidia fókuszú program, hogy vannak benne részek, amiket csak amd esetében lehet állítani... Régen amd mellett is azért használtam az afterburnert, mert a driverben lévő oc rész random elfelejtette a beállításokat és lehetett ilyenkor mindent újra beállítani, míg az afterburnerben max a mentet profilt kellett újra kiválasztani, ha valami gond lett volna.
-
hapakj
őstag
Jaaa, mit kell idekeverni a Geforce Experience-t?!??! Pure tudatlanság. Nem mintha a Nvidia App-ot kellene használni. Az nvidia driverben lévő Control Centerben ugyanúgy minden beállítás megvan.
Ráadásul Nvidia App-ban már az is hozzáférhető login nélkül, ami a GE-ben nem. Szóval mégegyszer Pure tudatlanság.
-
-
ricsip
addikt
Amint regisztrálsz elfogadod, hogy egy rendszergazda jogosultságú alkalmazáson keresztül bányásszák az adataidat, amiket a regisztráción keresztül össze lehet kapcsolni más adatbázisokkal.
És itt nem értik, amit leírsz... jönnek tűzfallal meg vírusírtóval

Lefordítom h. más is megértse: csak akkor telefonálhatsz az okostelefonoddal, ha felkerül rá a Pegasus...
nincs szem előtt az a spyware, ugyan mit zavarna bárkit is! Ugye? -
Mutterbever
csendes tag
Ha ennyire paranoid vagy, akkor remélem nem Google Chrome-ot, Android-ot, Facebook-ot, TikTok-ot, stb. használsz.
Létezik a Windowsban Tűzfal, különféle vírusírtó programok melyben van beépített tűzfal, létezik hosts fájl, vannak olyan routerek melyben mindenféle tűzfalszabályokat lehet használni/létrehozni, van VPN szolgáltatók melyeknél szintén lehet tűzfalszabályokat használni.
Szóval megoldás van a problémádra egy rakat, vagy csak sírni jöttél? A profilod szerint full AMD a konfigod, akkor téged ez mit zavar? Fröcsögni könnyű...
Mutterbever
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nincs szem előtt az a spyware, ugyan mit zavarna bárkit is! Ugye?