Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Jaaa, mit kell idekeverni a Geforce Experience-t?!??! Pure tudatlanság. Nem mintha a Nvidia App-ot kellene használni. Az nvidia driverben lévő Control Centerben ugyanúgy minden beállítás megvan.
Ráadásul Nvidia App-ban már az is hozzáférhető login nélkül, ami a GE-ben nem. Szóval mégegyszer Pure tudatlanság.
-
hapakj
őstag
Ezt már több helyen olvastam, miért ennyire félelmetes ez a regisztráció?
- A legdurvább az és valami hitetlen! Nem is kell regisztrálni, hogy használd. Csak itt prohardver fórumokon láttam eddig ezt a teljesen felesleges hangulatkeltést. Nem is tudom honnan jött egyáltalán az egész... Szerintem onnan, hogy míg beta volt a szoftver regisztrálni kellett a betaprogramra... Aztán ez beakadt az embereknek xd -
hapakj
őstag
Lehet persze, hogy hálózati hozzáférés kell neki (ennyit a no regről)
- jézusom, mi köze a regisztrációnak ahhoz, hogy hozzá akar férni, egy online adatbázishoz?? 2025 van lassan, kb minden alkalmazás a naprakész infókat online akarja elérni.A hozzánemértés meg a hangulatkeltés vírit a kommentetből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest