Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denz
csendes tag
Sziasztok!
keresek canon eos - Sony nex állványgyűrűs átalakítót.
Valakinek van esetleg infoja, hogy kishazánkban ezt hol lehet beszerezni? köszönöm! -
Denz
csendes tag
válasz
Zozzer888 #3307 üzenetére
hello. köszönöm.
nem vagyok kifejezetten otthon a témában, de ha emlékeim nem csalnak olvastam erről valahol és törőékes mattüveg befolyásolja a fénymérést (rontja), valamint sötétedik a kereső. jól tudom?
te honnan rendelted a chip-esed? sokan kínálnak ebay-en is, de nem tudom, melyik ok és melyik éri meg még az árát. láttam 30k-ért is, fotodiox.
amúgy törőékes üveget hol tudok beszerezni? és mi angolul, hogy rá tudjak keresni?
köszönöm,d
-
Denz
csendes tag
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a középformátumú mamiya lencséket használnám 5d-n. a felszerelés most épül (analóg-digitális keverék). később rámegyek a jobb manuál lencsékre.
az átalakító ami van a lencsékhez, nem chip-es, látom,hogy ezzel kapcsolatban különféle véleményeken vagytok, hadd kérdezzem meg, hogy a chip nélkül belőhető azért nagy biztonsággal a fókusz?
vagy érdemes rendelni? -
Denz
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni manuális objektívpark létesítéséhez.
váz : Canon 5D (mk1)
vágyott gyújtótávok:
nagylátó
50 mm
és egy portréobi (130mm körül)mindegyiknél fontos, hogy nagyon fényerősek (1.4, 1.8) legyenek (a portrénál a 2.8 elegendő lehet esetleg)
fontos,hogy ha nem is a legjobbakat, de jobbakat szeretnék vásárolni, árban a 3 db összesen 100-150 lehet.hálás lennék, ha ti, mint hozzáértők tanácsot adnátok, mert olvastam sok helyen sok mindent, de nehéz a döntés.
köszönöm.
d
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest