-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Válaszolok másik topikban, ha nem gond, mert megmondják a kollégák szétoffoljuk a topikot
-
jjeahh
nagyúr
Manuálozni én ma már csak evf-es vázat vennék, de ha nincs más választásod, akkor kijelzővel is simán el lehet lenni, főleg ha kihajtható. Használt gép nem játszik? Mert a fuji x-e1, panasonic g3, g5, g6 nem olyan rossz vétel erre a célra, g5-g6 még elektromos zárat és jól megfogható markolatot is tud, ami szintén segít a stabilitásban.
-
jjeahh
nagyúr
Én elég sokáig csak e-p1-el manuáloztam, aminek a kijelzője gyengébb felbontású, nem érintős és nem kihajtható. Mint a link alatt is láthatod simán lehet evf nélküli géppel is manuálozni, de az az igazi ha van egy normális evf-ed is, én többek között ezért váltottam le az öreg e-p1-et panasonic-ra, ha az olyban lenne beépített kereső, talán máig azzal fotóznék.
A stabilizátor: egy 50-es manuállal oly féle régi 2 tengelyes stabival én max 1/15-ös, max 1/10-es záridőt tudok kitartani, a keresős panákkal ugyanazzal az obival meg max 1/40-et, szal nem igaz, hogy semmit nem ér az a stabi, a semminél azért jobb...
Belenagyítani azt hiszem a nagyító gombal, a tárcsa bal gombjával lehet, vagy simán ráböksz a kijelzőre ahová akarsz, oszt belenagyít. -
daniduke
tag
Ha a frontlencsén van en nem vesződnék vele, a hátsón már neccesebb, ott a képen is lenne hatása.
Amúgy elég egyszerű konstrukciók ezek a régi lencsék, ha mindenképp szét akarod szedni, szerintem menne, bár pont ezzel az objektívvel még nincs tapasztalatom.(bár pont most van egy beroflexem amit az Istenért se tudok össze rakni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged