- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Schanyee
senior tag
Szerintem ha sokat szeretnéd használni, akkor inkább vedd a jó állapotút kétszer annyiért. Ha magamból indulok ki akkor sokkal szívesebben használok olyant ami jó állapotban van, és persze duplája az ár, de a drágább is kibírható, bár nem figyeltem nem tudom milyen obirol van szó. Pláne ha megtetszik és évekig használni fogod.
-
JackFeryll
őstag
Én azért óvakodom a sérült szűrőmenetes obiktól, mert ilyenkor mindig belegondolok, hogy egy erős fém szűrőmenet mekkora ütést kellet kapjon ahhoz, hogy nagy mértékben eldeformálódjon és ebből vajon mennyit érezhettek a lencsetagok. Gondolom nem szívesen vennél olyan obit amit gépestül leejtettek és még látszik is rajta.
-
-
Schanyee
senior tag
2.8-tól az 5000Ft-os Pentacon 50/1.8 MC-m is éles képet ad, bár én a kép széleket nem szoktam figyelni, mivel főleg olyankor használom, amikor a kisebb mélység élesség kell. Fókuszpont visszajelzéshez meg van chip-es adapter canon-ra, azt az objektívek külön nem tudják szerintem. Valamint a fénymérés, az szerintem megy normálisan minden vázon, obitól függetlenül. A bokeh-hez keress rá az obira a neten, rengeteg kép van amit ezzel csináltak. M4/3-os vázam van, így azon 2-szeres a szorzó, portréhoz nekem majdnem ideális az ekv 100mm-es gyutáv, esetleg a 120-130mm körüli lehetne jobb hajszállal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Meike Canon 550D 600D 650D 700D markolat 2DB aksival
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM objektív
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest