Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Fene se tud ezeken a kenőanyagokon eligazodni, elsőre bármi jó, idővel mutatkozik meg, hogy beválik e, de akkor már nehéz megszabadulni tőle. Van úgy hogy kipárolog belőle valami aztán az bejut mindenhova.
Nálam is járt pár olyan obi ami külsőre tök jól néz ki, belefeccölték az anyagot, munkát de ez szöges ellentétben áll a képével.
Egy Sun 24/2.8-al játszottam, kiemeltem az egyik gyűrűt, ekkor kipotyogott belőle a rengeteg apró golyó
Aztán összerakásnál volt ez szívás, még kipotyogtak párszor. A képe amúgy meg tök decenteres volt meg legalább 5.6 hogy valahogyan kinézzen. Aztán a sok mindenféle után váltottam OM-re, ott is sok a kakukktojás.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Aztán összerakásnál volt ez szívás, még kipotyogtak párszor. A képe amúgy meg tök decenteres volt meg legalább 5.6 hogy valahogyan kinézzen. Aztán a sok mindenféle után váltottam OM-re, ott is sok a kakukktojás.