- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
masterful87
üzenetére
Ne szivasd magad. Vegyél nexet. Belenagyítósfókuszsegéd zseniálisat könnyít.
Előtte 5dmkII vel manuáloztam. Sokat sokfélével. Hidd el nekem CSILLIÓSZOR nagyobb élmény: egy használt nex-el. arról nem beszélve hogy a szenzor körberöhögi bármelyiket amit említettél.
Meg ha már szóba került 5d ára akkor abba már belefér nex6 / esetleg 6000 is használtan.
A gyári mattüveggel kb MINDENT élesnek fogsz látni a szempilládtól záhonyig. mert olyan.
Superfine mattüveg az igazi jó megoldás OVF-eknél, de azt pedig nem nagyon kapsz mindenhez. Nekem 5dIIhez volt és azzal lehetett létezni elég jól.
A törőkest én rühellem. Szerintem használhatatlan kb.
Ne vegyél 10 éves vázakat olyan szerepkörre amire nem alkalmasak.
-
MrChris
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
4/3-on manuáloztam chip, mattüveg, de volt egy tartomány amit élesnek vett a chip is meg én is, közben meg még sem. Ezt úgy lehet érteni, hogy egy portrénál pont nem lett éles amit szeretnék, éppen csak nem került bele a szeme, nem hogy még pontosan a közelebbi szemére
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.