Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
masterful87
üzenetére
Ne szivasd magad. Vegyél nexet. Belenagyítósfókuszsegéd zseniálisat könnyít.
Előtte 5dmkII vel manuáloztam. Sokat sokfélével. Hidd el nekem CSILLIÓSZOR nagyobb élmény: egy használt nex-el. arról nem beszélve hogy a szenzor körberöhögi bármelyiket amit említettél.
Meg ha már szóba került 5d ára akkor abba már belefér nex6 / esetleg 6000 is használtan.
A gyári mattüveggel kb MINDENT élesnek fogsz látni a szempilládtól záhonyig. mert olyan.
Superfine mattüveg az igazi jó megoldás OVF-eknél, de azt pedig nem nagyon kapsz mindenhez. Nekem 5dIIhez volt és azzal lehetett létezni elég jól.
A törőkest én rühellem. Szerintem használhatatlan kb.
Ne vegyél 10 éves vázakat olyan szerepkörre amire nem alkalmasak.
-
MrChris
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
4/3-on manuáloztam chip, mattüveg, de volt egy tartomány amit élesnek vett a chip is meg én is, közben meg még sem. Ezt úgy lehet érteni, hogy egy portrénál pont nem lett éles amit szeretnék, éppen csak nem került bele a szeme, nem hogy még pontosan a közelebbi szemére
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Sony FDR-AX53 4K Handycam videokamera - Alig használt, hibátlan!
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Canon EOS R100 + RF-S 18-45mm (MILC) Digitális fényképezőgép
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G szett
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Logitech z5500 5.1
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.