- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Köszi!
Volt Ds-m 1.4-em, az elég szar volt képminőség tekintetében, azért is kérdezek, mert az ml-ekkel nincs tapasztalatom.A bokehje sem volt számomra tetszetősebb, mint a Heliosé, viszont ugyanúgy 2.8-től kezdett élesedni, mint a Helios Minden esetre rendeltem egy adaptert hozzá, már csak azért is, mert van hozzá egy telekonverterem is, és ki szeretném próbálni, legfeljebb, ha nem jön be feldobom az apróra.
Wa2x_ Nekem volt annó Auto Reflecta 55/1,7-em, ez dettó ugyanaz volt, mint a Revuenon, azért is vettem meg, mert az 1.4-es Revu-t szerettem nagyon, de ez az 1.7-es csalódás volt, nem nyújtott semmivel többet a Helios 44-2-mnél. 7500-ért hirdettem, már nem tudom mennyiért kelt el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztalos klub
- Synology NAS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debian GNU/Linux
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest