- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #5688 üzenetére
Kössz!
Kipróbáltam egy 8mm-es Samyang-ot egy panasonic milc-en a hétvégén, hogy lássam, hogy mire is van szükségem. Hát, nem erre...
Őszintén szólva rá kellett jönnöm, hogy a halszem nem az én műfajom. Nekem inkább egy kb. 100 fokos látószögű lencse kell minél kisebb torzítással.
Mivel ilyet csak nagyon drágán lehet venni 4/3-hoz, így elkezdtem szépen lassan barátkozni a PS panoráma összeillesztő funkciójával. 3 képből már egész tűrhető képeket lehet összerakni, persze tökölni kell a torzítással, sajna. Illetve csak statikus témánál használható.
Elleszek ezzel, amíg össze nem jön a pénz egy 9-18-ra, vagy hasonlóra, esetleg el nem adom az egész rendszeremet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Stellar Blade
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest