- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #5688 üzenetére
Kössz!
Kipróbáltam egy 8mm-es Samyang-ot egy panasonic milc-en a hétvégén, hogy lássam, hogy mire is van szükségem. Hát, nem erre...
Őszintén szólva rá kellett jönnöm, hogy a halszem nem az én műfajom. Nekem inkább egy kb. 100 fokos látószögű lencse kell minél kisebb torzítással.
Mivel ilyet csak nagyon drágán lehet venni 4/3-hoz, így elkezdtem szépen lassan barátkozni a PS panoráma összeillesztő funkciójával. 3 képből már egész tűrhető képeket lehet összerakni, persze tökölni kell a torzítással, sajna. Illetve csak statikus témánál használható.
Elleszek ezzel, amíg össze nem jön a pénz egy 9-18-ra, vagy hasonlóra, esetleg el nem adom az egész rendszeremet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Subaru topik
- E-roller topik
- Vallás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest