Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Projektor topic
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Planart eladtam... ezt megtartom. Az ÉN kritériumaim alapján ez jobb. Nekem. Nem azt mondom jobb mint a planar. Azt mondom teljesen nyitva ez a darab itt jobb mint bármi ( f2 vagy alatta ) amit teljesen nyitva próbáltam. Nincs az hogy jó hogy 1.7 de minek mikor szinte használhatatlan itt.
Tess egy raw kézből szintén. nem az első amit mutogatnék, de melós gépen csak ez van ( tegnap pont töröltem a kártyáról e előtt a széria előtt )
Az árával az a helyzet hogy ha megnézed pentaxforumon pl elég nagy becsben van ez is. innentől akinek van olyan árat is kér érte. Sajnos google egyre inkább kiöli a titkos esélyesek jó pénzért megszerzésének esélyeit.
Ma még jön kézhez két másik 50es. hétvégén alkotok valami összehasonlítást. nemtudom. meglássuk.
Copass: A virág az KROP
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- Kutya topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás