- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Planart eladtam... ezt megtartom. Az ÉN kritériumaim alapján ez jobb. Nekem. Nem azt mondom jobb mint a planar. Azt mondom teljesen nyitva ez a darab itt jobb mint bármi ( f2 vagy alatta ) amit teljesen nyitva próbáltam. Nincs az hogy jó hogy 1.7 de minek mikor szinte használhatatlan itt.
Tess egy raw kézből szintén. nem az első amit mutogatnék, de melós gépen csak ez van ( tegnap pont töröltem a kártyáról e előtt a széria előtt )
Az árával az a helyzet hogy ha megnézed pentaxforumon pl elég nagy becsben van ez is. innentől akinek van olyan árat is kér érte. Sajnos google egyre inkább kiöli a titkos esélyesek jó pénzért megszerzésének esélyeit.
Ma még jön kézhez két másik 50es. hétvégén alkotok valami összehasonlítást. nemtudom. meglássuk.
Copass: A virág az KROP
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest