- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Nekem van pár régi manuális obim Pana G3-mon, többnyire A módban használom a gépet, de ha nem a legjobbak a fényviszonyok akkor át szoktam váltani S-be, mivel nem tudja a gép azt, hogy mondjuk 35mm-es obival lövök és nem engedi 1/60 alá a záridőt és az iso-t növeli (bár ez eléggé véletlenszerű, mert csomószor meg engedi). Amúgy GF2-n nem tudom hogyan van, de G3-mon nagyon egyszerű belenagyítani a képbe, több mód is van, meg lehet állítani a nagyítás helyét és akkor elég pontosan lehet fókuszálni, nem csak nagyjából, bár ha nem akarod 100%-on nézni a képet, akkor az is megfelelhet főleg szűkebb rekeszen, hogy csak nagyjából állítod pl tájképnél, úgy is elég jól lehet látni a dolgokat (embernél, állatnál azért nem árt a szemre fókuszálni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Router gondok
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest