Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
Úgy már igen
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság 
Meg szerintem egyenlőre az A7-et is kihagyom natív obit nem tudnék rá venni
Vannak hiányosságok az biztos,szokható de bosszantó,én azon akadok ki hogy a fókusz kézi utánállításánál nem lehet bele nagyítani csak ha a fókusz manuális módban van

Minden gépemnél úgy használtam hogy ahogy tekerem rögtön nagyítson itt meg gombra sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság