Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrISO
csendes tag
válasz
MrChris #11994 üzenetére
Én rosszabbra számította, amit linkeltél az szerintem meglepően éles. Kivéve a jobb felső sarok. Valószínű van egy kis decenter az adott példányban, de szerintem ennyi még simán belefér. Ami viszont nem tetszik az az általam sokat emlegetett színvilág. Kicsit olyan "koszos" szürkefátyol van képeken.
Tapasztalatlan koromban magam is úgy voltam ezzel, hogy a színek csak WB kérdése, meg hát RAW-ból bármit. Aztán idővel rájön az ember, hogy egy nagy fenét.
Egy modern bevonatos naturális színvilágú objektível öröm az utómunka. Pár pöccintéssel ott vagy ahol szeretnél. Az olyan obikkal amiken egy ilyesmi alapfátyol van meg sokszor vért izzad az ember utómunkával és akkor se lesz a végén olyan, mint szeretné.
Kár, mert találtam egy eladó "króm orrú" OM 24/2,8-at. Annyira szép, hogy egyből beleszerelmesedtem!
De mivel kényes vagyok a színekre, így valószínű nem nekem találták ki.
Mindenesetre ha valakit érdekelné, akkor ő róla van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest