- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Sziasztok
Több részletben elolvastam az egész topicot, sok hasznos dolgot tudtam meg, ezért köszönet az itt levőknek. Nem túl régóta van saját DSLR-em (egy használtan vett 350D), és mivel tudom, hogy obikat egyelőre nem nagyon fogok tudni venni hozzá, ezért úgy gondoltam, kipróbálom az M42-eseket. Egy Helios 44-em volt is, vateraztam egy nem af visszajelzős adaptert és elkezdtem használni.
A probléma, ami miatt ezeket ide leírtam az, hogy jó néhány esetben előfordul, hogy a kész képen az élesség közelebb van, mint amit beállítottam. A képet árnyalja, hogy szemüveget használok fényképezéshez is, mert a dioptriakorrekciót nem tudtam beállítani úgy, hogy anélkül jó legyen. A kérdésem, hogy okozhat-e ilyen frontfokuszhoz hasonló dolgot (azért írtam hasonlót, mert a képek nagyobb részén nem tapasztalom) a rosszul beállított dioptriakorrekció, esetleg az objektív hibája lehet vagy az adapteré (vagy csak egyszerűen rutintalan vagyok még ehhez).
Üdv és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest