Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
Szia

Értem persze, pont olyan kép valszeg nincs amire te gondolsz, bár nagyon jó képeket tudok küldeni, ahol látszik a felület meg a lencsék közötti rész

Vaterára már előkészítettem, ha érdekel dobj egy mailt, sabeur@freemail.hu-ra
és ha tényleg érdekel akkor inkább neked adnám el szívesebben, ez még a normál kivitel nem az MC-s ...képet tudok küldeni egynégyen épp hétvégén fotóztam vele, lerekeszelve viszont félelmetes az élessége, nyitva tényleg nagyon lágy, de precíz a fókuszpont.Én csak azt tudom mondani, hogy nagyon szép állapotban van, ára 12e Ft. ez alá nem szeretnék menni, mert az 1,8-ast is már láttam 9e ért
az meg azért nem ekkora kaland, ismered
Mellesleg a Kalimart is tudom ajánlani, az meg fix fényerejű és MC-s digin szépen muzsikál 35-135 egy nagy zoom átfogás, ennek 7e a vége.Üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- Sony SEL 24-105mm F4 G objektív !Garancia: 2027.05.26!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az meg azért nem ekkora kaland, ismered