Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Akciókamerák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jupiter 37A 135mm F3.5 ''tesztkép'':
![[kép] [kép]](http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1190554738.jpg)
[link] (vigyázat, 10 megapixel és több, mint 4MB !)
Persze nem igazán autentikus teszt, csak úgy kézből lőttem egyet meg hát JPEG tömörítés, nem is emlékszem pontosan a blendére sem, asszem F5,6 vagy 6,3 volt de nem biztos. De még így is ígéretes
Vaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Posta, csomagküldés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Nikon Z5 full frame nikkor 85mm 1.8 és 35mm 1.8 ftz II
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla (makulátlan állapot!)
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera - 3 akku, cage, 128GB SD, tartozékok
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.