Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Jupiter 37A 135mm F3.5 ''tesztkép'':
![[kép] [kép]](http://photohost.extra.hu/up/images/thumbs/thumb_1190554738.jpg)
[link] (vigyázat, 10 megapixel és több, mint 4MB !)
Persze nem igazán autentikus teszt, csak úgy kézből lőttem egyet meg hát JPEG tömörítés, nem is emlékszem pontosan a blendére sem, asszem F5,6 vagy 6,3 volt de nem biztos. De még így is ígéretes
Vaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pánik a memóriapiacon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch
- Cyberpunk 2077
- alza vélemények - tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Fotospeed F4 Fox - Gyorskioldós fotós vállpánt + Case Logic kézpánt
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- GoPro Hero 7 Black + 2db akku + dual charger
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vaciláltam egy Chinon 135 F2.8 és eközött, de a Chinon egyrészt 6 lamellás beugróblendés volt (szemben a 12 lamellás Jupiterrel) és a Pentacon 200-asából kiindulva ez nem jót jelent, szerintem itt is ez már a butított változat. Másrészt a manuális blende kapcsoló könnyen kiugrott a helyéről és így a blende visszaugrott tök nyitott állapotba ami baromira lerontja a használhatóságát. Harmadrészt a Jupiter 3900 Ft volt, a Chinont meg 8900-ért akarták adni. Ja meg ilyen apróságok, hogy ennek 1,2m a közelpontja, a Chinonnak meg 1,5m és végülis alapvetően makróra terveztem használni.