Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra terevezek manuális objektívet vásárolni Canon 550D-re 50mm vagy kisebb gyújtótávolsággal, nagy fényerővel (f2-vel már ki lennék békülve
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.Elsősorban videózásra használnám, szerintem olcsó és jó alternatíva egy manuál obi, hiszen videózáskor úgyis mindent kézzel állítgat az ember.
Ebay és egyéb külföldi rendelés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.