-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Akkor az M42-k, ahogy ti nevezitek a zenties Heliost, gond nélkül mennek a pentaxokkal ?
Élesség visszajelzés és fénymérés is lesz?
Hama, hát ez általában nagyobb eséllyel kapni mint a többi márkát, mondjuk ha egy lencse nélküli átalakítójukat veszem akkor azzal nem lehet gond elvileg. Egyébként milyen márkájú átalakítót használtok? Hol szerzitek be?
Ha nem menne a fénymérés, akkor elvileg lehet külső fénymérőt használni, ami ajánl záridő és blende beállításokat. De a fénymérő készülékekről nem tudok semmit, használtok ilyesmit? Hol lehet beszerezni?
Ismerősi körben találkoztam egy nyugdíjjassal aki vett dslr kitet, nemnagyon ért hozzá, de azt mondta neki ez jobb, kényelmesebb mint a komapktok, mert azt látja a keresőben amit kell. Egy D50-e van, csak autómatán használja. Lehet benne valami, mert az evf-en nem igazán lehet érzékelni hogy pl éles e a kép, ráfókuszált e arra amire akartam.
Úgyhogy lehet megéri kidobni 150-et pentaxra, végülis egyfajta lázadás ha tükörreflexesem van, mindenhol ahol turistákat látok 100%-ban komakttal kattogtatnak, nagyon kevés slr-t látni. Pedig ez volt a fényképezők atyja, leglábbis úgy tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest