-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Hogy ontopic legyek: a 135mm f2.5 Takumar nyitott lágysága miatt egy csomó kritika éri: nem biztos befutó.
Nos, pont ezt hallottam az SMC Pentax 50mm f1.4-ről, mitöbb elpazaroltam két értékes órát az életemből az f1.4 vs f1.7 vita olvasásával. Nekem mindkettő van.
Igen, az f1.7 sokkal biztosabb befutó, főleg ha élességet akarsz. De egy iphone is éles képet lő, ha nem is emeli ki a témát. Már talán ki is emeli.
Az 1.4-est nyitva használva 3 képből 2 kuka. De az az egy, az varázslatos. És nem filmre lövünk, hanem kártyára, ennyit lehet pazarolni. Éjszaka pedig, főleg a K-5 szenzorával és stabijával 3200-as ISO-n gyönyörű képeket lő, kinyomtatva főleg. Egy csoda.
Én pontosan azt várom a 135mm-es f2.5-ös Takumartól, amit az f1.4-es 50mm-es SMC Pentaxtól. Meg kell lovagolni nyitva, tűrni kell a csalódást, élvezni a végeredményt.
Hamarosan megjön. Kihozza a posta vagy a NAV
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ford topik
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest