- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
JulWCZar #13566 üzenetére
Ez a K-Mount Takumar (Takumar Bayonet-nek hívják) SMC nélkül nem a legizmosabb verzió, nem lelombozni akarlak ezzel
Nem csoda ha olcsó volt, nem összetévesztendő az M42 takumar és a PK pentax verziókkal.
https://www.pentaxforums.com/lensreviews/Pentax-Takumar-135mm-F2.5-Bayonet-Lens.html -
asdf_
veterán
válasz
JulWCZar #13563 üzenetére
Nemtom, nekem van 50 1,4-es pentaxom, soha nem lövök vele 1,4-en mert fos. Emiatt a 135 2,5-tel sem biztos hogy szórakoznék. A héten jött meg az adapterem a frissen vásárolt 135/3,5 Sonnarhoz, tízpontos az nyitva, a 2,5-ös Takumart is tuti rekeszelném, akkor meg minek.
-
JulWCZar
senior tag
válasz
JulWCZar #2337 üzenetére
Tenyleg felvertek az arat.
Lenyugodtam, es rendeltem egy M f1.4-et, viszonylag olcson. Kulseje kopott, de az nalam elony.
A hetvegen lottem parat az 1.7-essel, kivalo ido volt. Idealis embereket fotozni. En jobban nezek ki a kepen mint eloben valaha.
Csodasak ezek a kis fem uvegek, ezerszer inkabb ilyet mint egy muanyag autofokuszosat. Kicsit mindig megkonnyebbulok, mikor a userek lehuzzak az ujabbakat.
-
Zozzant
addikt
válasz
JulWCZar #2333 üzenetére
Persze, használok rajta napellenzőt, 52mm-es kell rá. Napellenzőt minden obin célszerű használni. Az én példányomnak 1.4-en sincs baja az élességgel ha eltalálom a fókuszt. Ilyen irányú összehasonlítást nem tettem. Viszont nemtudom melyik 1.4-el történt, mert van az M 1.4 amit mégjobbnak mondanak mint a K 1.4, ami nekem van.
-
Zozzant
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Egyedi ékszerdobozka
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest