Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Unigine Heaven DX11 Benchmark-PH! Toplista
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
Petya XT
üzenetére
semmi fontos dolgot nem tárolok a rendszermeghajtón, mert nem tudom a következő frissítés után elindul é...
Érdemes lenne beleásnod magad a BTRFS snapshotok világába, arrafelé vannak nagyon jó megoldások ilyen problémákra.
hányan használták már itt, akár ebben a közösségben is a Mint hibajelentőjét akár?
Mintet nem használok, a Debiánét egyszer akartam, az nem jött össze... a Rocky Linuxnak küldtem már bugjelentést, most épp a SUSE bugzillájával levelezek, és az Elementary OS-nek segítettem egy bugot javítani

Meg a KDE telemetriáját mindig maxra húzom. -
pch
senior tag
válasz
Petya XT
üzenetére
Én a stable kiadást használom. Nem nagyon volt még, sőt sose, hogy nem indult volna el frissítés után. Sőt, hogy emeljem a tétet, van egy cégem ahol 6 asztali gépen fut, és 2 szerveren is. Anno még volt szerver kiadás akkor lett felrakva, azóta csak update.
Nekem is csak update volt az asztalin, illetve az van egy laptopon, azzal se volt sose gondom. Pedig arról néha még zenélek is. Szerverből az előbb említett 2db-on kívül még üzemeltetek 4-et. Ezeken php+sql+apache fut. Azokkal sincs gond, pedig van olyan ahova fél évente jutok el csak.
Szóval én nem látom ezt a "katasztrófát", de lehet szerencsém van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- LG LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Vicces képek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest