Új hozzászólás Aktív témák
-
pch
senior tag
válasz
Petya XT #1663 üzenetére
Én a stable kiadást használom. Nem nagyon volt még, sőt sose, hogy nem indult volna el frissítés után. Sőt, hogy emeljem a tétet, van egy cégem ahol 6 asztali gépen fut, és 2 szerveren is. Anno még volt szerver kiadás akkor lett felrakva, azóta csak update.
Nekem is csak update volt az asztalin, illetve az van egy laptopon, azzal se volt sose gondom. Pedig arról néha még zenélek is. Szerverből az előbb említett 2db-on kívül még üzemeltetek 4-et. Ezeken php+sql+apache fut. Azokkal sincs gond, pedig van olyan ahova fél évente jutok el csak.
Szóval én nem látom ezt a "katasztrófát", de lehet szerencsém van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest