Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest