Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest