Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- OLED TV topic
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest