Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasi19R
csendes tag
Köszönöm azoknak akik írtak pár sort, hogy legyen Manjarom, vagy ne legyen.
Végül úgy döntöttem, hogy most fontosabb, hogy hamarabb be tudjam lakni a rendszert, minthogy új dolgokat tanuljak, úgyhogy az Ubuntu Mate mellett döntöttem.Még biztos találkozunk!

-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Most már szerintem lassan 8éve, hogy csak linuxot használok. Igaz ubuntut, vagy valami variánsát, legutóbb az Elementary OS volt, csakhogy a laptop vinyója tönkrement. Ez okból arra gondoltam, hogy váltanék, és a Manjarot néztem ki. A live rendszert már ki is próbáltam, lényegében tetszik, nagyon sok minden dolgot tartalmaz, szóval ha csak felületesen is, de megnézegettem. Mégis valahogy bizonytalan vagyok, hogy szükségem van efféle váltásra.
Arra kérnélek benneteket, ha van kedvetek írjatok pár sort, hogy miért lenne nekem jó ebbe beleugrani!
Köszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül úgy döntöttem, hogy most fontosabb, hogy hamarabb be tudjam lakni a rendszert, minthogy új dolgokat tanuljak, úgyhogy az Ubuntu Mate mellett döntöttem.