- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elmondom hogyan csináltam de ki fogtok hangosan röhögni valószínű.
Én egy Wines megosztást tettem ki a fájlkezelőbe.Mivel az eddigi összes KDE alatt a Dolphin nekem a Hálózatok-ba egy árva valamit sem talált,, viszont a Thunar a Mintek alatt bedarálta az egész hálózatot, telepítettem egy Thunart.
Rányomtam a Hálózatok, workgroup, itt pl. a melóhelyemen szépen látszik a 3 Wines gép és a 2 nas.
(a Win ugyanitt kilistázza az összes telefont meg okostévét is de ne legyünk telhetetlenek)
A Thunarba beléptem a Wines gép megosztásába, bekérte a jelszót, bepöttyöztem hogy örökre jegyezze meg, ne csak a munkamenet végéig.
Belépett a wines gépbe, az elérési utat kikopiztam,smb://desktop-6vngish/downloads/
A KDE Dolphinba a Hálózatokba nyomtam egy Add network folder-t, ott a windows-t, de van ftp, webdav, ssh, adtam neki nevet, orhazas_win.
A kiszolgáló és a munkamappa az a Thunarból kikopizott elérési út, azaz
kiszolgáló:desktop-6vngish
munkamappa:downloads
És szépen betett egy linket a wines könyvtárról, én meg azt szépen továbbítottam a Helyek oldalsávba.Azt nem tudom hogy ez így helyes, nem helyes, de amire nekem kell, a wines pc és az én Kubuntus gépem között ide-oda lehet másolni fájlokat és ez nekem tökéletesen jó így.
Ha valaki elmondja hogy a Dolphin miért nem lát semmit, a Thunar meg lát szinte mindent a hálózaton, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest