Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Mikor én kerestem ezt az msi afterburnert az új gépemhez 15 év desktopPC kihagyás után, nekem is fejvakarást okozott h. tényleg honnan lehet legális helyről letölteni. Mert az MSI.com kb a legaljan volt a találatoknak, minden más salak hulladékot előrébb sorolt a tetves google keresője..
De akár a cinebench is lehetne jó példa, annál is egy kutatómunka kell h. az ember tudja h. az R23 mögött milyen build verzió bújik meg? Egyáltalán, azt szokták updatelni? Vagy megjelent 3 éve, és azóta nem változtattak a programon semmit, nincs benne semmilyem hiba amit az elmúlt 3 évben ki kellett volna javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érdemes a felhasználóknak figyelni, hogy honnan szerzik be a szoftvert, nehogy bányászprogram jöjjön vele.
- Star Trek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest