Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Igen, akkoriban ez nagyon "ment"
. Váltottam is AMD VGA-ra jó pár generáció erejéig, de aztán jött a játékokba az RT...
Amúgy, pont ezt írták itt fentebb is, hogy ez a 100°C-os üzem, ok, nem árt a RAM-nak, de hosszabb távon, a hőingadozás miatt, szépen leválasztja magát a NYÁK-ról, szóval részemről, így a 8800-as szívás után mindig azon vagyok, hogy minden a lehető leghűvösebben. Ezért is vettem Cooler Master HAF932-es házat, na ez se ma volt..., de már ki kellett néznem az utódát, mert ezek a mai dög VGA-k alig férnek bele, és előtte nagyon meg kell nézni, utána kell olvasni...
-
Tegyük hozzá hogy a G80 az forradalmi volt, bazi nagy chip, extrém módon összetett de persze hatalmas ugrás teljesítményben is. Alig találni működőt. Nekem is csak a Quadrós nagy verzió van 1.5GB vrammal ami rohadt sok volt akkoriban. Hatalmas nagy dög, fűt mint egy mai nagy kártya, gyakorlatilag az egész gépház hátulja forró tőle. [link]
-
ricsip
addikt
A kulcsszó h. csak a garancia napjáig bírja ki, aztán másnap már beszarhat. A gyártónak az már nem fáj.
Mérnököket direkt ezért tartanak, h. precízen belőjjék a termék várható élettartamát, így választanak hűtési dizájnt, alkatrészek tűréskategóriáját stb. Egy komplett ipar épült az tervezett élettartama végén lehetőleg minél hamarabb beszaró hardverre
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Váltottam is AMD VGA-ra jó pár generáció erejéig, de aztán jött a játékokba az RT...