Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigabyte alaplap topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Igen, akkoriban ez nagyon "ment"
. Váltottam is AMD VGA-ra jó pár generáció erejéig, de aztán jött a játékokba az RT...
Amúgy, pont ezt írták itt fentebb is, hogy ez a 100°C-os üzem, ok, nem árt a RAM-nak, de hosszabb távon, a hőingadozás miatt, szépen leválasztja magát a NYÁK-ról, szóval részemről, így a 8800-as szívás után mindig azon vagyok, hogy minden a lehető leghűvösebben. Ezért is vettem Cooler Master HAF932-es házat, na ez se ma volt..., de már ki kellett néznem az utódát, mert ezek a mai dög VGA-k alig férnek bele, és előtte nagyon meg kell nézni, utána kell olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest