- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Igen, akkoriban ez nagyon "ment"
. Váltottam is AMD VGA-ra jó pár generáció erejéig, de aztán jött a játékokba az RT...
Amúgy, pont ezt írták itt fentebb is, hogy ez a 100°C-os üzem, ok, nem árt a RAM-nak, de hosszabb távon, a hőingadozás miatt, szépen leválasztja magát a NYÁK-ról, szóval részemről, így a 8800-as szívás után mindig azon vagyok, hogy minden a lehető leghűvösebben. Ezért is vettem Cooler Master HAF932-es házat, na ez se ma volt..., de már ki kellett néznem az utódát, mert ezek a mai dög VGA-k alig férnek bele, és előtte nagyon meg kell nézni, utána kell olvasni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az természetesen senkit se zavarjon, hogy az korábbi generációnál is ennyi volt ez az érték.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest