- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nálam a 8800GTS (G80) ment ilyen idősen az örök bitmezőkre! A garanciája persze pár nappal korábban járt le!
Az a széria híresen forrófejű volt, nem is csalódtam a "végeredményen" ! BGA-problémák, szemetelés a képen, a VGA-driver folyamatosan problémázott...stb! Jól szellőző házban lakott már a kezdetektől és kapott egy kiegészítő koptert is, minőségi tápegységről járt és nem volt nyüstölve, de nem volt eredménye! A hiba után kapott egy reball szerűséget (szerintem inkább csak rámelegített a koma) és ezután még kb. 1hétig ment...azután végleg távozott arra a mezőre! ...de legalább így egy példánnyal bővülhetett bacsis VGA-gyűjteménye!Visszatérve a cikkben említett magas hőfokokra...az rendben is van, hogy a gyártó nem gondolja ezt az értéket annak, de tartósan vajon mit fog ez jelenteni az alkatrészekre nézve? A kulcsszó pedig a meddig? A zsuga panelján elhelyezett Elkók vajon meddig fogják elviselni a tartós hőfokot és mikor száradnak majd úgy ki, amivel kapacitásvesztést és instabilitást fognak produkálni...a forraszanyagban bekövetkező mikrorepedések- és a hordozópanelen keletkező hőpontok által keletkező csavarodások mikor teszik tönkre az új kártyát?! Fogyasztói társadalomban élünk, ezért egy kártyát nem tervezhetnek meg sok-sok évi használatra...amióta bevezették az ólommentes forraszanyagot, azóta NAGYON meggondolom, hogy mennyit adok ki egy új VGA-ra?! A 8800-után, hosszú kihagyással vettem egy alsó - közép kategóriás zsugát, amivel -mivel már nem játszok úgy, mint korábban- teljesen jól elvagyok! Ha jól számolom, akkor ezt már megközelítőleg 9.éve használom és pár hónapja láttam az első hibára utaló jeleket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a széria híresen forrófejű volt, nem is csalódtam a "végeredményen" ! BGA-problémák, szemetelés a képen, a VGA-driver folyamatosan problémázott...stb! Jól szellőző házban lakott már a kezdetektől és kapott egy kiegészítő koptert is, minőségi tápegységről járt és nem volt nyüstölve, de nem volt eredménye! A hiba után kapott egy reball szerűséget (szerintem inkább csak rámelegített a koma) és ezután még kb. 1hétig ment...azután végleg távozott arra a mezőre! ...de legalább így egy példánnyal bővülhetett bacsis VGA-gyűjteménye!