- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Kovi]
tag
Látom hogy rámterelődött a gyanú hogy áruházi lopáshoz kell, úgyhogy kénytelen vagyok leírni hogy miért is akarom. A dobozos soproni ászok sör ugye bveszél ha szerencséd van, és az egyik srác mondta hogy a kis hangszóróban mánes van ezért iránytűvel lehet keresni. Nah most nagyon lassan megy iránytűvel ezért kéne vmi nagyipari módszer. Lopni már csak azért sem akarok mert áruházban dolgozom (legalábbis nyáron) így könnyen át tudom nézni a söröket. A Dobozos borsodi sajnos már elfogyott (a nyerős fajta amiben lóvé volt), pedig arra volt egy tuti módszerünk hogyan lehet megtalálni a nyerőt. Nyertünk is vele. De most annak vége úgyhogy kéne a Sopronihoz is. De ha már így az áruházi detektorokról beszéltünk érdekelne hogy hogyan működnek azok is. Egyszer már szétszedtem egy olyan cuccot amit ráragasztanak a drágább dolgokra. Egy műanyag borításban volt kb 3 vagy 4 vékony fémlap egymáson. Azt végig húzzák mágnesen mikor kifizetem és akkor nem csinog. De hogy hogyan működik azt nem tudom. Ha vki nagyon ráér annak is leírhatná a működési elvét mert már régóta érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ASUS Crosshair Hero VI WiFi x370 + AMD Ryzen 5 2600X/5500 (hűtővel)
- LianLi TL LCD 120 Wireless fekete és fehér eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB + Galaxy Watch 8 + tokok, szíjak, fóliák
- ASUS PRIME H570-PLUS Eladó!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest