Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
VincentVG
senior tag
2018, uj ev, itt a remek lehetoseg, h megint ranezzek a jatekra ami a legjobban felbosszantott, ever...
Nekem az NV freestyle nem mukodott semmilyen driver-el sem (not supported), pedig 2x felraktam a jatekot is, plusz vagy harom driver-el probalkoztam. ( nem csak nalam, sokakat erint a problema, nvidia is hihetetlen h rajtunk beta-tesztel... januar ota letezo problema random ( elvileg tamogatott) game-eknel..)
Nade nem is ez a lenyeg hanem a Mafia... valami miatt mindig adok egy uj eselyt, nem tudom, a korszak, a zenek, a tortenetmeseleseben is lattam mindig fantaziat... csakhat az a hulladek, vallalhatatlan, minosithetetlen grafika...
Addig baszkuraltam a SweetFx-el, h nekem ez most vegre oke lett. megvan a 60fps, kb eles, es vegre en is elkezdtem jatszani... ( napersze kozben lett egy1080Ti is... ez is sokat segitett )
Talan a release date-i szabadsag kivetel tulzas volt.... de masfel ev utan nekieshetek.
h-i-h-e-t-e-t-l-e-n -
VincentVG
senior tag
GTA 5
Igen, imádom, csak 2x végigtoltam és már nem köt le.
Néha egy két órát felmegyek ökörködni, nagyon de nagyon ode lett rakva, mai napig remek cím..Valahogy az online része nem nekem lett kitalálva.
Nagyon sajnálom h nem érte meg nekik single DLC-t kihozni hozzá..
Nem marad más mint várni a Red Dead 2 -őt.. és venni majd nyitásra egy PS4 pro-t
cyberkind
köszi, alapvetően single TPS / sandbox rajongó vagyok,
AC sorozat kb mind tetszett, Rockstar összes nagyon, Division szintén.
Ha válallható grafikán tud futni valami full HD-ban,
akkor még a story sem érdekel annyira.. szeretek csak bóklászni..Pl a Mass Effect A nekem kb oké is lett volna, csak számomra optimalizálatlan.
Akármit csináltam, zoom nézetben beakadozik.. na de nem offolok itt többet, ha esetleg privátban írsz, megköszönöm. -
VincentVG
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen értem, én is megvettem full áron első nap, (még szabit is vettem ki
)
csak meglep h így a nagy többség elvolt vele konzolon is, és gondolom PC-n is.Én ott követtem el a hibát, h azt hittem (full naiv voltam tudom),
h van egy szint ami alatt már nem adnak ki AAA címet.És én aztán nem vártam h lenyomja a GTA5-öt... dehát.. a lába nyomában sem volt.
A witcher-nek egyszer nekifutottam, rendben is volt, de valami nem fogott meg benne.
Azóta nagyon sok jót olvastam, köszi a tippet, lehet h ránézek mégegyszer. -
VincentVG
senior tag
Én tartom, h képeken nagyon is rendben volt/van a játék, és engem átvertek a youtube videokkal is.
Nem értem hogy nézhettem ennyire be...játék közben egy hulladék, nem 2016 os szint.Az egészből csak tanulni szeretnék valahogy,
többek között ezért is nézek ide vissza plusz olvasgatom a ratingeket itt ott,
- hogy alakult az "utóélete" a game-nek. és nem értem miért nem lett hangosabb a bukás.Kicsit OFF: de nálam (pár éve kezdtem újra PC gamingelni) ez volt a sorrend csalódásban:
Mafia III, Ghost Recon, ME Andromeda.Most már sokkal óvatosabban szórom a pénzt, és egyben szomorú is vagyok, mert nincs mivel játszani kb.
-
VincentVG
senior tag
Ha valamit sosem fogok megérteni az életben, akkor az az h a a release óta még
egyik fejlesztőt sem verték meg nyilvánosan ezért az ipari hulladékért.Vagy csak nem tudunk róla...
És jönnek jönnek-jönnek a DLC, mikor csak annyit kéne mondani negyedévente, hogy
- Srácok leégett az arcunkról a bőr h ezt toltuk ki nektek tavaly. Kurvára átvertünk mindenkit. Bőrátültetésre gyűjtünk!!!
Na ez az egy eset amikor el tudnám képzelni h adnék még nekik pénzt.
huh. rég jártam itt. még mindig ez a véleményem.

-
VincentVG
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Jó, hát egyértelműen neked van igazad.
Lássuk be én egy kicsit nehezen engedem el
h nem ez lett 2016 grand theft-je..
nagyon nem..u.i. azért egy egy szép fotót még mindig rendesen bekajálok, lehet h kezdek elhülyülni.
tudod így nézegetem, meg egy két video youtube-on sweet FX-el.
és győzködöm magam, h áá nem is volt az annyira rossz,
de miért is hagytam abba? na ezért szedem le. aztán 2 perc és delete. -
VincentVG
senior tag
Új hónap új remények.
Én tényleg mindent megteszek.

Leszedtem újra, kipróbáltam majd 5 perc múlva töröltem.
Megkérnék mindenkit h ne post-oljon hangulatos állóképeket, mert megint elbizonytalanodok és megint teszek majd egy próbát... pedig...

-
VincentVG
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Lehet h nálam is ez volt a baj, mert 40es LCD-n toltam.
Megpróbálom most úgy, - kicsit messzebbről - h átviszem a kanapét egy másik szobába!!
Komolyra fordítva, a képeidet nézegetve megint "kedvet kaptam"
...talán leszedem újra és sweetFX szarakodással elkezdem megint..(de majd csak ha befejeztem az MA andromedat)
-
-
VincentVG
senior tag
nem lep meg, én el sem indítottam, gondoltam úgyis eljut a hír hozzám ha javult bármi is..
esélytelen.
ja nem.
ha majd az iphonom erőböl le-"emulál" egy gtx 980ti-t akkor lehet h megnézem mégegyszer,
szerintem abban a méretben élvezhető lesz a graf..
-
-
VincentVG
senior tag
mafia 3 dühöngő topic 
egyébként nézegettem, metacritic-en 3/5, itt ott azért kapott 7/10 - 6/10 eket, van ahol még többet is...
számomra ez a döbbenet (oké nem magas számok, de ezek is túlzóak), illetve elgondolkodtató,
részemről nyilvános megalázás, fejlesztő kézlevágás, marketinges lincselés járna azoknak akik 2016ban bekamuztak egy ekkora átverést.
Mondjuk én terápiás célból járok ide..

Mit javasoltok? mostantól csak steam-en vegyek játékot ahol van refund??
-
VincentVG
senior tag
Itt az ideje egy 2017-es kommentnek:
Legyen FUN FACT:
93 napja játszhatatlanul, minősíthetetlenül, gyalázatosan alávaló sz@r a játék grafikája.
-
VincentVG
senior tag
Elég komoly gépen (toltam volna), ugyanez a véleményem.
Eddig a legnagyobb csalódás nálam is.(és belenyúltam rendesen, mert a Watch Dogs 2 sem hozza azt a szintet amit elvárnék 2016ban,
úgyhogy... majd red dead redemption 2 lesz az amit legközelebb gondolkodás nélkül megveszek..) -
VincentVG
senior tag
Sziasztok, eddig pihentettem a game-t a megjelenési sokk után lehet h nekifutok.
PC - mi a legtutibb/nemszétfagyó mod most amit érdemes lekapni hozzá, h valahogy ki is nézzen?
-
VincentVG
senior tag
Nekem mondjuk a játékidőm 30-40% át fixen az iRacing teszi ki, úgyhogy nekem nagyon kellene,...
Azt is terveztem h a Rift CV ahogy kijön adom is el a 3 monitort,
de ez a technika még nagyon nincs azon a szinten ahol az én elvárásaim..Nem tudtam sokat próbálgatni, de távolba nézve Commodore 64es pixeleket látok
najó ez túlzás kicsit.
Bocs az OFF-ért mindenkitől. -
VincentVG
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
tök érdekes amit írsz a RIFT-ről, mert nekem meg pont ott nagy a visszalépés a grafika bármihez képest.
oké a technika az egy csoda, + autósim-ezek is, tehát adott a lelkesedés.nade egy BF1, vagy SW battlefront látványorgia után semmi mást nem akarok már gameplay ben látni

FROSTBITE-ot mindenkinek!!!!

tudom tudom jön majd az újabb RIFT nagyob felbontással. de ez még több év..
kicsi ON:
személy szerint én el is megyek mondjuk úgy 3 hónapra BF1ezni, addig kijavítják a bug-okat, lesz stabil graf mod (remélem). és akkor végigtolom.
Egyébkén én is csatlakozok a legnagyobb csalódás csapathoz. nem emlékszem h ennyire meg lettem volna vezetve bármelyik játékkal is. nem akartam elhinni amit láttam első nap....+ konkrétan szabit vettem ki... lúúúúúzer.
-
VincentVG
senior tag
Én abban maradtam magammal ( ha bárkit is érdekelne
) hogy bevárok egy stabil SweetFx-et, aztán nekikezdek komolyabban.Végülis annyi jó játék jön most h még paráztam is h bajban leszek mire nem marad idő.
Hát erre most nem kell annyira.. -
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
köszi. nálam nem ment ez a módszer. pedig clean a gép, semmi húzás semmi warez. WIN10el.
(elindult, tudod amikor mission előtt 2 képet még bead, na akkor kidobott win-re. 10/10szer. utána töröltem/reinstall)
na mind1, adok mégegy esélyt. mert szar szar, de azért akarok vele játszani

-
VincentVG
senior tag
Elvileg csak a 3 bemásolt file-t (illetve 1 foldert) kell törölni.
Szerintem itt a többieknek sikerült, talán Ákoska írta h törli majd.Viszont nálam az volt h utána - bár nem rakta rá az effektet, tehát érzékelte h töröltem - nem indult a game..
Kb 20 percig bXXszakodtam, aztán újra kellett installálni az egészet..
szerencsére hasított a net, megvolt 1 óra alatt a 40 giga (újra)leszedése..Crashel neked is vele?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nálam full HD-n 980Ti-n ha nem akarom h beessen 60 alá:
"minden" max, de: ambient/shadow/reflection/ volumetric LOW.
tehát nem medium hanem low. minden más HIGH.lehet h be lehet(ne) lőni még pontosabban, h valamit visszadobok mediumra - mondjuk egy valamit -, de nem volt már kedvem szarakodni, ha minden fullon akkor sem sokkal szebb..
fene egye meg a sweetFx-el lényegesen jobban tetszett, dehát.. nem ment.
nagyon nagy szeretettel és jóindulattal lehet védeni a játékot, (én is nyomom, mert nem játszhatatlan) de azért lássuk be ennyi (PC) user nem tévedhet. Konzolosokat ne keverjük ide ők megszokták a 30fps-t is

kár érte, valahol nagyon félrecsúszott ez a fejlesztés, valszeg sosem tudjuk meg hogy hol.
baromira sajnálom mert jó a korszak, kábé semmi TPS /single nem érdekelt GTA5 óta.. ezt vártam basszus. aztán fórumozgatok helyette..
na megyek megnézem a két playboy postert. 64 MAY és AUGUST ha jól emlékszem.
de az is olyan "sárga" mint a grafika... ha értitek mire gondolok...
)) -
VincentVG
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
SweetFx-el óvatosan. nekem futott 5 percig (egyébként fasza (lenne) a látvány).. utána crash majd el sem indult.. töröltem mindent (ahogy írták az uninstall-t), de utána is. Sehogy se sikerült újra indítani, most installálom újra a játékot.

IMÁDLAK PC GAMING.
u.i. steam menti "felhőbe" a játékállást, vagy kezdem elölről?? -
VincentVG
senior tag
Írom nekem eddig mi: (most h a patch után hajlandó voltam elkezdeni..4-5 óra játék után)
PRO
Zene hangulat okké, narratíva 10/10, átvezető animok hangulatosak,
story eddig kb ok, semmi egetrengető, de még csak az elején vagyokKONTRA
Grafika: változatlanul tartom, h ez így 2016ban ebben a formában egy nagyon nagyon ROSSZ vicc.
szerintem gyengébb a második résznél (könyörgom 6éves cím??), GTA5-el (najó nem is friss), DIVISION-el (nem is a legszebb), vagy kb bármelyik AC-vel összehasonlítva egyértelműen nem egy liga.980Ti vel, ezt a szutyadék - najó közepes - grafikát --- ha tartani akarom a 60fps-t fullHD-n igencsak LOW-ra kell dobnom ezt azt. no comment.
Ja és fagyogat mint állat.
Hát mit mondjak, az nem kifejezés h felemás érzések, inkább bőven csalódás, lehet h túl sokat akartak, erre nem volt meg a kapacítás. Igazából azt nem is írtam h mint open world, nálam nem is működik, nem igazán sarkal felfedezésre a világ..
Hát igen a GTA sorozat nagyon magasra helyezte a lécet.
Tanulság: óvatosan az előrendelgetésekkel, Ytube videoknak meg nem hiszünk... soha többet. (mondjuk ez pl ott sem volt überszép)
-
VincentVG
senior tag
na végre. f-1 után nekiugrok végre... 980Ti re valakinek egy atombiztos 60-as beállítás?
(nyilván fraps-al belövöm majd, de nem akarok időt veszíteni... minusz 48 órában vagyok
) -
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ez is szép kép.
majd ha lehiggadtam (és meggyászoltam az elszalasztott fasza open world élményt
) ) ahogy írtam is, patch után újra nekifutok. zene/story/hangulat miatt. de ebből jó már nem sül ki az tuti.és köszi a game-t, ezért az arcade-rt inkább fizettem volna.

-
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
de szép hangulatos ez a két kép. szinte megint kedvet kaptam hozzá.
kár h most játszottam vele egy órát, és egy hulladék..
megyek megnézek pár beharangozó videót... nosztalgiázni...
amikor még lehetett bizakodni h jó kis game lesz ez.u.i. olyan mérges vagyok, h mindjárt lewarezolok valamit h ne érezzem teljesen kidobott pénznek...
-
VincentVG
senior tag
1 óra játék után a véleményem:
Ez így ebben a formában ezzel a grafikával / 30 as lockkal egy NAGYON-NAGYON ROSSZ VICC.
Nem vártam egy új GTA5-öt - értem én hogy erőforrások, egyebek - de mondjuk azután, + DIVISION + SW Battlefront grafika után ez valami elképesztően hulladék és játszhatatlan számomra.
Várom a patch-et de eddig óriás csalódás.
Update után újra nekifutok.
-
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
hát kíváncsian várom a folytatást.. az előjelek nem túl jók..
nekem eddig ez az első AAA cím aminél belefutok ilyesmibe, úgy látszik eddig szerencsém volt, vagy csak keveset game-ingelek..

sqpp
"Nem online játék. Nem kötelező. Régen is megvolt mindenki. Ennyi, pont."
persze h régen is megvolt mindenki. mi pédául 1988ban a haverokkal órákig tudtunk játszani a számológépes karóránkkal.
csak közben eltelt 30 év. változtak az igények. -
VincentVG
senior tag
Azért ez a téma mert nem jött ki release re és ez óriás ciki 2016 ban. pont. ennyi.
FPS témával leálltam, C-64 el kezdtem nekem nem kell bemutatni hány fps-el is lehet szórakozni/játszani/időt tölteni, de azért lehessen már mérgelődni, véleményt mondani ha valami mérhetetlenül anakronisztikus.
Persze ízlések igények és pofonok, tényleg leálltam fps ügyben, jó játékot mindenkinek.
-
VincentVG
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azért maradjunk annyiban h van akinek a grafika (is) fontos. Főleg aki belerak mondjuk 5x annyi pénzt a gépébe mint egy PS4 vagy xbox, az nem lelock-olt konzol szinten szeretne játszani. Talán ez logikus.

-
VincentVG
senior tag
köszi. nekem küzdelmes volt belőni a 144Hz et is, mondjuk teljesen más felállás, nálam a monitorok iracingre, és 3db. szval 5760x1080. (és csak 980ti, de az kb u.a. ha jól tudom)
és én is úgy vagyok h utána minden más durva visszalépés látványban,
gondolom h a gsync 180 még királyabb..u.i. csak h topic is legyen. nem is tudom h belekezdek e 30al..
csak most 3 nap erre lett betervezve..éljenek a First World Problem-ek
-
VincentVG
senior tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
köszi az infot. én 980Ti vel támadok,
TPS-t full HD Tv-n kanapéról... úgyhogy nekem elég lesz a 60-is, csak legyen.. -
VincentVG
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
közben megtaláltam:
UPDATE [10/6 / 6PM PT]: We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback!
hát jó. asszem még egy fejezet a "hogyan ne release" game nagykönyvbe..

-
VincentVG
senior tag
-
VincentVG
senior tag
nem tom, azért GTurismo + uncharted... bőven..
oké sony only.mind 1, én konkrétan a 60fps miatt váltottam pc-re, úgyhogy ez a story most eléggé meglep..
Ti mikor próbáltátok? pre release Mafia 3-at? ott volt 30 fps? vagy félreértek valamit?
-
VincentVG
senior tag
válasz
üzenetére
30fps lock???
Ez ugye csak vicc?
Egyébként mi indokolja?indokolná?
update:
"
Some say, that its only the early, reviewer build.And that seems true, since there are multiple PC gameplays on YT, running at 60fps, and devs also said that recommended specs aim at 1080p@60fps High settings
EDIT: CohhCarnage also confirmed during a Mafia 3 PC stream, that the 30fps is only for the Pre-Release reviewer build, dont ask me why, just a stupid developer choice
"mi ez most valami gagyi hack az eurogamer-től??
-
VincentVG
senior tag
Addig tököltem amíg tegnap már csak 10% kedvezmény volt..
legalább nem túl erős a font, köszi brexit.Én lekaptam, egyébként éjféltől játszható?
-
VincentVG
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Imádom a GTA5-öt, 2x végigtoltam 100 óra biztos h nekem is benne van min., de pl az online rész nem köt le, és szerintem nem csak én vagyok kiéhezve egy SP DLC-re ott, ami nagyon nem akar jönni. Elvileg nem is lesz.
Úgyhogy szerintem a Mafia III még egy közepes repetitív AC jellegű SP-vel is bőven sikeres lehet..
Persze legyen csak jobb.
este töltöm le én is, mikortól éles? Péntek 0:00??
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
h nem ez lett 2016 grand theft-je..