Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Valahogy olyan érzésem van, hogy mindig esik az a rohadt eső, akármikor, akárhova megyek. Azon sem csodálkoznék már, ha épületekben is esne

30 órányi játék után dobta ki az első kártyát, azért ez nem semmi

-
Out
addikt
Én két napja vettem meg a játékot és néhány hibától eltekintve jól szórakozom vele. Remélem, hogy sokáig tart majd míg mindent összegyüjtök és megoldom a mellékküldetéseket is, mert ha leülök vele játszani, akkor nagyon nehezen megy, hogy abbahagyjam

-
FoxiestFox
félisten
Most értem a végére.
Mondjuk úgy, hogy nem lep meg a kevés hozzászólás a topikban.
-
tomesto
aktív tag
mafia 3ban a DLC-k hogy indulnak bele vannak a játék történetébe téve?
-
gézu
őstag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Nem folytatás, önálló sztori. Joe-ról egy hint: [link] Amúgy, ha olvastad a #1323-as hsz-em, nekem is ez volt a gondom. Nincs meg az az igazi mafiás hangulata, hanem gta feeling. De ettől még jó játék. Én tavaly13euróért vettem meg akcióban a delux változatot, annyit nagyon megért.
-
prtvlogan
aktív tag
A 2 rész hangulata nekem nagyon bejött, a vége, ha még jól emlékszem az volt, hogy a főhős megmenekült, de az öreg fószer a barátját/társát egy másik autóval máshova viszi el, és azt mondja Vito-nak, hogy az alku csak rád szólt.
Ha jól értem, akkor ez a rész nem innen folytatja a sztorit, nem derül ki, mi lett a cimborával?
Az első, és a második részét nagyon szerettem, nem tudom, hogy a harmadik az első két rész után nem fog-e csalódást okozni.. -
gézu
őstag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Annyiban, hogy beleírták mellékszereplőként Vito-t, meg Galante-t. Amúgy egy Driver/GTA San Andreas klón, viszont annak jó. Nincs meg a 20-as, negyvenes évek mafia hangulata, viszont a zenék, az atmoszféra nagyon jó itt is, és akcióban nagyon megéri beszerezni. Hardver kell hozzá.
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Ez a rész mennyire kapcsolódik a 2. rész történetéhez? Mindenféle spoiler nélkül kérdezem,... Eddig nem vettem meg, mert teszteken nem írtak jókat róla, de a 2 rész sztoriját ha továbbviszi, akkor most akcióban befizetnék rá!..
-
Bandi821
tag
gondoltam megpingelem az előző hozzászólásomat [link], amire még várnám a segítségeteket.
köszönöm, üdv.: B.
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Most ott tartok a játékban, hogy megcsináltam az összes story mission-t és a DLC-ket, minden összegyűjtöttem, stb.. Nálam úgy alakult a story, hogy Vito lett száműzve a villából, viszont most van olyan vito-hoz köthető mission, amit nem tudok megcsinálni (nem adja be), így a karaktert sem tudom fullosra upgradelni. Ilyenkor mi a helyzet? Ja és mit kell csinálni, ha egy boss területén kiírja, hogy kickback és hozzá egy összeg. Remélem nem kell újrakezdenem a játékot, mert akkor azon a bizonyoson szúrom magam. Annyira nem volt jó ez a game, hogy még egyszer megcsináljam.
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv. B.
-
gézu
őstag
Ha ezt tudom, hogy ez egy gta san andreas HD remake, talán nem kezdek bele így közvetlenül a mafia2 után.
Mert amúgy nem lenne ez a gém rossz, csak hát nem mafia. 
-
PeAdam
tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Ez a grafika egyesek szerint "borzasztó". pedig nem egy ehhez hasonló képet lőttem ingame, nagyon hangulatos az egész. Nem mondom, van ennél szebb játék összességében, de tényleg divat lett fikázni ezt a játékot, pedig én jelenleg még az Assasin's Creed Originset is félretettem miatta. Ezek szerint nem vagyok egyedül akinek tetszik, nagyon is. -
PeAdam
tag
Véleményem szerint egy méltatlanul alulértékelt játékról van szó. Én már törtön kijátszottam egyszer, de annyira tetszett, hogy most meg is vettem eredetiben a játékot dobozos példányban.
Kezdeném a grafikával.
Abszolút nem értek egyet azokkal, akik szerint csúnya a játék. Lehet, hogy előfordulnak kevésbé éles textúrák, viszont a Motion capture arcanimáció és a karakteranimációk, lincoln mozgása fantasztikusan jóra sikerültek, az egyik legjobb, amit eddig játékban láttam. És ezt leszámítva is összességében szerintem kifejezetten szép a játék. Szintén kevés szó esik az autók fizikájáról, ami még az első 2 résznél is realisztikusabbra sikerült. Élvezet vezetni az autókat, az első olyan játék, amiben szivesen kocsikázom át a várost, borzasztó realisztikusak az autók egy arcade sztoriorientált játékhoz képest.
Harmadiknak pedig a játék sztoriját illetve a gameplayt emelném ki. A sztori véleményem szerint magasan veri a 2. rész cselekményét. Sokkal lüktetőbb, durvább, karakteresebb mindezt remek arcanimációkkal és mesteri átvezetőkkel. A 1. rész természetesen megismételhetetlen ilyen téren, de véleményem szerint nagyon erős a történet.
Utoljára pedig rátérnék a gameplay-re. Sok kritika érte a repetitív küldetéseket. Ez részben igaz, viszont arról nem esik szó, hogy lopakodva is meglehet oldani a feladatokat és ez rendkívül jól áll a játéknak. A lövöldözés és a lopakodós része is szinte tökéletesre sikerült a játéknak, mindez kiegészülve látványos takedownokkal kivégzésekkel. Ha ehhez még hozzávesszük, hogy ez az első Mafia játék, amelyben ténylegesen egy mafiavezért alakítasz underbossokkal, akik között megbeszéléseken oszthatod ki a területeket, ami ráadásul hatással van a játék sztorijára, akkor rájövünk, hogy igazából a gameplay rész is patentra sikerült.Bocsi a hosszú kommentért, de muszáj volt ezt kiírnom magamból.
Nálam 8/10 a játék összességében.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Érdeklődnék hogy,a minősíthetetlen megjelenés óta mit sikerült kihozni a játékból a fejlesztőknek?
Vállalható már a játék? -
Dtomka
veterán
válasz
macssessz
üzenetére
Rég játszottam vele sajna nem tudom miért zárolta. Lehet éppen küldetésben voltál...
1 kis érdekesség:
Új AAA-stúdiót nyitott a Mafia 3 fejlesztője -
-
Dtomka
veterán
válasz
macssessz
üzenetére
Szia!
A menüből kell lekérni az autókat. De nem mindegyiket lehet egyből. Fel kell oldani...
MAFIA 3 - HOW TO ORDER A CAR FROM THE GARAGE+1 videó a tuningról
Mafia 3 Customize Car -
macssessz
tag
Üdv Mafia 3 guruk!
Segítsetek légyszi!
Hogyan lehet a játékban saját autót szerezni amit lehet tuningolni és esetleg elmenteni?
A Sami bárját már újjá építettem, minden küldetést megcsináltam. Saját autót még nem tudok.
Köszi előre is a segítséget.
Józsi -
VincentVG
senior tag
2018, uj ev, itt a remek lehetoseg, h megint ranezzek a jatekra ami a legjobban felbosszantott, ever...
Nekem az NV freestyle nem mukodott semmilyen driver-el sem (not supported), pedig 2x felraktam a jatekot is, plusz vagy harom driver-el probalkoztam. ( nem csak nalam, sokakat erint a problema, nvidia is hihetetlen h rajtunk beta-tesztel... januar ota letezo problema random ( elvileg tamogatott) game-eknel..)
Nade nem is ez a lenyeg hanem a Mafia... valami miatt mindig adok egy uj eselyt, nem tudom, a korszak, a zenek, a tortenetmeseleseben is lattam mindig fantaziat... csakhat az a hulladek, vallalhatatlan, minosithetetlen grafika...
Addig baszkuraltam a SweetFx-el, h nekem ez most vegre oke lett. megvan a 60fps, kb eles, es vegre en is elkezdtem jatszani... ( napersze kozben lett egy1080Ti is... ez is sokat segitett )
Talan a release date-i szabadsag kivetel tulzas volt.... de masfel ev utan nekieshetek.
h-i-h-e-t-e-t-l-e-n -
Dtomka
veterán
Az alapgrafika tényleg tré. Korábban raktam fel pár képet. Ezt a videót megnéztem és akkor döntöttem el, h én is moddolom

Mafia III | Reshade 5.1 by Nyclix (Colour Correction/Blur Removal)Utána rákattantam a gémre. Igaz ezt is meg lehet unni, mert nagyon sok lehetőséget kihagytak. A város olyan "élettelen" és kevés helyre lehet bemenni.
-
Az NV Freestyle módjával lehet tuningolni a grafikán kicsit.
A gyalázatos, homályos fost, ami eddig volt, kitűnően lehet orvosolni sharpness 100-ra tolásával.
Van még néhány dolog benne, érdemes kisérletezni vele.
Akkor most én is nekiállok és végigjátszom.... -
dbdadi1221
csendes tag
Üdv.
Van egy 6 gombos egerem. Az érdekelne hogy, hogyan lehet beállítani pl a 4. gombot, modjuk a futásra? Mert, egyszerűen csak a billentyűzet gombjaira engedni megváltoztat ni. -
törölt tag
Utolsó DLC-t hogy lehet elindítani?

-
cyberkind
félisten
Na kitoltam a játékot, kb olyan 40 óra lehetett nekem a sztori ami szerintem kevés, persze még hátra van az utolsó DLC meg az első nagyobb része és pár mellékes meg a gyűjtögetni valók, nekem jobban bejön mint a 2, de az 1-hez egyik se érhet fel, az tökéletes.
-
kekesi132
tag
Elméletileg mindenkinek leszedi az új DLC-t.
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok,
9GB-s frissítés jött a játékhoz. Szép.
Mi lehet ez?
Season pass-om nincs tehát nem hiszem hogy az új DLC.
Vagy az, s akor is letölti ha nem is tudok vele játszani?Köszi
-
válasz
noxvilll
üzenetére
A játék több,mint optimalizálatlan.
Konzolról portról copy and paste és annyi.
Ezt kaptuk pc-re.
megjelenéskor 30fps lock volt a játékon.
Sok panasz után lett unlock fps és társai pc-n.Viszont a grafika semmit nem javult,semmilyen sweet fx-el nem játszanék vele.Próbáltam,adtam több esélyt.
Előrendeltem SP-al együtt.
Életem legrosszabb elővásárlása volt.Csak becsülni tudom azokat akik játszanak ezzel,van kitartásuk.
-
noxvilll
csendes tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Lehet későn ìrok már, de nekem is ugyan ez a problémám..Van egy combos gépem.. i7 7700k, 16gb ram, evga gtx titan x hybrid.. mégis 2kban csak 59fpsel megy sőt sokszor leesik az fps majd megakad a game... Más játék 2kban mind 100+fpsel megy
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
A Nyclix's reshade-nél van jobb most?
-
törölt tag
Kissé félve fogtam hozzá ehhez a játékhoz (most vittem végig) a sok negatív kritika miatt. Az a helyzet, hogy pozitívan csalódtam eléggé. Bugok nálam alig voltak, a grafika lehet nem volt olyan jó mint GTA V alatt, de nem értem miért kéne mindig mindent egy-egy főcímhez hasonlítani. Este esőben kifejezetten hangulatos volt a Mafia III városa

Lincoln karaktere is bejött, ahogy fél kézzel valakit bele tud verni az aszfaltba
Vito is király volt meg a főmufti is
A végén pedig megadták a lehetőséget dönteni
Nálam ez 8/10 simán

-
kekesi132
tag
válasz
kekesi132
üzenetére
Itt a megoldás:
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=c4R48t9FWD0Leírás:
http://steamcommunity.com/app/360430/discussions/0/1290691308577717670/?ctp=2Aki nem akar a linkekkel bajlódni, annak itt van a leírás a Steam fórumról:
"So here is a hotfix
its nothing close to patch but you will be able to complete the mission
-have some meds with you, you will need them
-drive to the junkyard
-look down and to the south and a little bit to the east (thats right)
-constantly moving you mouse down to not look up
-drive as far to the right as possible through the entrance
-you then see to cars in front get as close to them and turn left (car faces eastward but camera sticks to the same position)
-drive as close as possible around the little hut (use the line on radar to help)
-as soon as there is a line on the ground turn to the south
-hug that line until your radar (gps) shows a straight line towards the mission objective
-drive towards the house and get out
-go through the little gate on the right side next to it
-you should now be able to look up kill the cop standing there
-enter the building from the backside
-kill the two guys inside
-wait for 3 more guys rushing you and kill them when they enter
-free blanche and take the medicin next to her
-reverse the process taking the same line back and looking down-i advise the drifter as it easily pushes the now arrived cop cars out of the way
-heal when necessaryit worked for me put it took some tries well i figured it out i try and make a video so its easier to understand
here it is"
Kicsit komplikált, de működik, az viszont jó kérdés, hogy mikor lesznek hajlandóak kijavítani a hibát.
Most már biztos, hogy a Mafia III a legrosszabb AAA cím amivel játszottam, de a top 3-ban biztos benne van. -
kekesi132
tag
válasz
kekesi132
üzenetére
A probléma még mindig fennáll, sajnos a játékfájlok épségének ellenőrzése és az újratelepítés sem segít. Egy új VGA Driver is kijött, de azzal se változtat semmin, amint átlépem a roncstelep kapuját lefagy a játék. A Steam fórumon páran jelezték a hibát, de semmilyen megoldást nem találtam. Úgy néz ki reménykedni kell egy patch-ben.
-
kekesi132
tag
Üdv!
Van egy elég komoly problémám a játékkal, pontosabban a Faster, Baby! c. DLC-vel. Amikor a roncstelepre kéne elmenni, lefagy a program, pontosabban a kép. A roncstelep körül pedig ugrál az FPS, 30-60 között, alapesetben viszont 50-60 között van. Próbáltam lejjebb venni a grafikát, illetve ablakos módban is futtattam, de nem oldódott meg. A legfrissebb VGA (1060 6GB) driver-ek vannak fent, tehát az sem lehet gond.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
VincentVG
senior tag
GTA 5
Igen, imádom, csak 2x végigtoltam és már nem köt le.
Néha egy két órát felmegyek ökörködni, nagyon de nagyon ode lett rakva, mai napig remek cím..Valahogy az online része nem nekem lett kitalálva.
Nagyon sajnálom h nem érte meg nekik single DLC-t kihozni hozzá..
Nem marad más mint várni a Red Dead 2 -őt.. és venni majd nyitásra egy PS4 pro-t
cyberkind
köszi, alapvetően single TPS / sandbox rajongó vagyok,
AC sorozat kb mind tetszett, Rockstar összes nagyon, Division szintén.
Ha válallható grafikán tud futni valami full HD-ban,
akkor még a story sem érdekel annyira.. szeretek csak bóklászni..Pl a Mass Effect A nekem kb oké is lett volna, csak számomra optimalizálatlan.
Akármit csináltam, zoom nézetben beakadozik.. na de nem offolok itt többet, ha esetleg privátban írsz, megköszönöm. -
Viper26
nagyúr
Közben eljutottam oda, hogy legyen.

District assign hogyan működik? Nem tudok rájönni hogyan kéne.

-
Viper26
nagyúr
Versenyeket hogyan érem el, vagy az csak DLC-ként van?
-
cyberkind
félisten
válasz
VincentVG
üzenetére
Tudnék tippeket adni ha tudnám miket játszottál illetve miket szeretsz, én a Witcher 3 előtt a Mass Effect 2-t toltam, de mivel a fullos kiadás nem létezik eredetiben így csak kolbász verzió van, az meg itt-meg ott kifagy, szóval elegem lett és most hagytam nyugodtan, pedig a mentésemet is vittem tovább az 1-ből, de majd.
Én megvárom az utolsó DLC-t ehhez a játékhoz és kitolom akkor, feltéve ha addig végzek a Witcher-rel, mert amúgy ezt elő se veszem, annyira jó a Witcher, lehet, hogy csak az uncsiság mondatja ezt mert a Gta 5-be jó pár száz órám van de szerintem jobb (a Witcher) mint a Gta 5, pedig az is nagyon ott van.
-
VincentVG
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Igen értem, én is megvettem full áron első nap, (még szabit is vettem ki
)
csak meglep h így a nagy többség elvolt vele konzolon is, és gondolom PC-n is.Én ott követtem el a hibát, h azt hittem (full naiv voltam tudom),
h van egy szint ami alatt már nem adnak ki AAA címet.És én aztán nem vártam h lenyomja a GTA5-öt... dehát.. a lába nyomában sem volt.
A witcher-nek egyszer nekifutottam, rendben is volt, de valami nem fogott meg benne.
Azóta nagyon sok jót olvastam, köszi a tippet, lehet h ránézek mégegyszer. -
cyberkind
félisten
-
VincentVG
senior tag
Én tartom, h képeken nagyon is rendben volt/van a játék, és engem átvertek a youtube videokkal is.
Nem értem hogy nézhettem ennyire be...játék közben egy hulladék, nem 2016 os szint.Az egészből csak tanulni szeretnék valahogy,
többek között ezért is nézek ide vissza plusz olvasgatom a ratingeket itt ott,
- hogy alakult az "utóélete" a game-nek. és nem értem miért nem lett hangosabb a bukás.Kicsit OFF: de nálam (pár éve kezdtem újra PC gamingelni) ez volt a sorrend csalódásban:
Mafia III, Ghost Recon, ME Andromeda.Most már sokkal óvatosabban szórom a pénzt, és egyben szomorú is vagyok, mert nincs mivel játszani kb.
-
cyberkind
félisten
válasz
morfondőr
üzenetére
Engem csak esőben zavar a látvány, na ott már tényleg ocsmányul néz ki, amúgy meg simán jó, nem akadok fel ezen, azt pedig, hogy nem ezt ígérték annyival volt másabb, hogy 60fps-sel kellett volna kiadni, konzolon is ugyanilyen csúnya a játék, a bugokat nem tudom, nálam is már elég kevés van, szóval ez van, már a kiadáskor lehetett tudni, hogy nem fog változni a játék mert nem raknak alá új motort, mondjuk ezt se értem mert egy szarrá tuningolt Unreal 3 vagy az ami a Batman alatt megy elég korrekt minden téren.
Az új DLC meg nagyon jó, egy hibája van ami viszont lehúzza, hogy csak 2 órás aztán ennyi, szóval eddig a Season Pass gyenge, és szerintem ez volt a legjobb DLC a 3-ból.
-
morfondőr
addikt
Teljesen egyértelmű: több pénzbe kerülne rendbe tenni a játékot, mint amennyit hozna a jelenlegi árszinten! A DLC-ket meg természetes, hogy kiadják, szép is lenne a SP tulajoknak, kapnának a nyakukba egy jó adag kártérítési pert! Szerintem annyit foglalkoznak a játékkal, amennyit muszáj, többet nem! A bevétel már meg volt belőle, a PC-t amúgy is lesz@rják, pedig nem ezt ígérték! Én ennek ellenére azért nem bántam meg a játékot, de nem teljes áron kellett volna beszerezni!
-
VincentVG
senior tag
Ha valamit sosem fogok megérteni az életben, akkor az az h a a release óta még
egyik fejlesztőt sem verték meg nyilvánosan ezért az ipari hulladékért.Vagy csak nem tudunk róla...
És jönnek jönnek-jönnek a DLC, mikor csak annyit kéne mondani negyedévente, hogy
- Srácok leégett az arcunkról a bőr h ezt toltuk ki nektek tavaly. Kurvára átvertünk mindenkit. Bőrátültetésre gyűjtünk!!!
Na ez az egy eset amikor el tudnám képzelni h adnék még nekik pénzt.
huh. rég jártam itt. még mindig ez a véleményem.

-
xrace77
tag
-
Egy DLC.
Ha jól sejtem.Faster Baby
Fast cars, dramatic chases, and epic stunt driving take center stage as Lincoln joins forces with Roxy Laveau, a sister-in-arms out to take down a corrupt Sheriff terrorizing Civil Rights activists on the outskirts of New Bordeaux.
------------------
Vagy mégsem,elvileg ez márciusban jött.

-----------------
Ez a DLC lesz elérhető 30.-tól.
Lehet,hogy előtöltötte neki a játékot.Stones Unturned
More to explore: We won’t spoil too much, but as you’re chasing down clues, you’ll explore new locations within New Bordeaux city limits – a department store, restaurant and safe house – as well as a remote island off the coast of New Bordeaux.
There’s a new support option: You’ll be able to call in Sniper Support.
New vehicles: How does a turret-mounted off-road vehicle sound? Good? Good.
New mission types: You’ll meet another salty friend from Donovan’s past as you pick up new Bounty Hunting missions around New Bordeaux.
New weapons to subdue foes: Get your hands on the dart gun to silently take down targets from a distance.
Most important: Donovan is your wingman, fighting by your side throughout “Stones Unturned.” -
Viper26
nagyúr
Épp 9GB-ot tölt le a játék, ez mi?
-
Dtomka
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Szívesen, de ez reshade!

Csak annyit kell tenned, hogy bemásolod a játék könyvtárába. Igaz érdekes módon a shift+f2 nem működik, de a játék szebb lesz az tuti.
Engem zavart, hogy nem működik ezért feltelepitettem a reshade-t, (a mafia fájlt be kell neki tallozni). Na, úgy már elöjött a menü (shift+f2 -vel) és eléggé át lehet állítani a játékot. Tetszett, de úgy éreztem, hogy darabosabb lett, ezért legyalultam és visszatettem amit linkeltem. Probáld ki, remélem neked is tetszeni fog!
+2 kép

-
Dtomka
veterán
A napokban feltettem újra a játékot...patcheket is. Illetve a MIII_Clear_Vision -t.
Szerintem sokkal szebb illetve játszhatóbb lett a játék mint megjelenéskor. Sokkal simábban fut...
Ma lett egy 1070 -em (280x helyett), és már az fps is ~2x -ese mint korábban.
Így már van "értelme" játszani

-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem is! A sztorija nagyon jó, nekem egyébként baromira bejön ez a világ, ez a korszak amit megjelenítenek, pazar lett, tényleg átjön a hangulat ezzel a grafikával.
Én egyedül negatívumként azt tudom felhozni, hogy nem sikerült jól optimalizálni a játékot, egy elég erős géppel is gyakran megakad, ezt mondjuk az új kiegészítős változat elvileg javította. Mafia 2 nagyon tetszett, de szerintem simán van ez is annyira király. -
BigBlackDog
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én mondjuk nem akartam ahhoz hasonlítani, nem is úgy indultam neki. De menet közben teljesen olyan érzésem volt, hogy a GTA vonal volt szem előtt a fejlesztés folyamán.

Ennek ellenére mondjuk én sem értem a sok negatív kritikát.

-
kriszpontaz
veterán
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Nem tudom miért hasonlítja mindenki a GTA-hoz. Ez a játék sosem volt az, és szerintem nem is akart az lenni. Ha a helyén kezeljük a játékot, és a Mafia vonalon maradunk, akkor szerintem nem rossz a játék, igaz, High beállításon átlag 30 FPS-el toltam végig, de szerintem nem rossz játék.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Én gyűröm még a játékot, elhatároztam hogy végig viszem most már. Szerintem az a baj hogy nagyon hasonlít a GTA-ra és ehhez is viszonyítják, ami hiba. Ha nem a gta a mérce, akkor élvezhető, a létező összes hülye hibával, nekem tetszenek a sztorik, de mondjuk egy héten max 2-3 órát játszok vele és így nem unom meg.

-
BigBlackDog
veterán
Valaki még van errefelé?

Sikerült végigtolnom és, hát érdekes játék. Grafikáról, meg bugokról nem írnék, ilyen téren elfogadtam olyannak amilyen, de tény, hogy van azért jobban optimalizált és szebb játék is -saját megítélésem szerint-.
A sztori viszont tetszett. Szerintem nem annyira "egyedi", de élveztem. Viszont nem egy helyen éreztem, hogy a járművek/házak stílusát figyelmen kívül hagyva egy GTA klónnal játszok.
Az első részhez nem volt szerencsém, a második részt kivégeztem ugyan, de rég volt, annyira nem emlékszek a részletekre. Viszont annak volt egy hangulata, az megmaradt. A hárommal kapcsolatban meg inkább csak az jött át, hogy GTA akart lenni, de nagyon. Amit előnynek éreztem ebben, hogy eléggé sok mindent lehet csinálni a városban, sok helyre el lehet jutni, szabadabb, mint a Mafia II. Viszont a feladatok kicsit egysíkúnak tűntek (az előző részben, illetve a GTA-kban szerzett tapasztalatok alapján), sokszor úgy éreztem, hogy csak a gyakás/lövöldözés kell.Jól gondolom, hogy miután szétosztottam a területeket az underbossok között, már nem lehet változtatni az arányokon?
-
VincentVG
senior tag
válasz
akoska07
üzenetére
Jó, hát egyértelműen neked van igazad.
Lássuk be én egy kicsit nehezen engedem el
h nem ez lett 2016 grand theft-je..
nagyon nem..u.i. azért egy egy szép fotót még mindig rendesen bekajálok, lehet h kezdek elhülyülni.
tudod így nézegetem, meg egy két video youtube-on sweet FX-el.
és győzködöm magam, h áá nem is volt az annyira rossz,
de miért is hagytam abba? na ezért szedem le. aztán 2 perc és delete. -
VincentVG
senior tag
Új hónap új remények.
Én tényleg mindent megteszek.

Leszedtem újra, kipróbáltam majd 5 perc múlva töröltem.
Megkérnék mindenkit h ne post-oljon hangulatos állóképeket, mert megint elbizonytalanodok és megint teszek majd egy próbát... pedig...

-
morfondőr
addikt
válasz
VincentVG
üzenetére
A textúrák valóban förtelmesek, de azzal úgysem fognak semmit sem kezdeni, mert akkor kb. 2 db. 1080ti fogja vinni 30 fps-el. Ezt az ocsmány barnás blur-t meg a sweetfx szépen leszedi és azért így tetsztősebb. Azért írtam a TV-t, mert kicsit távolabbról már nem igazán látszik, hogy elnagyoltak a textúrák, és az élsímítás hiánya sem zavaró. Nem okoz maradandó élményt a játék, de úgy voltam vele, hogy 1 végigjátszást megér, és mivel én ráadásul a deluxe-ot vettem, majd a dlc-ket is végig fogom vinni. Egy levegővel unalmas is, ezt én úgy oldottam meg, hogy pár napig játszottam vele, utána pihentetés, majd elővettem megint és így tovább. A sok negatívum mellett van azért pár pozitívum is, szerintem összességében el lehet szórakozni a játékkal!
Én ezt a sweetfx-et használtam: [link]
Egyedül annyi volt vele a gond, hogy a steam overlay össze omlott sokszor, de pl. most, hogy újra elindítottam és csináltam a képeket nem volt baja, lehet csak a driver-el akadt össze, amit azóta többször is cseréltem. -
VincentVG
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Lehet h nálam is ez volt a baj, mert 40es LCD-n toltam.
Megpróbálom most úgy, - kicsit messzebbről - h átviszem a kanapét egy másik szobába!!
Komolyra fordítva, a képeidet nézegetve megint "kedvet kaptam"
...talán leszedem újra és sweetFX szarakodással elkezdem megint..(de majd csak ha befejeztem az MA andromedat)
-
morfondőr
addikt
Csináltam néhány képet, válogatás nélkül itt elérhető: [link]
Tény, hogy nem egy szép játék, de azért én egyszer végig toltam, annyit megért. Mondjuk a teljes árat nem, de ezt már úgysem tudom vissza kérni, meg lehet az is segített, hogy TV-n kb. 3 méterről játszottam, ahol már nem látszódnak az elnagyolt textúrák, stb. -
8,8 gigás frissítés...az új hd textúrák lesznek, érzem!

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Neki se állj, ehhez nincs szalonképes vga.
1070-el tolom, de szarul megy....és csúnya szar... -
-
törölt tag
válasz
gergo84
üzenetére
Én is fontolgattam a vásárlást, de beleolvastam a topikba és arra jutottam, hogy ha egyszer ajándék egy másik játék mellé esetleg elfogadom.
Az előző részek nekem is a birtokomban vannak pont ezért érzem azt, hogy ezért a játékért pénzt nem adnék.
Bocs az off-ért, sok sikert a játékhoz.
-
gergo84
aktív tag
össze tudná nekem foglalni valaki nagyon egyszerűen, hogyan lehet racket-et fejleszteni, hozzáadni, vagy ilyesmi, hogy növekedjen a szervezet, több pénzt kapjak. mert jelenleg nincs hajó, és nincs kamion amit le kellene nyúlni. olvasgattam utána, mert nagyon sok mindenki megakadt itt, de nem találtam a megoldást, vagy nem értem...

-
Petyyyyy
addikt
Csőváz urak!
Szeretnék kérni egy kis állapotjelentést.
Érdekelne hogy áll most a játék, sikerült-e javítani a farkasordító hibákat, esetleg lettek-e foltozva az ismert problémák?Most láttam csak hogy majd márciusban jönnek az újítások hozzá, de mielőtt rárabolna a nép jobb ha tájékozódom cseppet.

-
-
VincentVG
senior tag
nem lep meg, én el sem indítottam, gondoltam úgyis eljut a hír hozzám ha javult bármi is..
esélytelen.
ja nem.
ha majd az iphonom erőböl le-"emulál" egy gtx 980ti-t akkor lehet h megnézem mégegyszer,
szerintem abban a méretben élvezhető lesz a graf..
-
-
törölt tag
Jött új update, most épp 20 db custom rendszámtáblát kaptunk egy majd 2 GB-os patchben. Jó látni, hogy foglalkoznak vele és azon vannak, hogy rendbe tegyék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VincentVG
senior tag
mafia 3 dühöngő topic 
egyébként nézegettem, metacritic-en 3/5, itt ott azért kapott 7/10 - 6/10 eket, van ahol még többet is...
számomra ez a döbbenet (oké nem magas számok, de ezek is túlzóak), illetve elgondolkodtató,
részemről nyilvános megalázás, fejlesztő kézlevágás, marketinges lincselés járna azoknak akik 2016ban bekamuztak egy ekkora átverést.
Mondjuk én terápiás célból járok ide..

Mit javasoltok? mostantól csak steam-en vegyek játékot ahol van refund??
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Hulladékszarfoshúgy...idén már 2 esélyt adtam neki, de agyfaszt kapok a grafikától.
Minden ultrán van, de így is szánalmas a látvány.
Tudom már beszéltünk róla, de nekem szarul is fut. 45 fps-re is droppol, ha olyanja van.
Köszönöm, de nem várok tippeket a megoldásra.
A Division megy 60 fps-el full ultrán, a csodálatos mafia 3 nem...
-
VincentVG
senior tag
Itt az ideje egy 2017-es kommentnek:
Legyen FUN FACT:
93 napja játszhatatlanul, minősíthetetlenül, gyalázatosan alávaló sz@r a játék grafikája.
-
HurkaLES
tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Lesz következő része is? Egy ilyen "bukott" rész után? Persze ez alatt nem a bevételt értem akkor. Gondolom a Maffia III után sokan elfordulnak a következő résztől.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
HurkaLES
üzenetére
Az csak az egyik része a dolognak, hogy úgy néz ki mint egy 8 éves játék, ennek ellenére ótvarul fut erős vasakon is. A nagyobbik probléma az, hogy dögunalmas az egész. Statikus, repetitív szar mellékküldetések, gyökér AI, még gyökerebb vezetési modell...óriási mellényúlás. Igénytelen cashgrab szar.
Lehúzás az egész konkrétan. Valószínűleg arra ment ki a játék, hogy előrendelésben eladjanak belőle minél többet, aztán szarni mindenre. És sajnos bőven több mint elegen vették meg ahhoz, hogy legközelebb se kelljen majd értékelhető produktummal előállniuk a fejlesztőknek.
Ami jó: sztori, átvezetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Lekértem egy piros sportkocsit, aztán elmentem vele egy szállítsd a ládát Burk-hoz küldetésre. Otthagytam a pirosat és vittem a furgont. Utána azt mutatja a piros sportkocsi zárolva van. Hogyan tudom feloldani?

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)