Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Nem indul az m2dev konzol, másnak nem volt ilyen problémája?
-
gtamate2
veterán
Olyan térkép nincs amibe benne van a playboyok lelőhelyei? Valamint mit kell még gyűjteni a playboyon kívül benne? arra még rá sem jöttem, pedig már kiakasztottam
Laraxior: Elárulnád hogy milyen progival írattad ki a bal felüli adatokat?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #1779 üzenetére
Az tuti, ha lemegy majd az ára olyan 5-6k-ra úgy jövő ilyenkorra, meg is veszem
-
Skodry
aktív tag
Üdv.
X1950 512 ddr3 as karival nagyon jól megy a játék csak az árnyékok villognak,mint anno a gta 4 ben de akkor azt megoldotta az ati driverrel.
Most várható valami megoldás?
Karit nem cserélnék mert teljesítménye bőven elég nekem. minimumot dx 9et 8600GT/HD2600XT-ket megeszi reggelire -
CsiguszMaxim
senior tag
Na most volt kedvem megnézni a demót. Jó kis játék lett ez. 1680-as febontásban minden maxon AA nélkül frankón megy 30fps felett. Örülök, hogy még az új neveknél is jól teljesít a 4830-as. Tizen X ezer forintért viszont nem fogom megvenni de hálisten ez nem CoD4 ami egy év múlva is 6 ezer forint. Ez a játék is megy a befőttek közé amit elrak az ember aztán majd ha eljön az ideje és ráéhezik akkor előveszi és befalja.
-
-
megint én
őstag
válasz
Csabee. #1766 üzenetére
Picit jobban van optimalizálva az tény, nekem a Gtaban 60-70 fpsem volt. De az szinte mindíg annyi volt a szélső értékek 40-90 volt. De itt valamiért sokkal jobban ingadozik 20-190 ig kileng... Nem valami frankó. De átlag Fpsben tényleg jobb 1 picit, de Ha ott is mindent leveszek akkor nem. De ha mind2 game maxra van húzva akkor megint csak ott van több fps. Apexal, és élsimmel olyan 20 - 30 míg ott ha minden max 30-35.
-
Sonja
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Bathory Peti #1763 üzenetére
Én nem GTA-z-tam de ez jobban van optimalizálva annál, mert azt is csak feltelepítette, de ez jobban fut mint a GTA. Én jövőhéten tudom elkezdeni a játékot csak.. akkor lesz új gépem
-
megint én
őstag
Re! Emberek, miért nem tudok vállalni küldit a 'B' nél? Az ahol a kocsiprés van.
Meg Délen ahol a Derek vagy ki a rák van a kikötőben. Mindíg azt mondják hogy bocs, de most nem... Amúgy másodjára viszem, de semmiképpen nem engedi.Amúgy a Top favorit a hófehér lassister 69 hozzá hófehér öltöny a drága boltból. Csak az a baj, hogy eltűnik amikor az ír cigányok felgyújtják a házamat, és csak télen lehet kapni fehérben azt a fajtát.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Bathory Peti #1760 üzenetére
Megérte várni rá az biztos!
-
Bathory Peti
aktív tag
nem semmi játék,egyenlőre nagyon tetszik.
-
Crytek
nagyúr
Van ebben mellékküldetés?
Ha igen kiktől lehet felvenni? -
zH.
senior tag
Ezeknek a Trainer-eknek mi értelme ? Itt is ilyen örökélet ,meg kifogyhatatlan lőszer vagy mik ?
Mert akkor ezek számomra teljesen elcseszik a játékélményt. Nem jó úgy játszani ,hogy semmi nehézség nélkül ,elsőre 10perc alatt átviszed.(#1721) Źşë' 2. kép nagyon el lett kapva.
-
Alister71
nagyúr
Kész, vége, jó játék tetszett. Q6600-al és 512-es 8800GTS-el toltam végig, faszán fut és nagyon szép. Az elején a tél gyönyörű, ahogy csillog a jeges út, később a szakadó eső is szép. Minden bizonnyal nekiülök még1x, lassabban, figyelmesebben, mert most csak a fő cselekményszálra koncentráltam.
70% van kész, mi kell a 100-hoz? Összeszedni minden újságot, wanted képet? Vannak rejtett küldik? -
Sonja
nagyúr
Újból feltettem, mert az előzőt véletlenül töröltem.
Trainer!
-
Allien
veterán
válasz
mert_csokis #1728 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy akkor használja az elmosást, amikor KELL. Azaz, természetes, hogy ha száguldozol egy autóval, a periférián nem lesz éles semmi. Ha forgolódsz, szintén. Ha csak sétálsz, akkor is természetes, hogy sokkal élesebb lesz minden, vagy, ha állsz, és nem csinálsz semmit se.
Mint a valóságban, ha mész egy autóval, és a másik sávba jön egy másik, ráadásul az se lassan, nehogymá trafipax legyen a szemed, és le tudd olvasni a rendszámát, ugyebár!
-
Scholes9
nagyúr
Mafia 2: 9 pont vs. GTA 4: 10 pont, szerintem
-
Horny256
senior tag
Hi all
Megöltem Dereket meg a haverját és nem találom,hogy mit kellene csinálnom
Köszi a helpet -
aero.
veterán
semmi
-
Źşë'
addikt
gondoltam megnézem az adatlapodon h milyen vgad van, előtte már meg is fordult a fejemben h ati, én ati vgakat pont ezért nem veszek, annyi haveromnak volt vele gondja :s és hasonlók (volt egy komolyabb is... még mikor anno megjelent a gta4, haverommal előrendeltük és mikor megkaptuk neki nem indult el, bújta netszerte az írásokat, és talált egy olyat h ez egy gyártó oldali hiba, frissíteni kell a frimewarejét és akkor jó lesz... meg is tette de flashelés közben olyan volt mintha a gép megfagyott volna - nem is kell mondanom h ilyenkor a reset gomb megnyomása milyen eredményekkel jár a vgara... valami 3 hétig keresett egyéb infót h hogyan lehetne visszahozni a halálból.. mire talált egy olyan megoldást h dual vga segítségével, a kölcsönkért vga mellett tudta visszarakni az újat, immár jól - de megvolt uaz a fagyás dolog csak most figyelmen kívül hagyta - elég para volt mert akkoriban vette, nem olcsóért, am a megoldás sikerrel járt utána! és h nv elég nagy előnnyel van ilyen támogatottság téren atival szemben sztem ez már elég nagy hátrány... nem vagyok nv fan, de én mindig is azt vettem meg ami kevésbé szivat és bestbuy jellegű az ára, immáron ezzel a 2,5 éves géppel minden gond nélkül tudok játszani maxon mai játékokkal is (kop kop), én uígy vagyok az LG optikai meghajtóival szemben.. kerülöm őket, mert sok gondom akadt velük.. és nem csak 1x. Elismerem atinak nagyon jó ári vannak, de akkor már picivel többet fizetek és no problemo - csak ne virítana ott minden egyes játék kezdetekor az nvidia logo... és ati legalább lenne olyan támogatott mint nv akkor számomra megérné a vétel, csak mert nincs kedvem pöcsölni a driverekkel sem, melyikkel szaggat, melyik jó stb, am sok embernek bad ompany2 vel is hasonló gondja akad atin, páran meg mondják h semmi bajuk nincs az atival, ez most vagy kamu vagy luckerek!)
(#1722) nagyon jó zenéket tettek bele
[link] [link] [link] [link] ésatöbbi
(#1724) BalaNce87 mindenesetre sokkal de sokkal élesebbek a textúrák és élethűbb a grafika! am ha fullhdben játszol már annyira fel sem tűnik!
(#1725) Kanczy nem is tudtam h ez sandbox gém, ahhoz képest eléggé optimalizált, és sztem is az egyik legszebb! ha nem a legszebb!
(#1728) mert_csokis sztem gta4ben van blúr, pont mikor annyit iszol mint a gödény, kimész az utcára és alig látsz, ill. ha megnyomod az o betűt akkor további elmosódást tapasztalhatsz, igaz nem tudom h hogyan csinálták, de sokszor a pixelháborút ki lehet vele küszöbölni.
(#1730) Sonja akkor ezek szerint ismét csak a konzol exclusive dlc-k lesznek első soron elérhetők, és a pc'sek majd várnak jó sokat :s
-
Alister71
nagyúr
Hány fejezetből áll a teljes játék? Melyik az utolsó küldetés?
-
Sonja
nagyúr
-
MoP_FX 57
őstag
Na hát ez gyors volt. Most vagy érzik, hogy ez így tényleg kevéske, vagy előre így volt kitalálva az ütemterv.
Más: Azt kell mondanom, hogy másodjára élvezetesebb a játék számomra, jobban tudok figyelni a sztorira meg a részletekre. Szóval érdemes nekifeszülni még egyszer, ha másért nem, akkor a Playboy magazinokért.
Vazallus: Komolyabb DLC-re szerintem várni kell még, a saját érdekeiket szem előtt tartva nem lenne sok értelme azonnal kiadni.
-
MPowerPH
félisten
Nah, hát tegnap délutánra én is végigértem vele. Pár dolog zavart, és zavar is. Tényleg nagyon rövid lett, viszont elég élvezetes. Sajnálom, hogy az autókra itt már nem fektettek akkora hangsúlyt, nekem az 1 -ben az volt a kedvencem, mikor mentem valakihez különleges autót lopni. És ez számomra erős negatívum, meg az is, hogy nincs vidék...
A sztorija nekem kusza volt. Úgy ahogy az 1 -nek tök érthető, és logikus, itt egy kicsit számomra összegubancolódott. Nincs valahol egy komplett sztorileírás, hogy jobban átlássam? Értem én, hogy én leszek a végén a bűnbak, de sok küldetés értelmét nem értem, nem tudtam hova tenni.A játék árát figyelembe véve, ez egy kicsit kevéske.
Én többet vártam ettől. Az, hogy nincs szabd út, és szabad út extrém meg abszolút érthetetlen. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lett volna beletenni, főleg ennyi pénzért.
Minden tekintetben a hangulata az nálam felidézte az 1 -et, mert beleborzongtam. De sztoriban és élvezhetőségi indexben magasan mögötte kullog. Grafikája gyönyörű, minek ide DX11?! Parasztvakítás, semmi más...
Bízok benne, hogy lesz pár kiegészítése, mert ezt érdemes lenne tovább fűzni, a körítés megvan hozzá.
-
Sonja
nagyúr
Fenébe, lejárt a szerkesztési idő.
-
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87 #1724 üzenetére
Nemcsak mintha, hanem szándékosan homályosítja. Elég durván használja a blur-t, és nem is csak a távoli részeket fedi, hanem már a közelebbi fákon is látszik az elmosás.
Így könnyű spórolni a teljesítményen.
Talán az első olyan játék, ami a szabadtéri részeken nagyobb fps számot produkál, mint a belső tereken. Ott ugye nem tud mit elmosni, érzékelhető is ha az utcáról hirtelen betérsz egy kajáldába mondjuk. Egyből másabb az egérmozgás.
Emiatt felesleges is a GTA4-hez hasonlítani. Ott nincs elmosás, mindent kirajzol valós időben, ráadásul jóval nagyobb távolságokat jelenít meg, mint a Mafia 2.
De az összkép mégis jó, ügyesen trükköztek a csehek. És mivel a gépigény jóval barátibb a GTA4-nél, sokkal többen is tudnak vele játszani.
A két játék színvilága is más, itt már már giccses, túl rikító az összkép. A GTA4 azért sokkal hidegebb, valósabb, nyugodtabb színeket használt.
Ettől függetlenül nagyon tetszik... -
BalaNce87
addikt
Érdekes a játék grafikája. Mintha minden kicsit homályos lenne a háttérben de mégis olyan fasza hangulatot ad
-
Jimy83
aktív tag
"sok fejlesztő példát vehetne"
Sajnos nem tudok ilyen dicsérő szavakat mondani , azon pár ember közé tartozok akiknek lagol a városba vezetés közbe.
Mivel a játék 70% vezetés elég élményromboló
Akinek ilyen gondja van , annyit tehet hogy kilép a menübe óránként akkor valamelyest csökken . -
presbazsi
tag
Ezt a számot komálom benne nagyon: http://www.youtube.com/watch?v=wDUBoSta4eY
A börtönben is énekelte az egyik rab a zuhany alatt, a többiek meg lehurrogták érte -
Źşë'
addikt
pár kép
minden maxon kivéve a physx ami med, és így átlag olyan 45 fps, a legkevesebb amit láttam az 28 volt
ez aztán optimalizált játék, mind fps mind töltés szempontjából! sok fejlesztő példát vehetne
hawerom is tegnap du picit macska egér játékot játszott a rendőrökkel
majd csinált 1-2 küldetést : ) nemsemmi képek vannak berakva mint playboy címlaplány
-
-
Narancs
őstag
Nekem eza Console dolog nem megyen
Letöltöttem, betettem, azokat a lua cuccokat is betettem /pc mappába. Console-os exével indítom a játékot, F12-re be is jön, beírom a scripteket, de mindre unknown sommandot ír. Kivéve az utolsóra (#execlua allweapons.lua) mert erre a program működése leáll
Szerinted mi nem stimmel nálam? -
-
Źşë'
addikt
amúgy valakinek sikerült megrendelni belőle a collectors editiont?
-
Źşë'
addikt
ez a játék nem semmi, kapásból az elején mentem vagy fél városnyit gyalog!
annyi a látnivaló, és annyira interaktív mint a fene. Szerelik a kocsit az utcán, beszélgetnek az emberek, elcsúsznak a jégen, gyönyörködnek a kilátásban, rendőr helyszínel, újságot árulnak, nyanya hallgatózik miközben takarítania kellene, faszikám dörömböl az ajtón h hangos a szomszéd, csöveseket ugatja a kutya az udvaron, macska a lépcsőházban elfut előlem - felugrik az ablak párkányra és rámfúj majd kiugrik az ablakon
stb..
meg ez is baromi jó5let volt tőlük h télből átmentek (talán) nyárba (írtak évszámot de annyira nem is figyeltem 1951. x. x.)
!spoiler!
nemsemmi grafikája van, a rendőrök engemet is picit bosszantottak az elején, de meg kell tanulni picit szabályosan közlekedni : ) és nem lövöldözni ész nélkül, hisz ez nem gtaannyi dologra odafigyeltek, a tekintetemet meg nem győzöm az úton tartani mert folyton bámészkodok. Épp most volt az a küldetés amiben elvoltunk egy szórakozó helyen kur**zni xD és a srácok picit felöntöttek a garatra XD először azt hittem már be sem szállnak a kocsiba mire nagy nehezen megindultak! a poén az egészben annyi h útközben be nem állt a szájuk és egyszer csak hallom h álljak meg mert a kocsiba hány a fószer
!!! megállok erre kiszáll! rofl!! és elkezd hányni mint a barom : ) akkor elkezdenek hülyülni h ki pukizott be az autóba, mire a 3. megszólal egy hulla van benn már pár napja lol! azt ki kell rakni valahol. Mire odaérünk mondják h nem képesek kivenni a kocsiból ez még csak hagyján de nekem is kell elásni
azt mire végeztünk mindenki beszáll a kocsiba mire elkezdenek énekelni a rádióban éppen szóló dalt!! omg
azt mikor vége lett elkezdenek horkolni xD!!
nem nagyon láttam ennyire jól megszerkesztett küldetést még : ) sztem kellően erős lett, és annyira nem is baj sztem h nem lehet kilőni a kocsiból, ez egy másik rész és nem feltétlen kell meglenni a régi dolgoknak. A forgatókönyvírók eddig (8. chapter) szép munkát végeztek, totál beleélem magamat a játékba, talán annyit rónék fel pici hiányosságként h a csapterek rövidek, de az egész még így is filmszerűen hat, legalábbis nálam. A börtönből való szabadulás is mekkora feelingel jár, eltelt idő milyen szépen meglátszik, stílusváltás stb.. és még a rádióban is nagyobb a választék... gondolom a 2. vh vége fele indulhattak be a rádiók népszerüsödése, pont ezért lett több rádió '51re. 1valamit azonban nem értek, nem úgy volt h 10 évet kapott, és amikor bekerült lehetett '42, mikor szabadult meg '51, talán jó magaviseletért, lehet elhangzott de nem nagyon tudtam kivenni...
(#1686) aero. sztem tuti készül hozzá dlc, nagyobb volumenű dlc, ami majd kivezet a városból vidékre, legalábbis nagyon remélem, és multit is raknak bele, vagy legalább original free ride-ot
ez az átka ennek a retek dlc világnak, picit karcsúbb így, de sajna ez most normális, pénzért árulnak apróságokat.. :s
-
feka007
veterán
Jó, az elég láma dolog, de azért a törés meg az egész fizika nagyon ott van, Mafia 2-ben meg úgy pörög a kocsi ugratásnál mint a Midtown Madness-ben, törés meg 0..
De grafikailag a Mafia 2 a jobb, néhol egészen fotorealisztikus.
De azért a GTA IV-gyel bármikor elvok ha elindítom, multi miatt most meg is vettem. Mafia 2-ben meg tényleg nincs semmi a story után?Mert akkor tényleg nem ér meg 10+ k-t.. Pedig egy jó multival simán el lehetne adni
Lauda: Ezt hol szedted le? Kell ilyen
-
Allien
veterán
válasz
feka007 #1699 üzenetére
Azért a GTA4 is röhej. Oldalra fordul a kocsi, majd "talpra áll", mint egy "Kelj fel Jancsi".
Ha mégse, elég, ha neked mennek, és máris mehetsz tovább. Ráadásul, ha a rendőrök üldöznek, bármikor shimán kilövöm a sofőrt hátrafele lőve.
Azé az is vicc. Ráadásul, a nyomingerek mindig a beton falon akarnak át jönni elém.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest