Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszi a segítséget akkor indul a 3. menet!
Bár szerintem a sztorinak nincs még vége, tuti félévenként lesz valami kieg. amit majd az online shopban lehet megvenni. Végül is nem mutatták, hogy tényleg meghal-e Joe.
-
CJ3
senior tag
Hát csak nem npormális
A Playboyokrol meg van video h hol vannak keress rá, meg van még a wanted valahol én is láttam de nem foglalkoztam vele ez a játék el lett már kapkodva szerintem.
Szoval én is végig viszem még egyszer és am mellette csak szorakozok betettem most egy metést a vége felé és elleszek ott ennyi -
Sonja
nagyúr
A wanted poszterek lelőhelyei scriptes teleportálás formájában elérhető az oldalamon!
Csupán csak 158db van.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Éppen bazira ráérek és nagyon tetszik is a játék úgyhogy már kétszer végigtoltam,de nem igyzán gyűlnek a Playboy poszterek eddig mindössze négyet sikerült begyűjteni pedig a küldik között már bejártam "széles-e hon minden zegét-zugát" de alig valami fejlődés. Ja és a Wanted plakátok meg hard-módban nem látszanak, csak abból lehet tudni, hogy van ott valami, hogy az üres fal előtt állok és egyszercsak kiírja, hogy nyomjak e-t. Ez normális?
-
peetmaster
senior tag
Valaki tudna mondani helyeket, ahol olyan autókat találok, amikkel szépen lehet drift-elni free ride - winterday snow módban?
-
bazso29
aktív tag
Na megtanultam állva vezetni.
-
CJ3
senior tag
Akinek szorakozik az árnyék amugy kapcsolja ki vagy vegye low ra
-
CJ3
senior tag
Hali most akor ha ATI kártyám van akkor ez az APEX OFF on kell hogy legyen nem?
-
zH.
senior tag
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
-
cyberkind
félisten
A GTA IV-nél is voltak ilyen problémák, pont ennél a kártyánál is, aztán kiadták az 1 patch-et, ez volt írva, "Az ATI 1900-as kártyák hibás árnyékolásának javítása" !
Szerintem hamarosan kiadnak egy javító patch-et, és ennek a problémának az orvoslása is benne lesz !
Szerintem ! -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2066 üzenetére
Azért szaggatott, mert elfelejtettem hogy feltoltam a fizixet
-
Skodry
aktív tag
Sziasztok..lesz megoldás x1900as atik árény villogás problémára?
Beszólások vegyé'másik karit azok pihennyenek, mert tudnilik dx9 az elvárás meg 8600GT ami az x1950esem talpáig sem ér
-
válasz
sagesz93 #2061 üzenetére
Ez a 14-es gyartelepes cafatolas kikeszitett, de aztan rajottem hogy tudom besz*patni oket.
Viszont a penz hamar meglett, kapasbol az irodaasztalban volt 23k, 3 ezrem volt meg bezuztam par kocsit.
(#2067) CJ3 Hivatalosan szerintem meg sehonnan, a warez meg ugye tilos.
-
CJ3
senior tag
Jimmy's Vendetta
És honnan tudok leszedni DLC ket amugy??? a többi megvan de van valami hivatalos oldal vagy mi?
-
ForRedGlory
félisten
A 12-es küldetés nekem eszméletlenül szaggatott, amikor megérkeztek a rossz arcuak...
De annyira hogy célozni alig bírtam, nem elég hogy leesett az FPS vagy 5-re, még mintha lassított felvétel is lett volna. Még jó hogy először és utoljára láttam képregényt. A 13-es küldetés megint a szokásos "smooth" -
Źşë'
addikt
válasz
feka007 #1937 üzenetére
köszi
csak 19es monitoron nyomom,ez még egy régebbi darab, de még mindig profi : ) tvm meg a fejem fölött van és úgy meg kényelmetlen lenne
kitörik a nyakam effektus
csak ilyen kocsikázós játékokhoz, ill, konzolorientált játékokra használom mint a mini ninjas XD
de képet kilopni így is necces lenne, gondolkoztam a moncsi cserén, de egy 102cmes fullhd tv mellé és a 19es moncsi mellé luxus lenne : ) plusz akkor már egy újabb vga is kellene ami az összes többi játékot képes kihajtani fullhdben
tényleg ha már wallpapernél tartunk, nem lehet a hudot kikapcsolni?
-
bazso29
aktív tag
Nincs még olyan mod ami kikapcsolja vagy megváltoztatja free rideban az évszakok és az autók generációjának összefüggését? Kicsit uncsi, hogy télen mindig olyan régi verdák vannak, valami izmosabb kellene driftelni.
-
MPowerPH
félisten
Akkor stream verzióval hogy tudom használni a scripteket, valaki leírná pontosan? Mert annyi már lejött, hogy az eredeti jogtiszta game -en majdnem semmi sem működik.
-
RexpecT
addikt
Ez a fényerős probléma rohadt idegesítő
.
-
cyberkind
félisten
Ezek a DLC-k, mit adnak a játékba, új kocsi, fegyver, fő küldetés/mellék küldetés :
Greaser
Renegade
Vegas
War Hero
Jimmy's VendettaKöszönöm a válaszokat !
-
tibiska85
csendes tag
hy! valaki tudna segiteni nekem , nagyon hamar lemegy az élet kajelok felmegy fullra utána meg kb 2perc aztán villogok is mert 0án van??????????????? előre is köszönöm
-
HartgeH3-2.8
addikt
Nagyon komoly játék és nagy feeling, régi kocsik régi zenék, állat jó
-
Sonja
nagyúr
Elkészültem a scripting oldalammal, nézzétek meg!
Remélem érthető és hasznos lesz.
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
MPowerPH #2026 üzenetére
Várj türelemmel, voltak hírek rla, hogy lesz hivatalos freeride is.
A scripteket meg majd megoldják steames verziónál is.
(#2027) cyberkind: Nekem se hiányzik, el vagyok én küldetések között is, csak így azért kicsit jobb, egyből ottvan minden kocsi, és lehet szórakozni Joe-val meg Henry-vel is.
OFF: Használd a szerkesztés gombot. Többször irtál 5 percen belül 2-3hsz-t is! -
cyberkind
félisten
Nem írom le újra, nekem nem nehézség csalás, script, és trainer nélkül végig vinni !
Egyedül a zene berakása/megváltoztása érdekel most még, ami szerintem nem lehetséges ! -
cyberkind
félisten
-
Sonja
nagyúr
válasz
Scorpio06 #2018 üzenetére
Ez így van, viszont Steam-es Mafia2.exe-vel nem fog működni az m2dev! Ha mégis kellene console, akkor a Lua Injection Trainer-t kell használni. Sajna ezzel meg az a probléma, hogy csak egy lua script-et tud futtatni.
(#2016) cyberkind: Lásd Lauda linkjét!
Egyébként most készítek egy kis oldalt, ahol "szájbarágósan" leírom, hogy mit hogy kell csinálni!
-
MPowerPH
félisten
válasz
sagesz93 #1993 üzenetére
Hiába mosolyogsz ezen, a game teljesen eredeti, és igenis nincs pc mappám. Ha nem így lenne nem írnék, én nem játszanám itt a hülyegyereket, hanem már régen scriptelnék..
Támogattam, de eddig 11k -ért nem kaptam olyan hűde nagy dolgot. Sajnos megpróbálták a GTA style -t, ami teljesen lerombolta az első rész megalkotta varázst. Majd a fejlesztők is elgondolkoznak, mert a tesztek mindent elmondanak. Hiába szép, ha belülről rohad. -
cyberkind
félisten
A Fórum-ban visszafele le van írva, ezeknek scrip-teknek a használata/bemásolása ?
Azért kérdezem mert nem tudok scriptelni ! -
cyberkind
félisten
Zenéket nem lehet valahogy betenni/kicserélni ?
-
Sonja
nagyúr
Amúgy a luascripts.rar file-om a következő scripteket tartalmazza:
addcars.lua - Összes kocsi hozzáadása és a garázsban tartható autók számának növelése 100-ra (Freeride-ban felesleges)
addfuel.lua - A benzintank tele lesz
allshop.lua - Látható lesz a térképen az összes üzlet
allweapons.lua - Összes fegyver
car1.lua - Első mintázat ráfestése az autóra
car2.lua - Második mintázat ráfestése az autóra
car3.lua - Harmadik mintázat ráfestése az autóra
car4.lua - Negyedik mintázat ráfestése az autóra
car5.lua - Ötödik mintázat ráfestése az autóra
car6.lua - Hatodik mintázat ráfestése az autóra
car7.lua - Hetedik mintázat ráfestése az autóra
car8.lua - Nyolcadik mintázat ráfestése az autóra
carrepair.lua - Autó megjavítása a motorral egyetemben
cartuning.lua - Autó feltuningolása 3-as szintre
dispolice.lua - Rendőrök kiiktatása (Kikapcsolja az AI-t!)
fps.lua - FPS nézet bekapcsolása
fpsoff.lua - FPS nézet kikapcsolása
godmode.lua - Sérthetetlenség
money.lua - Sok pénz
setspz.lua - Rendszámtábla átírása
trafficoff.lua - Közlekedés és a gyalogosok kikapcsolása
trafficon.lua - Közlekedés és a gyalogosok bekapcsolásaA setspz.lua file-t nyissátok meg jegyzettömbbel és a nevemet (Csokis) írjátok át arra, amit szeretnétek (max. 5 karakter)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest