Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
agemate #2399 üzenetére
"Hát ez elég rövid volt.. Az első vagy 10x ilyen hosszú volt!"
mindenkinek hiányérzete van. hol vannak a mellékküldetések, hol egy értelmes freeride mód (hivatalosan nincs is), miért ilyen sovány a tartalom, miért kellett erre ilyen sokáig várni?
a választ nagyjából tudjuk, ez a Jimmy's Vendetta DLC például a kivett mellékküldetések egy az egyben. és megmondom előre, hogy nem ez volt az utolsó fizetős "add-on" content
-
agemate
addikt
Hát ez elég rövid volt.. Az első vagy 10x ilyen hosszú volt! De a fizikája nagyon megfogott, meg a hangulata, meg úgy az egész nagyon jó lett, csak kár, hogy ilyen rövid.. A DLC-t meg nem veszem, az tuti..
Viszont sajnos nem ismeri fel a kormányomat, ami egy Logitech Driving Force GT.. Mit tegyek, hogy felismerje?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Johnny Cage #2395 üzenetére
1 - Freeride-ról beszéltél, amit én is linkeltem. Ez még új, amit linkeltem, így erről beszéltem én is, nem pedig a paint/tuning mod-ról. A scriptelés előbb volt, mint ezek a gagyi modok egyébként.
2 - Talán az, hogy te kezdtél el beszélni modról, holott egy szóval nem említettem a hozzászólásomban. Épp ez a lényeg, hogy már alapból elérhető, nem kell script (vagy esetedben mod).
-
Johnny Cage
addikt
"Ezt eddig is tudtam, mivel scripttel lehetett előhozni, erről én írtam legelsőnek"
nem, ez a mod ebben a formában, ahogy linkelted már 3 hete elérhető. kb. azóta használom is.
"másik, hogy értelmezd már az hozzászólásomat. A szervizben lehet már rá tenni"
az vili, hogy erre te most jöttél rá, de mi az amit én nem értek?
-
voodoo98
addikt
válasz
CoolBoy323 #2391 üzenetére
ez a config ennyit tud...
-
Sonja
nagyúr
válasz
Johnny Cage #2390 üzenetére
Ezt eddig is tudtam, mivel scripttel lehetett előhozni, erről én írtam legelsőnek, nem csak itt.
Ennek a modnak nem sok köze van az eddigiekhez. A másik, hogy értelmezd már az hozzászólásomat. A szervízben lehet már rá tenni.
-
Sonja
nagyúr
-
Johnny Cage
addikt
ezek azok a mellékküldetések, amiket eredetileg a teljes játékba ígértek: gengszterírtás, kocsilopás, védelem stb.. ezeknek az alapjátékban kellett volna benne lenniük, a devek is ezt ígérték anno. csak vakargattuk a fejünket, hogy hova tűnt mindez végül... a sok csúsztatás és halasztgatás után hogy az istenbe lehet ilyen sovány a content, ami végül a játékban maradt?
most már tudjuk. kiherélték a gammát, hogy DLC-nek eladhassanak olyan feature-öket, amelyeknek alapból a játékban a helye. inkább nem fűzök ehhez semmit
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Darth_Revan #2293 üzenetére
Nagyon jó!
-
Vazallus
tag
Előre mondták különben,hogy ezek a Jimmys DLC-k csupán arcade jellegűek és az ég adta világon semmi de semmi értelmük sincsen. Azoknak jó csak esetleg akik pl a feszültségüket akarják levezetni Jimmy segítségével..
A sztorival kapcsolatos várhatóan nagyobb volumenű DLC-k csak jópár hónap múlva lesznek esedékesek amiben valószínűleg még több, a játékban letiltott extra lesz majd használható
-_- -
athomi
veterán
válasz
Johnny Cage #2378 üzenetére
Én is pont ezt akartam leírni, hogy ha nem vesszük fel a küldetést, akkor tulajdonképp freeride-ban vagyunk.
A küldetésekből csak kettőt csináltam meg, de ez egyszerűen borzalmas. Ez egy küldetés, hogy menjek el a teherautóval A-ból B-be? Na ne már, ez baromi gáz! -
Johnny Cage
addikt
ez a Jimmy's Vendetta DLC nem más, mint a freeride mód, aminek a teljes játékban kellett volna benne lennie.
-
szeksziboj
tag
hjahh, 8€-ért adnak 300mb szutykot, amiből (illetve nyilván az alapsztory folytatásából) sokkal többet is ki lehetett volna hozni
de asszem az elöttem szólók már vázolták a lényeget ... valami zavaros a 2k-s fickók elképzelésével kapcsolatban
-
feka007
veterán
Jöttem haza, és közbe a Come On, Let's Go ment a Juventuson a Mafia 2-ből
[link]Jó volt a sok "wakawaka ééé éé" meg a Megaszaros nyálgépek között
-
Jhonny06
veterán
Hát, nem volt egy nagy kaland a játék. A grafika és az optimalizáció nagyon ott van, télen az esti fények nagyon durvák voltak, a hangulat se rossz. A pálya nem annyira tetszik, már nincs meg az a nagyvárosi feeling, elég zsúfolt az egész. A fizika 0, szar az irányíthatóság és semmi élethű nincs az egészben, ezt nagyon elbaszták. A küldetések egész jók voltak (DLC-t most fogom kipróbálni), nem volt valami hosszú, ez tény, de szerintem annyira rövid se - elfogadható. A fegyverarzenál gyenge és nem is lehetett az összeset használni folyamatosan és a fokozatosság se volt meg. Az első rész magasra tette a mércét, én személy szerint egy kicsit többet vártam, még egyszer nem vinném végig.
-
Kelta
tag
Üdv!
Nem tudja véletlenül vki,hogyan lehet vezetés közben rádiócsatornát váltani???
THX! -
sunny84
senior tag
na vége végig toltam mediumon..
,, 42 playmate-magazint megtaláltam ..
háát érdekes egy vég ..
.. azért bánom hogy ezért pénzt adtam..
na mind 1.. addig se benzinre költöttem
üdv
-
zH.
senior tag
Vazzz sírok.
Profi zenék ,gyönyörű grafika ,alapjátékban kiváló hangulat ,izgalmas történet ,erre .. ez mi ? Csináljuk a melókat és kész.. az nekik küldetés ,hogy menjek 50métert egy teherautóval.
Ilyen befejezéssel és hangulattal milyen storyt lehetett volna kihozni.Teljesen beleéltem magam az alapjátékba ,itt meg mivan? Mászkálok meg hallgatom a rádiót. A pénzt meg fagyizzam el?
Érdekes ,hogy Vito szó nélkül tűrte ,hogy Joe-t csak úgy odaadta nekik megölni.
Még szerencse ,hogy DLC-ként jött és szánalmas ,hogy pénzért.45perc után 20%. Hosszú életű DLC.
Reméltem ,hogy pár napig megint 1 game-el fogok játszani és teljesen leköt. Hát..majdnem
-
Palesz191
aktív tag
-
zH.
senior tag
Az egész DLC olyan lesz ,hogy ilyen gagyi 3D-s szimbólumokra kell rámenni ,ahol van egy kép és csókolom? Semmi történet ,átvezetés, intro?
-
Sonja
nagyúr
Jó ez a DLC, pff. 30 perc és már 14%, ráadásul 2 fajta küldetés van és ezek ismétlődnek.
Ezért pénz kérnek, basszus.
Nem is keveset! Ha ingyenesen letölthető DLC, akkor azt mondom, hogy OK, de így?!
-
agemate
addikt
Valahol éreztem, hogy ezt a választ kapom, és nem is lepődöm meg, hogy miért, viszont most mellélőttél, ez eredeti..
Azért azt lásd be, hogy csak nem jövök ide kérdezősködni lopott játékkal, annak is biztosan megvan a saját fóruma.Egyébként újrakezdtem a játékot az elejéről, most már medium nehézségen és most már nem megy le az élet, biztosan valami bug lehetett.
Amúgy meg nem kell rögtön letámadni, ha olyan buggal jelentkezik valaki, amiről eddig més senki nem írt, vagy a virágboltiban is jelen van. Köszi.
-
zH.
senior tag
LooL ,a DLC elején derül ki ,hogy mi lett a DEMO végén?? Vagy csak véletlen egybeesés ,hogy őt is ott kapták el. Most kezdem ,érdekesek ezek a tutorial-ok.
-
agemate
addikt
Bírja, eddig soha nem ment le 25 alá, de átlagosan 50 körül van, minden maximumon.
Akkor majd jobban figyelem!
Viszont elakadtam, már az elejénAmikor a haver visz haza a pályaudvarról, egyszercsak fekete-fehéres lesz a kép és lemegy az életem kb a negyedére és elkezd nagyon verni a szívem. Amikor reggel felkelek és lemegyek, ugye meg kell védenem a húgomat, de mivel kevés az életem, a loan shark megver. Miért megy le csak úgy hírtelen az életem, amikor Joe visz a kocsmába?
-
válasz
agemate #2354 üzenetére
Elethubb a gumifust, alkalmazkodik a kornyezethez. A ruhak mozgasa is sokkal eletszerubb es tobb a tormelek, ami nem tunik el a semmiben, hanem lehullik a foldre. Ugy vettem eszre, a rombolasok, robbantasok sokkal kozelebb allnak igy a valosaghoz, mint physx nelkul. Ha birja a cucc en mindenkepp maxon hagynam.
-
agemate
addikt
Aha, szóval ez a PhysX... Kikapcsolva se sokkal csúnyábbak ezek az effektek.. Hát ebben egy kicsit csalódtam, de a játék hangulata nagyon megfogott. Viszont a freeride-ot nagyon hiányolom. Van már valami mod, ami engedélyezi? Csakmert eddig még nem találtam..
Off: Más játékokban is kb ennyi a PhysX?
-
agemate
addikt
Üdv, a játékban high-ra állítottam a PhysX-et, mit kéne látnom? Nem látok semmi különöset.
GeForce GTX 460-as kártyám van. -
BalaNce87
addikt
Amúgy tuti azért lett steames a játék, hogy legyen hol elkérni pénzt a dlc-ért, mert ha csak tokos lett volna akkor nemhiszem hogy pöcsöltek volna külön a dlc-k dobozos verziójával, így egyszerűbb.
-
intuicio
aktív tag
Szasztok!
Mafia.II.Jimmy's.Vendetta.DLC-kint van, de ez is necces . Valakinél kilép, befagy, zuhan a semmibe.. soroljam?
TRÉÉÉÉ
Pont ez miatt nem veszek én játékot.. És kövezzetek meg nyugodtan. Lesz@rom...-----
Törölni kell a mentéseket, és menni fog.. szvsz. este lecsekkolom én is
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Elakadtam a játékban, a börtönből kijőve a 7. küldetésnél Joet kéne elvinnem az új lakásomra. Elsőre el tudtam vinni, átvettem a lakást, és amikor kijöttem és be akartam ülni a kocsiba, kifagyott hibaüzenettel a játék. Volt már ilyen párszor, újrainditottam és ment mindig, de most újrainditás után már Joe kocsijába se tudok beülni, mert amikor nyitom az ajtót, kifagy a játék
Hogy tudnék túljutni ezen?
Köszi előre is
update: kiderült, hogy bármilyen autóba ha be szeretnék szálni, ugyanígy kifagy a játék.
-
Sonja
nagyúr
Hááát, ez a DLC szvsz rémes.
Mintha valami arcade verzió lenne, a szó szoros értelmében. Spoiler nélkül csak annyit, hogy sok kis küldetést kell elvállalgatni és olyan furcsa ez. Összefüggéstelennek tűnik nekem, szóval nem tetszik.
-
ezeregy
csendes tag
én is néztem a trailer-ét, de félek a gépem nem fogja úgy vinni a játékot ahogy én szeretném :/ ezért most eldöntöttem, hogy az egyet újra végigviszem
-
Sonja
nagyúr
Itt a hiba, ami nálam is előjött!
Kipróbálom az ott leírt megoldást, de az utolsó hozzászólónak az se oldotta meg.
-
volvoguy
addikt
Üdv. A Mafia 2 DLC-k, már ami eddig megjelent kapcsolódnak valahogy a fő szálhoz, és egyáltalán mennyi játékidővel toldják meg a cuccot?
-
Sonja
nagyúr
Na, most már nekem is megvan a DLC!
-
Blaise
veterán
Steam-en már kint van az új DLC [link]
8 EUR ~ 2300 Ft
-
Sonja
nagyúr
Jó ez a mai DLC. Idéznék egy másik fórumról egy hozzászólást.
"Első küldetés után a város alá spawnol a játék és vége
hiába kezdek új játékot
(jimmy's vendetta)"
-
sunny84
senior tag
válasz
gizmo20 #2327 üzenetére
egy ami b@sza a csőröm hogy marha rövid.. pár óra game -olás után már is a 13 csapternél vagyok..
... és valóban ez nem lesz az év játéka soha.. ..
módosítom a véleményem a GTA 4 után ez egy vicc ..
.. a " kedves " játékfejlesztők sz@arnak a fejünkre.. ezért pénzt adni pffúúú
üdv
-
gizmo20
tag
a legjobb dolgok lettek kivéve a játékból,méghogy az év játéka,nevetséges,jónak jó ezt nem vitatom,de unalmas,és rövid.
-
Srácok nincs vmi bank vagy ilyesmi ahova a lóvét betehetném? Mert most jön az a rész, hogy összevertem az Eriket és felégetik a házamat.
-
sagvary
aktív tag
Én is a feliratot vadászom, lehet, hogy csak hónapok múlva lesz.
-
Sonja
nagyúr
F1 - Infinite Health
====================
Hit F1 to get an infinite amount of health.F2 - Infinite Ammo
==================
When enabled you will have an infinite amount of ammo.NUMPAD 1 / NUMPAD 2 - Save / Restore Teleport
=============================================
Press NUMPAD1 to save your current position.
Press NUMPAD2 to restore the position you last saved.F3 - Add 1000 Cash
==================
Hit F3 to add 1000 money to your current money amount.F4 - Super Accuracy
===============
Hit F4 and all your weapons will shoot super accurate.F5 - Rapid Fire
================
Pressing F5 will make your weapons shoot faster than normal.
a simple pistol will turn into a machine gun.F6 - No-Recoil
===============
Press F9 to remove the nasty recoil effect. Works very well
especially when having rapid fire enabled.F7 - Bullet Impact
==================
With this powerfull option your bullet power will be increased.
You will be able to kill everyone with just one shot. You will also
be able to shoot cars and simply let them come off from the ground
and shoot them through the sky.F8 - Grenade Master
==================
This option will let you take control of all grenade explosions in the
game. Press the hotkey than throw a bunch of grenades on the ground.
Wait till the enemy walks over them and press the button again.
They will be blown into pieces. Enjoy the carnage!!.F9 - Infinte Time
==================
This option will stop the timers from going down.F10 - Never Wanted
==================
With this option enabled you can simply do whatever you want to do
in the game. You do not have to worry about cops chasing you.
They will simply ignore and allow everything you do. -
sunny84
senior tag
válasz
edward2 #2309 üzenetére
láttam már olyat ami rossz warez verzió és a crack sz@r... és ezért minden marha hiba jön elő ( szétesik , ki esik a pályáról. rángat a kamera , kilép némelyik küldinél , kifagy , stb ).. és ua a game eredetiben hibátlan...
...
persze van olyan sok game ami eredetiben is fos.. pl: gta4 patchek nélkül.. , stb
üdv
-
csaabz
őstag
Akkor mi van, ha a 10es chapter-ben a város egy adott pontján az autómmal lezuhanok a semmibe. (és ez mindenképp bekövetkezik...)
-
tjb007
nagyúr
Ezek NEM hivatalos DLC -k, ezt valaki poénból pont azért készítette, hogy rávilágítson arra, hogy mennyi mindent kihagytak a játékból amit eredetileg tartalmazott volna és ezeket a dolgokat valószínűleg csak a DLC -k megvásárlása után kapod meg.
Mellesleg aki elolvassa a szöveget (és meg is érti) az egyből láthatja, hogy miről van szó. -
Ice!?
őstag
dlc-kkel mi újság?
-
meridaharcos
senior tag
Köszi a gyors választ!
-
Hawk1979
őstag
válasz
meridaharcos #2305 üzenetére
A címét már magyarosították..Mafia 2, de ez még nem végleges persze, a többire még várni kell.
-
válasz
meridaharcos #2305 üzenetére
-
meridaharcos
senior tag
Elnézést, de nem tudom az összes hsz-t végigolvasni....
Magyar felirat elérhető már valamerre ?
-
darkdead
tag
Valaki help!
A 14. chapter-nél elakadtam!
Joe-val kéne mennem valahova de eltűnt a talaj alólam!!!!!
Ha megmozdulok elkezdek zuhanni a semmibe...
Mit csináljak hogy ismét legyen talaj a lábam alatt?
Köszi mindenkinek!Így néz ki:
-
válasz
Darth_Revan #2293 üzenetére
Ez aztan a lehuzas, hogy finoman fogalmazzak. 15 meg 40 dollaros kiegek, amiket kivagtak a kesz jatekbol. Gusztustalan.
Ha mar itt tartunk, neha, mikor sokat robbantgatok, kilep a jatek. Pl tegnap en is romboltam azt a keritest es ott is kilepett egy ido utan. Gondoltam a physx miatt, de total kikapcsoltam es akkor is kilepett. Ez mitol lehet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest