Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87 #1724 üzenetére
Nemcsak mintha, hanem szándékosan homályosítja. Elég durván használja a blur-t, és nem is csak a távoli részeket fedi, hanem már a közelebbi fákon is látszik az elmosás.
Így könnyű spórolni a teljesítményen.
Talán az első olyan játék, ami a szabadtéri részeken nagyobb fps számot produkál, mint a belső tereken. Ott ugye nem tud mit elmosni, érzékelhető is ha az utcáról hirtelen betérsz egy kajáldába mondjuk. Egyből másabb az egérmozgás.
Emiatt felesleges is a GTA4-hez hasonlítani. Ott nincs elmosás, mindent kirajzol valós időben, ráadásul jóval nagyobb távolságokat jelenít meg, mint a Mafia 2.
De az összkép mégis jó, ügyesen trükköztek a csehek. És mivel a gépigény jóval barátibb a GTA4-nél, sokkal többen is tudnak vele játszani.
A két játék színvilága is más, itt már már giccses, túl rikító az összkép. A GTA4 azért sokkal hidegebb, valósabb, nyugodtabb színeket használt.
Ettől függetlenül nagyon tetszik... -
mert_csokis
senior tag
Van már olyan verzió a demóból, amihez nem kell Steam? Haverhoz szeretném átvinni, de nála nincs net.
Esetleg valami trükk, amivel ki lehet kerülni a Steam-et? Jöhet privibe is, nagyon megköszönném... -
mert_csokis
senior tag
válasz
BalaNce87 #314 üzenetére
Vsync + AA + Ambient Occlusion + Apex = off
AF-et rakhatod 4x-re, magasabbra felesleges. Itt sem sok különbséget látsz az 1x-eshez képest. Kicsivel élesebb az aszfalt textúrája, meg talán a kockakövek is. De mivel nem vesztesz vele fps-t, maradjon a 4x-es beállítás.
Shadows-t vedd le low-ra nyugodtan. Semmi különbséget nem látni low és high értékek közt. Viszont nyersz vele 10 fps-t.
A geometrikus részletességet hagyhatod high-on. Nem arra koncentrál a motor.Ezek után kezdj el játszani, érezhető lesz a különbség. Nyugodtan kitesztelheted Fraps alatt, hogy lásd van értelme a dolognak. Plusz játék közben variálgasd a beállításokat, hogy lásd, nem lesz csúnyább a játék.
Tudnak ezek a csehek, baromi komoly lett az engine szerintem. A Rockstar tényleg elbújhat a gta 4-el... -
mert_csokis
senior tag
Ti láttok különbséget low és high árnyék között? Mert fraps alatt mérve cirka 10 fps eltérés van a két beállítás közt, a low javára.
De látszatra meg semmi, hiába nézem. Most vagy a fejlesztők csináltak egy bitang jó motort, vagy hiába állítgatom játék közben, nem rakja át. Bár akkor a fraps-nek sem kéne különbséget jeleznie.
Érdekes.
Először egyébként az unreal 3 motor ugrott be, nagyon hasonló hozzá színvilágban. Meg technikai szempontból is. A textúrák alapvetően itt sem igazán nagy felbontásúak, kicsit mosottak is. De az összhatás hibátlan. Szép tiszta színeket használ. A legelején a szoba kicsit sterilnek is hatott emiatt, de mégis durva.
Ami most nagyon nem nyerő nekem, az a kocsik irányítása. Azért ebben a gta 4 klasszisokkal jobb, ott nagyon lehet érezni az autót. Egy normális csúsztatást nem tudtam még kanyarban produkálni, max kézifékkel. De azzal is darabos. Mindegy, majd megszokom... -
mert_csokis
senior tag
Na, gyorsak voltatok.
Én most kezdtem el szedni, jelenleg csak 175 kb/s-al csordogál.
Valszeg mostanra telítődött a rendszer. -
mert_csokis
senior tag
Én is most csináltam gyorsan account-ot. Nem vesz el sok időt, és ki tudja mikor jöhet még jól a steam reg.
Kár, hogy csak reggel 9-től rakják ki. Olyan lassulás lesz délelőtt a több száz ezer letöltő miatt, hogy öröm lesz nézni.
Azért várom már mint egy kisgyerek, pedig ez is csak egy játék. De mégis... -
mert_csokis
senior tag
Akkor elvileg éjfél után a steam-en tölthető a demó?
-
mert_csokis
senior tag
Lejjebb kell venni, és meg van oldva a probléma. Gondolom jól testre lehet majd szabni a beállításokat.
A látótávolság és árnyékok babrálásával rengeteget lehet nyerni. Nyílván ezeket a demókat full beállításokkal rögzítették, hiszen ez az érdekük.
Az egész fizika hiszti meg egy nagy marketing fogás, semmi több. Mindig röhögtem az ilyen paraszt vakításon. Inkább az a szomorú, hogy vannak olyan emberek, akiket befolyásolni lehet vele akár új vga vásárlása felé.
Érdekes, hogy eddig a havok is teljesen megfelelt a legtöbb játékban, és nagyon szépen tette a dolgát. Arról nem beszélve, hogy azt is folyamatosan fejlesztik és finomítják.
De nekik physx kell. Biztosan teljesen maguktól, mindenféle külső (nvidia) behatás nélkül, ők döntöttek így. Ja, és persze társkártya is kell hozzá...egészen véletlenül. -
mert_csokis
senior tag
Mivel az első rész topicját már eltemették, itt kérdeznék rá. A Mafia ost-je érdekelne normális minőségben.
Főleg a Vladimir Simunek által komponált main theme (ami a menü alatt is szól) kellene igazán. Minimum 320-as mp3, de leginkább flac lenne a jó.
Eddig hiába kerestem, csak agyontömörített verziók vannak mindenhol. Egy 160 megás teljes ost album a "csúcs", amit találtam. Abban a játékban hallható összes zene benne van
Hátha esetleg valakinek megvan, vagy ügyesebb mint én, és megtalálja.Kis nosztalgia. Én elmosolyodtam miközben hallgattam:
Vladimir Simunek - Fate (a játék legvégén szól ha jól emlékszem)
Vladimir Simunek - Main Theme
Django Reinhardt - Belleville
Django Reinhardt - Manoir de Mes Reves
Django Reinhardt - Vendredi 13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest