Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS notebook topic
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adiking
tag
A sebességi rekordot hogyan lehet kitörölni? Mert Roller GL300 Supercharged-el olyan 251-252-vel nekicsapódtam a "Brooklyn híd" végénél lévő kerítésnek, pörögve felrepültem és azóta 370,1
a végsebesség rekord.
-
szesa
senior tag
válasz
Darth_Revan #2293 üzenetére
aha értem már
minden ami kimaradt a jatekból mint egy patch raküldhető majd mint a rontás
csak a pecsér majd fizetni kell
-
Sonja
nagyúr
válasz
AXisBOLD #2292 üzenetére
Csak Xbox360-as Controller-rel működik! Emulátorral viszont elméletileg megoldható!
Szedd le ezt! Van benne egy x360ce.exe, amivel a beállításokat eszközölheted! Ebben állítgasd be a padodra/kormányodra minden gombot/irányt, majd Save. Ekkor felülíródik a x360ce.ini file, amit másolj be a Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\ mappába, ezzel együtt (kivéve ugye az ini-t, mert ezt még Logitech Rumblepad 2-re állítottam)!
Ui.: Ha hiányolja az msvcr100.dll file-t, akkor töltsd le innen és másold be a fenti mappába vagy a Windows\system32 mappába.
-
Darth_Revan
veterán
Új Mafia 2 DLC-k!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
be lehet valahogy állítani, hogy egy alapból PS2-höz készült Logitech Cordless Precision együttműködjön a játékkal?
egy ilyennel működik tökéletesen minden más játékkal, de Mafia II nem érzékeli.
-
RexpecT
addikt
Tegnapelőtt sikerült befejezni a játékot.Összességében nagyon tetszett(a játékidőt leszámítva).
-
sunny84
senior tag
de igazad van az 1 részt nem foglya überelni... eddig sz@rul rövidek a csapterek..
a free mod viszont nagyon hiányzik.. az 1 ben lehetett ugratni hatalmasokat és ott volt a multi + a rengetek mellék küldi , és a kocsikért a feladatok..de azért bejön nekem a mafia 2.. ( a gta4 marad azért a favorit )
-
Źşë'
addikt
mert nem ezt várta itt senki sem, meg talán nem is ez lett beígérve.. erről nem tudok nyilatkozni csak gondlom a megnyirbált forgatókönyv után... embereknek voltak elvárásaik, egy olyan játék után mint az 1. rész, kerek sztori, sok küldetéssel, jó a maga módján persze csak rövidek voltak a csapterek (némelyik), és a legtöbb idő A pontból B-be történő kocsikázással ment el tényleg. Ha nem lett volna nagy távolság kb, 2-3 órás játék lett volna.. free ride hiánya, nagyobb map, külvárosi utak, tanyák, stb..
am nekem a gta4 100% kb 66óra volt, és még több száz h gameplay után is voltak meglepetések... ott volt a multi, sok moddal stb.. a teljes játék videókat végignézve olyan 20-23 óra volt, végigrohanva, taxizva meg 15
am AVpnál is uez van, nagy nevet leredukáltak a béke segge alá, így tényleg maradnak a régi részek, az etalonok az örök felejthetetlen #1ok, akkor az a gameplay / történet ütött de akkorát
nem vittem még ki, leragadtam a 11. csapternél, meló mellett kevés időm volt, de talán majd most... am előre félek a végétől :s visszaolvasva
-
Bib
őstag
Hi!
Nem vagyok egy hardcore gamer,de nekem nagyon tetszik a játék.Azt hiszem utoljára a Max Payne kötött le ennyire. -
Jimy83
aktív tag
Hát a játék vége tényleg valami borzadáj ,elég durva hogy egy ilyen kaliberű játék 10 óra után mászik fel a polcra.
-
Enton
addikt
válasz
Darth_Revan #2272 üzenetére
Hát ez az.
Milyen dolog már ez??? -
Enton
addikt
Kivittem, megtapostam kidobtam a kukába.
Majd ha lesz benne multi, freeride, plusz még 2x ennyi misszió, akkor megint előveszem.
Addig nem sok értelme van. -
Źşë'
addikt
válasz
kovacsroli #2269 üzenetére
elég gáz sztem is.... meg kellene kövezni ezért a fejlesztőket! :@
ha lett volna benne free ride, akár online modban ill. nem vágták volna meg, ismételten maradandót alkottak volna!!!hehe "a piszkos D"
nagyok!
-
kovacsroli
senior tag
Végigjátszottam és most látom hogy nincs freerun mód. Most akkor mit csináljak? 8 óra alatt végigjátszom, aztán tegyem a polcra?
-
Grifid
aktív tag
válasz
Paladin1492 #2248 üzenetére
Nem lesz, sőt teljesen el akarják tüntetni. Olvasgasd a hivatalos fórumot eléggé durva dolgok vannak folyamatban.
-
megint én
őstag
OLVASSÁTOK PLS!
Sziasztok!
Először is ez az én véleményem, ha neked más akkor más...Az átláthatóságért, és a tömörségért különszedem pro-kontra.
Ami jó, és tetszett benne.
-A kocsinak az irányítása.
Nagyon szépen megy, és sok játékban irreálisan gyorsulnak illetve fékeznek a kocsik. Pl Godfater2 és még vagy 100 másik...
-A kocsikeréknek a fizikája.
Gyönyörűen meg van csinálva a rugózás, és az a kerék amelyiken a súlypont van azon a gumiabroncs is összenyomódik.
-Jól megválogatott zenék
-Trágár beszéd
Ide most nem írnám le a példákat, de útálom ha egy agresszív jellegű játékban választékosan beszélnek...Ami nem tetszett
-Ragdoll effekt
Ezen belül 4 kisebb kategória is szemet szúrt!
/1 Már a játék elején kifutottam a kocsi elé ami nagy sebességgel elcsapott. Tolt vagy 10 métert de a csávó ugyan úgy állva maradt.
/2 Csomószor volt hogy nem mentem rendes fedezékbe ezért pofánlőttek shotgunnal, de nem hátra hanem előrre repültem.
/3 A robbanás sem repít a levegőbe senkit. De főleg engem nem. Abban a küldiben amikor a herkát visszük el a kínaiaktól és betámadnak az állzsaruk, ott robban valami a háttérben és MINDIG ugyan úgy botlik egyet és megy tovább.
/4 A hullák csomószor epilepsziás rohamot kapnak. Mármint rázkódnak a földön mint a barom.
Itt egy kis bemutató a jó fizikára.
-Rengeteg bug.
Pl nincsen megcsinálva, hogy a bokor, tujafa, vagy bármi elhajoljon amikor rámegyek. Baromi hülyén néz ki amikor a motorházon ott a tuja...
Vagy éppen meg vannak csinálva a Bruski és a Derek küldik, csak éppen mindig elhajtanak. Dereket előbb nyírom ki sztori szerint minthogy adna küldit.
-Nagyon szegényes a sztori.
Baromira sz@r, hogy nem érzem igazi maffiózónak magam... szóval a hangulata nem jön át. Ezalatt nem azt értem, hogy GTA-s irreal küldik kellenek amikor repcsiről-repcsire(GtaSa-ban volt) ugrálok mert az is egy vödör lócitrom. De a ranglétra is kaki. Hosszabb is lehetne a küldi ha eleinte olyan küldik lennének, hogy kapsz egy baseball ütőt és szétcsapod a a kis rivális banda pitiánerjeit. Utána meg a vége felé nem komplett hadseregekkel kellene megküzdeni.
-"Klausztrofóbia" a sztori Jó oké van egy szál amin mész, de miért nem lehet megszüneteltetni, nem veszem föl a telót, vagy akármi. Akarok furikázni, garázdálkodni, vagy épp a Bruski, Derrek küldit csinálni, mégsem lehet. A játék olyan mint egy nagy küldi. Semmi szabadságérzet.
-Jó a grafkó, de ettől olyan 2-3 éve lettem volna elájulva
Ez nem rossz grafkó félre ne értsetek, de miért nem lehet rendesen megcsinálni a skálázást. Alig-alig van különbség a min és a max között.
-Tömegközlekedés hiánya
Meg van csinálva a metróvonal a játékban, de valamiért mégsem lehet felszállni rá. Busz és Taxi is van. De például megvártam egyszer egy megállóban a buszt de a sofőr bérlet helyett pofont kapott hogy felszállhassak.
-Kevés az interakció a környezettel.
Szinte semmi olyan nincs a városban amivel csinálhatsz is valamit. Itt megint csak a Gta4et tudnám követendő példaként felhozni. (nem kezdem el sorolni mert nem érek a végére)
-Sok a klón
Még az olyan fontosabb szereplők mint a nővére (vagy húga fingom sincs), nekik sem voltak képesek más skint adni. Nem beszélve az utcaemberekről. Egy szakaszon van hogy 10x látom ugyan azt a fószert.
-Túl pontosak a fegyverek.
És ha ezt megcsinálnák 2x jobb lenne a játékélmény. Mert így ha hardon viszed csak hamarabb halsz, és pontosabban lőnek rád. Ami miatt a játék élménye, realitása csökken.
M.I.
Nagyon gagyi a mesterséges intelligenciája, főleg a zsarulé. Elfutok, a sarkon befordulok, és már le is ráztam. Ráadásul a kis Smith and Wesson-nal ha nem megyek fedezékbe kilométerekről eltalálnak.A játék alapjaiban nagyon jó lenne és meg szakad a szívem, mennyit lehet elrontani a leg kisebb apróságokkal. Még amit ráfordítottak a játékra +5% ráfordításával +50% játékélménnyel szolgálhattak volna.
Így mindenestül 4.8 pontot kap a részlethiányok, és kis hibák miatt, mert "sok kicsi sokra megy"Talán megírom cikkben is... Csak nagyon rossz a helyesírásom..
-
Sonja
nagyúr
Akinek nem működött az m2dev féle konzol, az próbálja meg ezt!
"Ingame press F1 to select F1.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-plameny3 and supercharger.Ingame press F2 to select F2.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-cucky a stin2 and supercharger.Ingame press F3 to select F3.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-cucky a stin4 and supercharger.Ingame press F4 to select F4.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-jehly2 and supercharger.Ingame press F5 to select F5.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-plameny5 and supercharger.Ingame press F6 to select F6.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-1 and supercharger.Ingame press F7 to select F7.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-2 and supercharger.Ingame press F8 to select F8.lua
For Vito and Joe(Godmode) with paint job HotRod-TEXT-3 and supercharger.Ingame PRESS F9 to select F9.lua
For screenshots with Teleporting to various areas, all shops explored on map.
With hud and player removed.To Big ship in ocean(Titanic somewhat lookalike,ships moves a little)
uTo Bridge walkway
ITo Left side road bridge
OTo Right side road bridge
PTo Vinci's mansion
GTo Dam
HTo Joe's place
JTo Villa Scaletta
KTo Clemente's Processing (other shore, near fisherman)
VTo Hotel Empire (first floor)
BTo Hotel Empire (first roof)
NIngame PRESS F10 to select F10.lua
Godmode,weapons,money,paintjob,Henry with manchine gun as bodyguard.
For weapons need to be wanted, smash a car in a cop or something.
Ingame PRESS F11 to select F11.lua
Godmode with paint job and gun
For weapons need to be wanted, smash a car in a cop or something." -
presbazsi
tag
Csak erre a 2300 Ft-ra: eredeti játék mellé hülyén hangzik hogy sok, vagy nem sok...nekem a gém bejött, imádom ezt a stílust, ezt a korszakot, az első rész alap, örök szerelem...értelemszerű volt, hogy a második rész, az első mellett helyet kap a polcon...tetszik, szép, élveztem minden percét...de ami tény, az tény: rövid. Ezért húzogatom a szemöldököm a 2300 HUF-ra, úgy érzem ez még járna-járhatna...
-
athomi
veterán
Valaki elmesélné a történetet, mert kiváló angol tudásomnak köszönhetően nem sokat értettem belőle.
-
-
presbazsi
tag
Bár ha 1 új autó/1 új ruha dlc fizetős....akkor nem is értem mit várok ingyen
-
presbazsi
tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Jimmy's dlc-t az eredeti gémmel rendelkezők megkapják-e "ingyé" vagy fizetős cucc lesz? Jó lenne egy kis kárpótlás...
-
edward2
addikt
válasz
Achill3uS #2220 üzenetére
[SPOILER VESZÉLY]
Teljes mértékben egyetértek a hozzászólásoddal. Annó még barátnőm is leült végig vitte mafiat pedig nem igen szeret játszani pc-n se semmin. Hatalmas game volt.
Ez a 2. rész viszont kalap trágya. Az elején még van benne megkapó rész, de később tényleg piti kis "mafiozókká" válunk. Inkább piti pénzsóvár kis gengszterek ezek ráadásul a pénznek nincs is a játékban semmi értelme 3x is elveszítem teljesen.
A másik: amikor a Mafia I és II sztorija összeér (aki eljutott eddig tudja miről beszélek) erősen gondolkodtam, hogy most ebben a pillanatban nem vagyok hajlandó tovább játszani ezzel a két szar karakterrel....
Nagy csalódás sajnos...
-
macy
addikt
válasz
Darth_Revan #2251 üzenetére
Elmehetnek a kurva anyjukba. Naná hogy nem veszem meg, főleg nem ilyen mocsok drágán. Pedig az első rész a legjobb játék volt amivel valaha játszottam.
-
"Mafia II" Trailer
Gyonhatna jo sokat a csako
Ezek is nagyon jo zenek a jatekban:
Everly Brothers - All I Have To Do Is Dream
Mafia 2 OST Freddy Friday Java
Ez a bo diddley - bo diddley is igen tutko, mikozben kerestem rabukkantam egy kiraly zenere. Igaz nincs a jatekban, de nekem bejon [link]
-
-
zH.
senior tag
válasz
Paladin1492 #2245 üzenetére
Freerun mód akkor mire való ?
-
megint én
őstag
válasz
Paladin1492 #2245 üzenetére
Te jó ég eddig sem volt a kedvencem, de most megfelezte.
És miért van (volt) Derrek a térképen? Bementem hozzá vagy 10x, de "nincs meló kölyök" Ugyan ez a kocsiprésesnél! Ennyire el lett B@xva???Fúj!
-
-
megint én
őstag
Valaki!!!
Végigvittem a gamét... Amikor végigtolom bedob a menübe, és amikor ránymomok, hogy continue story akkor visszarak az utsó küldire... Itt nincs olyan, hogy minden küldi után csak úgy sétálgatok, garázdálkodok stb??? -
zH.
senior tag
válasz
darkdead #2234 üzenetére
Huh ,ott én is megsz0ptam 2x.
Fuss be teljesen a végére ,amíg emeleten nem lesznek. Ott szedd ki azt a 2-3mat. Majd ha megvan vedd fel a lőszert aztán onnan már csak egy kis Luck kell és kinyírod mind.
Aztán vedd fel a pénzt és mehetsz autót bontani.Lauda : Meghallgattam a számokat. Kurvajók .
Le is szedtem egy komplett Mafia 2 OST-t.
Most a változatosság és a feeling kedvéért betoltam egy talán 30 éves Blues válogatás CD-t hifin
fless. -
válasz
darkdead #2229 üzenetére
Gondolom a raktarepuletben lonek agyon, nehez az a kuldi.
Nalam vsync-el fix 60.
(#2212) Źşë' Hatalmas zene. Tegnap ejjel is benyomtam egy kis free modot, ejszaka kocsikaztunk es jott ez a szam, mondom besz*rok.
Mondjuk kozben jopar tuzharcot megvivtam es sikerult oket is kinyiratnom:[link]
-
darkdead
tag
Nagyon tetszik a játék!
A 14. chapter-nél vagyok és valahogy mindig agyonlőnek.....
Kinek mekkora fps-el megy? -
zH.
senior tag
Van benne egy minimális SPOILER!
Huh ,na én is kivittem a gamet.
Kb. 10 órámba telt ,10 óra gyönyör.
Ez a game a kor ,a történet ,a feeling miatt teljesen magával ragadott.
Kár ,hogy a story-ból semmit sem értettem szinte.
De az-az öreg faszi jól átbaszott..gondolom Joe azthitte ,hogy tudom ,hogy kifogják nyirni.. Fasza. De kinyirnám. Remélem a DLC-k során lehetőségem lesz rá..Aprópó ,ki az a skinhead a trailer-en ?
-
romero28
senior tag
"ez olyan mint egy nagy demo ami bemutatja mire kepes a game" - valóban olyan , sőt szerintem nevezhetjük is annak :első dlc - jövő héten jön , és 30 küldi lesz benne , egy másik karakterrel .
aztán ki tudja mennyi dlc követi még. majd a legutolsó után nevezhetjük teljesnek ezt a szanaszét darabolt játékot...
-
szesa
senior tag
válasz
Achill3uS #2220 üzenetére
a legnagyobb gixer amit elkövettek, hogy a jatek iszonyatosan egyszerű lett, az egész jatekot végigvittem 2 reload-al...nem kell gondolkodni, csak menni lőni neha falmogé bujni azt kész
a story szerintem is nagyon gázos, neha összefüggéstelen ide oda ugralunk vezetgetunk lovoldotunk egyket bunyó aztán vége, csak ugy vagyunk azt kész
pedig szép és tényleg megneztem ahogy a szoknya mozog a néni lábán
ez olyan mint egy nagy demo ami bemutatja mire kepes a game
-
Achill3uS
nagyúr
[SPOILER VESZÉLY]
nem tartozom a nagy játékosok közé már egy ideje, kb 2-3 játék van összesen 1 évben amit végigjátszom... a mafia még abból az időből származik amikor énis faltam az ilyes fajta game-eket, és kb a legnagyobb hatású akciójáték volt akkoriban, megfoghatatlan hangulatú story-val... ugy gondoltam akkor már elővesszük a 2. részt és nézzük meg milyen folytatást csináltak a srácok így ennyi év távlatából... a grafika, fizika és a hangok, zenék már az első résznek is kíválóan sikerült alkotóelemei voltak, az most is rendben van nálam 100%-osan, viszont a történet és a játékmenet elméletileg a játék fő húzóága lenne... 3 délután alatt kivittem kényelmesen valami 10 óra körüli játékidővel, ami önmagában nem feltétlen lenne kevés akármilyen másik játékhoz, de nem egy ilyen előddel... a story eleje még rendben van, kifejezetten magával ragadott a 40-es 50-es évek városi hangulata, úgy néz ki tényleg alakul valami, ami nálam a börtönbe kerülésnél éri el a tetőfokát (kb a játék első harmadában), utána egyszerűen céltalanná és szegényessé vállik a játékmenet... semmi átérzés hogy bármilyen mafia családhoz ténylegesen közünk lenne, önálló piti bűnözések sorozata, a folyamatos próbálkozás a pénzszerzésre kimerítik a történet menetét... se egy nagyobb volumenű rendesen felépített igazi maffia akció, semmi komoly terv nem érezhető, hogy merre tartunk főhősünkkel... a helyszínek adta lehetőségek kihasználtsága minimális, megint csak az első részhez hasonlítva, földon (tömegközlekedés, autóversenyek, vidéki helyszínek), vízen(hajós küldetések), levegőben(reptér, az 50-es években azért már volt már polgári repülés rendesen). szóval bőven lett volna még mivel szinesíteni a story-t is, a záró akkord pedig végképp kicsapta nálam a biztosítékot... semmi tanulság oké, morálisan megbuktunk oké, de hogy még azt sem kapjuk meg 10 óra lötyögés után hogy lezárják Vito élettörténetét... kaptunk egy fejezetet az 50-es években Tommy Angelo gyilkosának hányattatásai sorozatából... hát ez az érzésem a játékkal kapcsolatban... most pedig megyek és kiviszem az 1-et kárpótlásul, hát ennyi, ezt muszáj volt kiírnom magamból -
Grifid
aktív tag
válasz
Manitou #2216 üzenetére
"Találkozott már valaki ilyen buggal?
"
ROFL!!!#2218 Darth_Revan!
Tőlem egy büdös vasat sem látnak az tuti, akkora Fail of the Year kategória lett ez az egyébként jó játék, hogy szépen le van tiltva a tűzfalon és megy rá minden amit kiadnak pénzért... SPOILER! A játék vége pedig a maffiózók sorozat befejezését is megfejelő überfos. -
Manitou
veterán
Találkozott már valaki ilyen buggal?
Játék elején vagyok 2. rész mikor kiszállok a taxiból és megyek haza, már eleve alig van életerőm, végig szívdobogás hang és feketefehér minden. Hazamegyek, másnap megyek szintén életerő majdnem 0, alig élek. Elmegyek a haverhoz, annak a hűtőjét kieszem kiiszom, és folyamatosan csökken az életerőm, mire leérünk az utcára már megint majdnem 0
Ja persze közben még volt egy bunyó mikor jöttem ki a házból, de csak úgy tudtam nyerni, ha egyszer sem tud megütni a fickó, különben egy ütéstől kifekszik az emberem és nem történik semmi, azt se írja meghaltam vagy valami, csak ott fekszik.
-
Źşë'
addikt
(#2194) Darth_Revan hát ez tényleg űber gáz!
-
Grifid
aktív tag
válasz
Darth_Revan #2194 üzenetére
-
adam_
senior tag
Elakadtam a Mafiába 60%-nál, miután a dokknál lelőttem mindenkit, nem ír ki semmit, hogy merre menjek, mit csináljak... ez valami bug, vagy én nem tudom mi tévő legyek?
Earn 27,500$ for Bruno ezt írja az objectivesban, viszont semmit nem jelöl a térképen, hogy hova menjek, vagy ilyesmi. -
voodoo98
addikt
válasz
Darth_Revan #2206 üzenetére
2K Czech (a 2K Games része) a fejlesztő, Take Two (T2) a kiadó.
-
szesa
senior tag
válasz
Darth_Revan #2202 üzenetére
Szerintem a producer/kiadó dönt.
Ez ugye többnyire mindig ket csapat, egy a fejlesztők, kettő a kiadó/terjesztő.
Persze az is lehet, hogy a fejlesztőket nem fizzeték, és féluton leallt a meló, ami kész volt az benne van ami nincs az majd talán lesz... -
voodoo98
addikt
válasz
Darth_Revan #2202 üzenetére
T2? (a kiadó)
-
Leszeded ezt es a bent levo filet bemasolod a mafia2/pc/sds_en/gui mappaba feluliratva az ottlevo filet. Ezutan leszeded a linkelt hsz-ben levo cuccot es a bent levo filet bemasolod a mafia2/pc/sds/missionscript konyvtarba felulirva az ott levo filet. Elotte mindegyikrol keszits masolatot!
voodoo98 Az elso nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest