Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
Lenne 1 kérdésem nekem is
.
Van 1 ringatozó kiskacsám (kacsa_mc), ezt átraktam egy rece_mc -be. Az egyes framen balra néz a másodikon jobbra. Mindkét framebe beraktam egy-egy stopot, h ne beszívott kacsának nézzen ki, aki idegbetegen jobbra blara forog ringatózás közben.
Ki pakolom a scene-re, adok neki instance nevet (rece), majd beleírok szépen egy onClipEvent-es scriptet:
//balklik határozza meg az új koordinátákat
onClipEvent (mouseDown){
eger_x = _root._xmouse;
eger_y = _root._ymouse;
}
//távolság számítás
onClipEvent (enterFrame){
tav_x = eger_x-this._x
//ha az egér az objektumtól jobbra van, akkor lépjen az animáció második framjere = nézzen jobbra
if (this._x<tav_x)
{
this.gotoAndPlay(2)
this._x += tav_x/10;
}
//ha az egér az objektumtólbalrara van, akkor lépjen az animáció első framjere = nézzen balra
if (this._x>tav_x)
{
this.gotoAndPlay(1)
this._x += tav_x/10;
}
}
Erre a kedves kiskacsám azt csinálja, h kb a távolság kis részéig megfordul, majd befarol, s ezt úgy nem értem. Ötlete vkinek?
Jah itt van a forrás [link] meg az swf [link].
Flash 8
Ha vna tippe vkinek megköszönöm, h amásut találok rá a megoldásra, akkor én írom be
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest