Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Tetszik az oldalad!
Ügyes. Elbújhatok melletted egy egérlyukba 
Azért kérdeztem azt a nagy hátteret, mert furának tünt, hogy 800x400-as egybe hátteret is fel lehet használni. Én úgy tanultam, hogy darabokra osztani, így sokkal hamarább feltöltödik egy oldal. Vagy Flashben másképp müxik? (Már kezdek úgy beszélni mint ti...
) Megnézted linket? Hogy értsd meg jobban miröl beszélek. Az swf.hu linkje.
Tulajdonképpen nem egészen fénykép albumot szeretnék, hanem egy szép, több lappal rendelkezö valamit, amiben sok kép lesz (régi képeslapok Brassóról + a magyarázatok mellettük) bemutató, esetleg több nyelvre fordítva, stb. stb., amit valamilyen programban kellene elkészíteni, úgy hogy bárki megnézhesse bármilyen pc-n. Azaz ne legyen progi függö, pl. power point, corel, meg mittudomén mi egyéb. Azért gondoltam az MX Flash-re. Mert azt úgy szerkeszthetném, mint egy web oldalt, linkekkel, stb. stb. De ha szimpla web oldalakat csinálok, akkor megjelenik az IE böngészöje, ez pedig nem lenne esztétikus.
De itt adtál egy ideát. exe-ben csak a flash-t lehet elmenteni? Most lehet, hogy hülyét mondok, de ha a htm-t is lehetne, ok lenne. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ügyes. Elbújhatok melletted egy egérlyukba 
) Megnézted linket? Hogy értsd meg jobban miröl beszélek. Az swf.hu linkje.