- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Tetszik az oldalad!
Ügyes. Elbújhatok melletted egy egérlyukba
Azért kérdeztem azt a nagy hátteret, mert furának tünt, hogy 800x400-as egybe hátteret is fel lehet használni. Én úgy tanultam, hogy darabokra osztani, így sokkal hamarább feltöltödik egy oldal. Vagy Flashben másképp müxik? (Már kezdek úgy beszélni mint ti...) Megnézted linket? Hogy értsd meg jobban miröl beszélek. Az swf.hu linkje.
Tulajdonképpen nem egészen fénykép albumot szeretnék, hanem egy szép, több lappal rendelkezö valamit, amiben sok kép lesz (régi képeslapok Brassóról + a magyarázatok mellettük) bemutató, esetleg több nyelvre fordítva, stb. stb., amit valamilyen programban kellene elkészíteni, úgy hogy bárki megnézhesse bármilyen pc-n. Azaz ne legyen progi függö, pl. power point, corel, meg mittudomén mi egyéb. Azért gondoltam az MX Flash-re. Mert azt úgy szerkeszthetném, mint egy web oldalt, linkekkel, stb. stb. De ha szimpla web oldalakat csinálok, akkor megjelenik az IE böngészöje, ez pedig nem lenne esztétikus.
De itt adtál egy ideát. exe-ben csak a flash-t lehet elmenteni? Most lehet, hogy hülyét mondok, de ha a htm-t is lehetne, ok lenne. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest