Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Tetszik az oldalad!
Ügyes. Elbújhatok melletted egy egérlyukba
Azért kérdeztem azt a nagy hátteret, mert furának tünt, hogy 800x400-as egybe hátteret is fel lehet használni. Én úgy tanultam, hogy darabokra osztani, így sokkal hamarább feltöltödik egy oldal. Vagy Flashben másképp müxik? (Már kezdek úgy beszélni mint ti...) Megnézted linket? Hogy értsd meg jobban miröl beszélek. Az swf.hu linkje.
Tulajdonképpen nem egészen fénykép albumot szeretnék, hanem egy szép, több lappal rendelkezö valamit, amiben sok kép lesz (régi képeslapok Brassóról + a magyarázatok mellettük) bemutató, esetleg több nyelvre fordítva, stb. stb., amit valamilyen programban kellene elkészíteni, úgy hogy bárki megnézhesse bármilyen pc-n. Azaz ne legyen progi függö, pl. power point, corel, meg mittudomén mi egyéb. Azért gondoltam az MX Flash-re. Mert azt úgy szerkeszthetném, mint egy web oldalt, linkekkel, stb. stb. De ha szimpla web oldalakat csinálok, akkor megjelenik az IE böngészöje, ez pedig nem lenne esztétikus.
De itt adtál egy ideát. exe-ben csak a flash-t lehet elmenteni? Most lehet, hogy hülyét mondok, de ha a htm-t is lehetne, ok lenne. Vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest