- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Most nevezhettek állati, baromi, bármilyen hülyének!
Beismerem, az vagyok.
Csak az e-mail címem elsö részét írtam be... @stb. nélkül. Hát akkor hogy menne?
Még szerencse, hogy off-ba írtam, mert tényleg az én hülyeségem nem témába vágó volt...Szóval müxik az sfw.hu
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Hát nekem is furcsa, de így van. Elöször is mikor be akartam jelentkezni, regisztrálás után (és a tölük kapott mail után), csak az x-ik próbálkozásra jelent meg, hogy ok szabad az olvasás, mert regisztrált tag vagyok. Ma meg 0. Vajon idöhöz van kötve? Ha ritkán használod ''elfelejti'', hogy már te is tag vagy?
-
Csipi
aktív tag
Szóval én eléggé jó ideje regisztráltam magam, be is léphettem, elolvastam pár dolgot, utána többet nem jártam arra. Pár nappal ezelött kaptam swf levelet, de MOST számba sem veszi regisztrációmat.
Mintha nem léteznék. Nem értem
Valahol valami hiba van, hogy a legtöbb emberkét alapból visszautasítja, a mások meg nem férhetnek hozzá az anyagokhoz. -
Csipi
aktív tag
Nem értem miért vacakol majdnem mindenkivel az swf.hu
Hamar megpróbálom az enyém még érvényes-e
Mármint a regisztrációm.
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Látod Certee, pont ezt akartam kérdezni töled, hogy magától beíródik-e minden actionscript úgy mint ahogy a Dreamweaver-ben a html kódok. Mert így sokkal nagyobb segítség lenne és sokkal egyszerübb. Látom pont a fordítottja
Épp ezért tünik zagyvaságnak az egész - nem akarok senkit megbántani.
Majd csak sikerül valahogy... -
Csipi
aktív tag
A frame-re rájöttem - nagyjából. Mi a fla, és a swf? Amikor actinoscriptet írok helyet kell hagyni a =, +, (), között: Tehát így: var message=''Hi there, Flash'';
vagy így: var message = ''Hi there, Flash''? -
Csipi
aktív tag
Certee, mikor van kis idöd magyarázd meg nekem is hogyan mentsem el exe-ben a flash dokumentumot? Mikor save as-t nyomom meg csak fla-ban akarja elmenteni.
-
Csipi
aktív tag
Nem világos nekem ez a Timeline. Meg a frame-ek. Hol van ott frame rajta? Az ahol 1-est ír és alatta pont van, az lenne az 1-es frame? Meg aztán mire való a Timeline pontosabban?
-
Csipi
aktív tag
Hát Integra ha így folytatod, én csak olvasom utánad és tanulok...
Már én is elolvastam a bekezdést, de mivel a Flash-em a másik pc-n van abbahagytam. Éppen ezért a nagyságért (800x400) kérdeztem Certee-t hogyan tovább. Megpróbálok én is rajzolni hátha sikerül.
A Stage az a fehéres rész amiben tulajdonképpen dolgozol, az a terület. Ennyire már én is rájöttem. -
Csipi
aktív tag
válasz
Latissimus Dorsi #42 üzenetére
Jó jó, de hogyan teszem be a library-be a képeket? Mondom nulla vagyok...
-
Csipi
aktív tag
Tetszik az oldalad!
Ügyes. Elbújhatok melletted egy egérlyukba
Azért kérdeztem azt a nagy hátteret, mert furának tünt, hogy 800x400-as egybe hátteret is fel lehet használni. Én úgy tanultam, hogy darabokra osztani, így sokkal hamarább feltöltödik egy oldal. Vagy Flashben másképp müxik? (Már kezdek úgy beszélni mint ti...) Megnézted linket? Hogy értsd meg jobban miröl beszélek. Az swf.hu linkje.
Tulajdonképpen nem egészen fénykép albumot szeretnék, hanem egy szép, több lappal rendelkezö valamit, amiben sok kép lesz (régi képeslapok Brassóról + a magyarázatok mellettük) bemutató, esetleg több nyelvre fordítva, stb. stb., amit valamilyen programban kellene elkészíteni, úgy hogy bárki megnézhesse bármilyen pc-n. Azaz ne legyen progi függö, pl. power point, corel, meg mittudomén mi egyéb. Azért gondoltam az MX Flash-re. Mert azt úgy szerkeszthetném, mint egy web oldalt, linkekkel, stb. stb. De ha szimpla web oldalakat csinálok, akkor megjelenik az IE böngészöje, ez pedig nem lenne esztétikus.
De itt adtál egy ideát. exe-ben csak a flash-t lehet elmenteni? Most lehet, hogy hülyét mondok, de ha a htm-t is lehetne, ok lenne. Vagy nem? -
Csipi
aktív tag
Kissé el voltam a gépem mellöl. Ok én is azzal fogom kezdeni mert egyelöre minden nagyon kínai
A Macrom Flash MX progi helpjére gondolsz? Azt már megkezdtem elolvasni. A leckéket csinálgattam, de beleuntam már. Nem sokra mentem velük. A Dreamweavert hamarább megtanultam. A Flash-hez képest szélsebességgel.
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Ha csinálok egy 800x400-as hátteret (egyben) azt még ebben az évszázadban be fogja tölteni az IE vagy más böngészö? Miért kérdezem ezt:
Bővebben: link
Itt azt írja, hogy ekkora hátteret tegyek be. -
Csipi
aktív tag
Hoppá! Megkaptam hogyan lehet egyszerü weboldalt készíteni!
-
Csipi
aktív tag
Sziasztok!
Már 2-3 napja nézegettem az swf.hu-t. Nekem sem volt szimpatikus, de arra amit Certee írt, megpróbáltam regelni. Elöször úgy tünt nem akarja elfogadni, mert visszadobta a form-ot, de most délutánra láss csodát...megkaptam az engedélyt, úgyhogy Integra még próbálkozz! Csak ezek után látok neki a böngészésnek, meglátjuk mennyit lehet tanulni belöle.
Szeretném tudni ha flash-ben web oldalt, fotóalbumot,stb. készítek és azt cd-n akarom sokszorosítani és eladni ráírhatom-e, hogy a Macromedia Flash 7-est az internetröl kell letölteni ahhoz, hogy megnézhetö legyen a cd bárki számára. Vagyis egy linket teszek ami összeköti a M Flash oldallal ahonnan letölthetö a 7-es verzió.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest