- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
retesz147 #784 üzenetére
Nekem is szét vannak szedve a makróim, profil váltásra kettőt használok, nekem is sokkal jobban átláthatóbb az egész így.
A kolléga által megosztott 1db profilváltó makrót én is le mentettem, nem semmi ahogy össze van rakva, de számomra is kevésbé volt úgy átlátható, ezért is szedtem több részre, ettől függetlenül néha elő veszem, és elnézek belőle ezt azt.
A makró megosztása a közösséggel, és az ott lévő makrók böngészésével is sokat lehet tanulni, csak egy idő után már unalmas az is, amikor a 100.-ik ugyan azt csináló makrót nézem. -
válasz
retesz147 #784 üzenetére
A makró lehet, hogy lefutott, csak a benne lévő műveletek nem aktiválódtak a feltételek miatt.
Ha már jól átlátod a makrót és fejben le tudod vezetni a működését, akkor kevesebb szükséged lesz a rendszernaplóra, a hiba megállapításához.
Az nagyon jó dolog, hogy nem törlöd a meglévő, működő makrót. Mindig kell másolatot készíteni és úgy szerkeszteni.
Azt azért nem árt tudni, hogy a hatókörbe lépés és kilépés annyiszor aktiválódik, ahányszor cellát vált a telefon és a választott cella a mentett csoportban van. Nem árt a területen lévő összes olyan cellát összegyűjteni, ami elérhető. Itt arra gondolok, hogy a telefonodon indítasz a kívánt helyen MD-ból egy cella keresést pld 4g-n, majd ha kész, akkor ezt megismétled 3-2g-n egyaránt. Kicsit macerás, de később kevesebb gond lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming FA506QM - GARANCIÁLIS!
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest