Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Köszi, megnéztem!
Némi építő jellegű kritikával élnék, remélem, nem haragszol meg érte! Tök jók az ilyen videók, de rájöttem, hogy sokkal könnyebben emészthetőek, ha az ember bökdösés helyett, egérrel végzi a műveleteket. Akkor a néző nem csak a bökés pillanatában látja meg, hogy hova böktél, hanem az egérmutatót figyelve már előtte is.
A másik, hogy csak úgy tudtam megnézni a videót, hogy bejelentkeztem a gmail fiókomba. A megosztandó adatokat én egy publikus jogosultságú mappába szoktam tenni, és ezt a formátumot linkelem:https://drive.google.com/file/d/fájlazonosítótilleszdide/view?usp=drivesdk
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2