Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Én oktató vagyok, a kérdező tanár. Nekem is van olyan naptáram, amit nem én kezelek. A Nepunban rögzítik az előadásaimat, én pedig felvittem a linket a google calendarba. Nincs szerkesztési jogosultság hozzá. Emellett saját google naptáraim is vannak, illetve outlook is van.
Eleinte külön voltak a naptáras makróim, de az itt olvasottak alapján összevontam őket egybe (if end, esemény aktív - ezzel is tanultam valamit, köszönet érte!
). Mindegy hogyan, külön makró vagy összevontam, mindenhogy megy; vált rezgőre, majd vissza az esemény után. A kérdezőnél szerintem valami hiányzó engedély vagy energiakímélő opció probléma van. Nem macrodroid probléma szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Brave
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- Samsung SyncMaster S23A350H 24" LED Monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Mindegy hogyan, külön makró vagy összevontam, mindenhogy megy; vált rezgőre, majd vissza az esemény után. A kérdezőnél szerintem valami hiányzó engedély vagy energiakímélő opció probléma van. Nem macrodroid probléma szerintem.
Oldman2