Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrKapocs

őstag

válasz Somatom #2460 üzenetére

Köszönöm a segítséged!
    Elkezdtem tesztelni a javaslataid. Egyre inkább az az érzésem, hogy a Podcast Republic appal van valami gond, az lehet bugos. Ezt gondolom abból, mert pl. reggel beállítom a lejátszás folytatását, 3-5-ször kikapcsolom a bluetooth vevőt, majd visszakapcsolom kis idő múlva, tökéltesen működik a lejátszás folytatása. Délben viszont már nem működik. Közben pedig nem történt semmi, mert a telefon, amivel próbálkozom, otthon van, pihen a szekrényen, mert kizárólag netrádiózásra, podcastok és hangosnkönyvek hallgatására használom. A PowerAmppal semmi gondom, az hibátlanul teszi a dolgát MD-al és MD nélkül is. A bluetooth vevő is hibátlan, ez is biztos. A telefonon is tuti ki van kapcsolva mindenféle energiatakarákosság, alvó mód, nem lövi ki az appot, zároltam, automatikusan indul, minden engedélyt megadtam neki.

"Ha behívatod az appot (alkalmazás indítása), akkor utána a szabványos médiavezérlésre (műveletek: média » médiavezérlés » média gomb szimuláció) nem reagál?"
    Próbáltam, ezzel kezdtem. A média gomb szimulációval nem ment, viszont az audió gomb szimulálásával igen. Viszont ott is előállt az, hogy pár óra után újra nem indítja a zenét.

Köszönöm az intentes tanácsod is, ez nagy segítség volt! Ezt is tesztelem, sikerült beállítanom. Egyelőre működik.
    Nagyon bízom benne, hogy működni fog hosszútávon is. Még egy dolog miatt reménykedem, ami kicsit igazolja azt a feltevésem, hogy bugos a Podcast Republic app. Párszor úgy lefagyott, hogy újra kellett indítani a mobilt miatta, illetve a fejlesztője tegnap és ma is kiadott hozzá egy frissítést.

Köszönöm szépen a segítséged! :R
    Ha esetleg mégsem működne, akkor jelentkezni fogok. Tesztelem a dolgot.
    Ui: ez a Macrodroid nagyon tetszik, korlátlan lehetőségek tárháza. A Samsungon ugye van Bixby Routines, a Xiaomin Automated tasks; de ez az app sokkal többet tud.

Új hozzászólás Aktív témák