Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Elkezdtem tesztelni a javaslataid. Egyre inkább az az érzésem, hogy a Podcast Republic appal van valami gond, az lehet bugos. Ezt gondolom abból, mert pl. reggel beállítom a lejátszás folytatását, 3-5-ször kikapcsolom a bluetooth vevőt, majd visszakapcsolom kis idő múlva, tökéltesen működik a lejátszás folytatása. Délben viszont már nem működik. Közben pedig nem történt semmi, mert a telefon, amivel próbálkozom, otthon van, pihen a szekrényen, mert kizárólag netrádiózásra, podcastok és hangosnkönyvek hallgatására használom. A PowerAmppal semmi gondom, az hibátlanul teszi a dolgát MD-al és MD nélkül is. A bluetooth vevő is hibátlan, ez is biztos. A telefonon is tuti ki van kapcsolva mindenféle energiatakarákosság, alvó mód, nem lövi ki az appot, zároltam, automatikusan indul, minden engedélyt megadtam neki."Ha behívatod az appot (alkalmazás indítása), akkor utána a szabványos médiavezérlésre (műveletek: média » médiavezérlés » média gomb szimuláció) nem reagál?"
Próbáltam, ezzel kezdtem. A média gomb szimulációval nem ment, viszont az audió gomb szimulálásával igen. Viszont ott is előállt az, hogy pár óra után újra nem indítja a zenét.Köszönöm az intentes tanácsod is, ez nagy segítség volt! Ezt is tesztelem, sikerült beállítanom. Egyelőre működik.
Nagyon bízom benne, hogy működni fog hosszútávon is. Még egy dolog miatt reménykedem, ami kicsit igazolja azt a feltevésem, hogy bugos a Podcast Republic app. Párszor úgy lefagyott, hogy újra kellett indítani a mobilt miatta, illetve a fejlesztője tegnap és ma is kiadott hozzá egy frissítést.Köszönöm szépen a segítséged!

Ha esetleg mégsem működne, akkor jelentkezni fogok. Tesztelem a dolgot.
Ui: ez a Macrodroid nagyon tetszik, korlátlan lehetőségek tárháza. A Samsungon ugye van Bixby Routines, a Xiaomin Automated tasks; de ez az app sokkal többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Renault, Dacia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2