Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Egy kis sikerélmény ma estéről.
Kiindulási alap volt Mcrazy egy már létező makrója volt, amely rendszeres hangos értesítést olvas fel a legutolsó nem fogadott hívásról, amíg a képernyőt fel nem oldjuk. Ekkor automatikusan megnyílik a Tárcsázó, melyben a hívás azonnal elérhető.
Az elsőre elborultnak tűnő elgondolásom szerint, mivel több nem fogadott hívás is lehetséges, mi lenne ha ezeket mindet felolvasná, miközben az azonos számról ismétlődő hívásokat csak egy alkalommal mondaná fel?
Két napos kutakodás után, mostanra készen van a makró, pontosabban makrók mert ketten vannak.
Van itthon egy vonalas és a nejem mobil készüléke.
Kétszer felhívtam magamat a vonalasról, ami "Otthon Digi" néven szerepel a Névjegyekben. Ez hangzott fel:
Kettő nem fogadott hívás volt, Otthon Digi hívott téged.
Ha ebben az állapotban ráhívtam a nejem telójáról, ez lett az üzenet:
Három nem fogadott hívás volt, Otthon Digi és Kiss Gyuláné Vica hívott téged.
két makró, két string és egy numerikus változó
Öröm és bódottá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest